Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי חנות חלקי חילוף שתיתן את המוצר האיכותי ביותר במחיר סביר ביותר

שתיהיה באזור המרכז והסביבה

רובן שהלכתי החלקים לא משהו מעפנים כאלה דוגמא:קניתי חוטי הצתה אמריקן אנגל(חרא אין משהו אחר לא מצאתי)

בקיצור אני רוצה חנות חלקי חילוף שלא יהיה לה ביכלל אמריקן אנגל כי החברה הזאת מסריחה שתפשוט כבר רגל

1חנות חלקי חילוף במחיר סביר (כתובת)ולא לכתותב אצל התמני בת"א תתנו כתובת

2 סבון עם גרגירים עדינים כמה עולה איך זה הולך איפה קונים תודה

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

סבון מצויין הוא זה של Wurth (ווירת) , אבל הם מוכרים רק דרך סוכנים בד"כ למוסכים. יכול להיות שימכרו גם לך - 04-6273939

יש גם סבון כתום בריח תפוזים שיש בדליים של 18 ליטר בחנויות אספקה טכנית והוא גם טוב.

וקצת סתם שיהיה לך על מה להסתכל אחרי ששטפת ידיים : http://www.zarnuk.co.il/2009/05/12/boobs/dugmaniot-al-be-luach-shana-shel-hevrat-wurth/

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

סבון מצויין הוא זה של Wurth (ווירת) , אבל הם מוכרים רק דרך סוכנים בד"כ למוסכים. יכול להיות שימכרו גם לך - 04-6273939 אין בחניות רגילות כמות נמוכה יותר של סבו כמו 5 קילו

יש גם סבון כתום בריח תפוזים שיש בדליים של 18 ליטר בחנויות אספקה טכנית והוא גם טוב אני לא צריך כמות גדולה

אני צריך כמות של 5 קילו לא יותר אתה לא מכיר חנות שמוכרת את זה?

וקצת סתם שיהיה לך על מה להסתכל אחרי ששטפת ידיים : חחחחחחחחחחחחחחחhttp://www.zarnuk.co.il/2009/05/12/boobs/dugmaniot-al-be-luach-shana-shel-hevrat-wurth/

פורסם

תודה לך אישד יקר קניתי סבון מכנואים מהחברה ווירט סבון בן זונה .

עכשיו לא ענית לי על השאלה השנייה איפה יש חנות חלקי חילוף שלא תמכור את הזבל של אמריקן אנגל ורק חלקים איכותים וטובים כמו קיט טיפול לסובארו גאסטי הרכב הנהל

• תוכן חדש...