Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול בערב עשיתי נסיעה של שעה בערך הגעתי והחניתי את האותו הכל תקין, אחרי איזה שעתיים באתי להתניע ולחזור הבייתה האוטו התניע אבל המנורה עם סמל מנוע הצהובה נשארה דלוקה כל הזמן, אז נסעתי ככה בערך גם שעה והיום גם נסעתי באוטו עם המנורה דלוקה כל הזמן, אבל זה לא השפיע בשום דבר על האוטו ולא הרגשתי שום תקלה בנסיעה או בעייה.

מה יכול להיות הבעייה פה?

האם חייב בדיקת מחשב ?

כידוע האוטו הוא אימפרזה 2006 מנוע 2.0R גיר אוטומתי נסע 77000KM וללא תקלות בחיים.

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אתה חייב לגשת למוסך לשם סריקת תקלות ממוחשבת בכדי לאתר את הגורם להדלקות המנורה.

המנורה מצביעה על תקלה במערכת להקטנת פליטת מזהמים לסביבה.

במקרים פשוטים המנורה עשוייה להדלק כאשר מכסה מיכל הדלק לא אוטם היטב את המיכל לכן תחילה אני ממליץ לך לבדוק שהמכסה סגור היטב.

איזה כייף לי :)

פורסם

כול הרכיבים הקשורים למערכת זו קרי, חיישן חמצן, חיישן נקישות, ממיר קטליטי, מסנן פחם פעיל, דלק מזוהם מחשב ניהול ועוד...

איזה כייף לי :)

פורסם

רק לתשומת לבכם, אני מדגיש שוב שנדלקה לי מנורה בצבע צהוע עם צורה של מנוע כזה שיש בכל הכוניות, אבל חוץ מזה שום דבר לא נדלק. אז האם בטוח שהמנורה הזואת היא רק לתקלות זיהום?

כי פעם נדלקה לי בטנדר אותה מנורה אבל לתקלות אחרות.

ויש לציין שאני פירקתי לפני כמה חודשים את משתיק רעש היניקה, האם זה מפריע?

פורסם

טוב חברים התחברנו במוסך למחשב ואמרו לי שצריך להחליף את חיישן החמצן או משהוא כזה שיושב על האגזוז.

עשיתי הזמנה אבל המחיר שלו בשמיים 1800 ש"ח מה דעתכם?

והאם חובה להליף אותו או שאני יכול למשוך עליו עוד כמה זמן?

פורסם

אבל הבחור במוסך אמר לי שחייב מקורי, או שהוא סתם רוצה למכור לי משהוא יקר?

והאם תחליפי יתאים באמת ויותר זול משמעותית?

פורסם
אבל הבחור במוסך אמר לי שחייב מקורי, או שהוא סתם רוצה למכור לי משהוא יקר?

והאם תחליפי יתאים באמת ויותר זול משמעותית?

לפני שאתה רץ להוציא אלפיים שקל תבדוק לגבי חיישן חלופי, כמו שאמרו לך. סביר להניח שיש אותו ב NGK או DENSO.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אין שום חובה שום חובה להתקין חיישן מקורי. מן הסתם שיש לכל מוכר אינטרס כזה או אחר .

חיישן תחליפי יבצע בדיוק את אותה העבודה בדומה לחיישן המקורי של הרכב .

במקרים רבים החלק החליפי מיוצר באותו מפעל שמייצר את החלק המקורי .

• תוכן חדש...