Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להחליף את הרכב ומבקש מכם המלצה למערכת חלומות. כיום יש לי מגבר של MB QUART רמקולים קומפוננט של מורל ELITE. סאב של MB QUART עם מגבר מונו-בלוק. ה HU הוא המקורי של סובארו ויש איטום דלתות קדמי. את הרכב הנכחי אני משאיר לאישתי עם המערכת אז צריך המלצה להכל מחדש.

 

הרכב החדש סובארו אוטבק 2010 והפעם אני מתכוון להחליף את ה HU המקורי.

הצרכים: מוזיקה איכות הגבוה ביותר האפשרית. שומע בעיקר מוזיקה ישראלית (מירי מסיקה, דניאל סלומון, שלום חנוך, ריטה וכו') וגם מוזיקה לועזית להיטים עכשויים וכו'. לא שומע טכנו ומוזיקה אלקטרונית.

אנא המלצותכם איזה HU, מגבר, רמקולים וכו'

התקציב עד 30,000 ש"ח כולל התקנה.

פורסם
בתקציב כזה, לדעתי - חייבים ללכת ולשמוע ,כדי לדעת מה אוהבים .אי אפשר להמליץ על "עיוור"

 

יש ביום שבת הזה מפגש.

 

תבוא ותשמע. יש כמה מערכות בפורום שעולות ככה וגם יותר אז לא יהיה לך משעמם :-D

×
×
  • תוכן חדש...