Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

היום אני שמתי לב שכאשר אני נוסע בהילוך ראשון ועובר את 4000-5000 סל"ד, לפעמים יש כאילו קפיצות קטנות קדימה ואחורה והרכב לא נוסע חלק, זה קורה רק בהילוך ראשון ורק בסיבובי מנוע גבוהים ולא כול פעם.

מדובר ביאריס 2007 ידנית.

מה זה יכול להיות?

פורסם

תבדוק כשהמנוע כבוי אם אתה יכול להזיז אותו מצד לצד ,יכול להיות שתושבת מנוע אחת או שניים יבשות ולא מחזיקות .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

נראה לי שהבנתי מה הבעיה, כנראה זה קשור לזה שה RECALL שעשו היום ברכב שלי (לדוושת התאוצה) גרם לדושה להיות רגישה יותר וכתוצאה מזה אני פשוט לא מצליח לשמור על סל"ד גבוה וקבוע, בגלל המומנט הגבוה שמתקבל בהילוך ראשון בסל"ד גבוה.

פורסם

כנ"ל אצלי בטויוטה קרולה, אחרי התיקון הדוושא הייתה רגישה הרבה יותר והייתי צריך זמן להתרגל לרגישות שלה

• תוכן חדש...