Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הרכב שלי +של חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים כמוך אני לא מבין.

אני רואה הברה כאלו שמשקיעים בגרוטאות, מכוערות (לדעתי) ואני לא מבין את זה?!!?

אבל הכי חשוב שאתה מרוצה.

אז תתרום לו איזה 50K, ואז הוא יקנה S60 יד שניה או השד יודע מה, אבל עד התרומה הצנועה שלך, השתדל לתרום גם לדיונים בפורום.

כי ההערה שלך פשוט מיותרת.

לפותח השרשור, תתחדש!.

under construction..

פורסם
סאני זה סאני, אין מה לצלם אותה ועוד עם פגושים שחורים.

אבל זה לא אוטו לתצוגה בפורומים. :wink:

אפשר להגיד את אותו דבר על כל רכב. בשביל מישהו וירון זה וירון ואין מה לצלם אותה עם 1001 סוסים שלה, בשביל מישהו אחר BMW זה BMW וגם אותה אין מה לצלם.

מי שרוצה ליראות תמונות של רכבים מיוחדים, יכול לפתוח גוגל ולחפש, יש שם מספיק אקזוטיקה מוטורית לכל טעם.

פורום זה בד"כ מקום שמבקרים בו גם אנשים מהעם, כולל כאלה שאין להם אפשרות להרשות וירון למשל. אני בטוח שרוב מבקרים כאן לא שייחים בעלי מרצדס SLR מצופה כרום או פרארי מוזהבת.

זה נחמד מאוד ליראות אנשים שמעלים תמונות של רכבים שלהם, גם אם זה רכב עממי, ברגע שהוא שמור ויפה זה מחמם את הלב.

יש כאן מספיק שרשורים שאנשים העלו תמונות של פיאט פונטו, אונו, וולוו 740, שקודה פאביה, מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה וכד'.

אילו רכבים ישאר להציג בפורומים אם לא רכבי חברים בו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1-לדעתי יותר מתאים לסאני הג'נטים ברזל המקוריים..:wink:

אבל זה אני. מה שעושה לך טוב--לבריאות.

2-לכל הקוראים, אני חייב לפרוק: סאני ידנית זה במלוא מובן המילה אחלה אוטו! זריז, אמין, נוח, אנונימי(יתרון לטעמי:twisted:), ואשכרה מהנה לנהיגה! אה, כן, ובמחיר מצחיק! אז RESPECT בבקשה!!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
מסור לחברך שישמור על הPT קרוזר. אחד הרכבים היותר טובים שיש היום בשוק

PT קרוזר?! אחד הטובים?!!

ידידי, אחד באפריל עבר כבר לפני שלושה ימים. המתן בסבלנות לשנה הבאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טובה או לא,מיוחדת או לא - זה לא משנה.

PT הזאת נראית ממש טוב,יוצא לי לראות אותה הרבה בעיר,ובמציאות היא מרשימה.

לגבי צילומים - תשדלו למצוא לוקיישנים מעניינים יותר מסתם מוסך באזור תעשיה הצפונית,כי זה יכול להביא מזל רע :wink:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

תודה לכל המפרגנים :)

הPT קרוזר באמת נראת יותר טוב במציאות .

את הג'אנים האלה תמיד חלמתי שיהיו על הרכב שיהיה לי , לא משנה מה (בורבט , למרות שהדגם A הזה מיוצר רק מ16 אינצ' ומעלה אבל בכל מקרה , העיקר יש לי רפליקה דומה מאוד :) )

ד"א , קאספר , גם את הGTI שלך אני רואה חונה אבל לא נוסעת ברחבי העיר אשקלון .

בקשר למיקומים של הצילומים , נשתדל פעם הבאה להיות יותר יצירתיים .

תודה שוב .

חג שמח .

• תוכן חדש...