Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך תחנת דלק פרטית בבית שאתה רוצה לקנות האמר? צריך משכורת נפרדת כל חודש רק כדי לממן את הדלק של ההאמר.

הייתי הולך על לנד קרוזר או מיצובישי פאג'רו שהוא גי'פ מאוד יפה לדעתי ולדעתי גם יותר יפה מהלנד קרוזר ולא נופל ממנו בשום פרמטר כמעט.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לא יודע להחליט לגבי זה.

אישית? הייתי הולך על הלנד קרוזר רק בגלל החשש שההאמר שתיין לא קטן.

מכיר מישהי שיש לה האמר - ולא נראה לי שעניין הדלק מטריד אותה..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ברור שהדלק לא מטריד אותה, יש לה מספיק סיבות אחרות להיות מוטרדת. למשל איפה מחנים משאית באמצע תל אביב, למה כולם מסתכלים עליה מצביעים וצוחקים, או איך להתאים את מעיל הנמר לעקבים הזהובים עם הנצנצים... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת היא שהלנדקרוזר נראה כמעט כמו אוטו לאנשים ביישנים במיוחד ליד ההאמר. דווקא בשל כך ומתוך הנחה סבירה שהתמקדותך דווקא בשני אלו, נובעת שלא מצניעות יתר, הייתי בוחר בהאמר. כמעט ואין יותר "פוזה" מהאוטו הזה, לטוב ולרע.

פורסם

יש לי דודה ע האמר, אבל זה בגלל שהיא חונה בשיטה האור-קולית (רברס עד ששומעים "בום").

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מותג ההאמר זה מותג שגוסס ועומד למות...

וההפך הגמור הוא הלנד קרוזר אשר הינו ג'יפ מצויין, אמין, לא שתיין גדול לעומת ההאמר - אין בכלל מה לדבר על גרסאת ה V8 שזה בכלל חיית שטח מטורפת מלאת טכנולוגיה.

פורסם

קשה לי לחשוב על איזשהו יתרון של ההאמר וצריך לזכור שה H3 מבוסס על פלטפורמת טנדר של ג'נרל מוטורס, לא על פלטפורמת SUV. ג'נרל מוטורס גם מכרה את המותג והפסיקה לייצר אותו וכמו שנאמר, תדמיתו לא משהו.

הסיבה היחידה לקנות האמר היא אם אפשר לקנות אותו ממש בזול - חיתוך של עשרות אלפי שקלים מתחת למחירון בשל הסיבות שצויינו.

פורסם

נתחיל מזה שאם אתה לא בעל עסק או חברה, ואין לך החזרים על הדלק אני במקומך לא הייתי קונה.

כואב הלב לשלם טנק דלק בהאמר 800 שקלים ולנסוע אולי 400 ק"מ במקרה הטוב.

בנוסף האמר כבר שייך לסינים אם אני לא טועה, אני במקומך הייתי הולך על ג'יפ גדול אחר וישן בראש שקט.

תמיר.

פורסם
חברה תודה רבה אני יקח לצומת ליבי את עניין הדלק כי אני רוצה להפתיע תבן שלי והוא יתאכבז עם צריך כמו שאמרתם תחנת דלק פרטית תודה לעזורים

סלח לי, אבל מאיך שאתה כותב כאן, אני מתקשה להאמין שאתה באמת רציני. אתה מחליט בין שניהם לפי הדלק? נותן את האוטו לבן שלך? נו באמת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני מתלבט אם פותח השרשור מתכוון ברצינות לכל מה שהוא כותב, כמה שהתקדמתי בקריאה יותר ויותר נראה לי שלא.

אבל בכל זאת, כדי לא להוציא לשון הרע סתם וכדי לנסות לתרום: אם הבעייה היא צריכת הדלק בהאמר, תסב אותו לגז. גם יחסוך בעלויות הדלק וגם יכפיל לך / לבן שלך / לסבתא שלך או לכל מי שינהג ברכב את טווח הנסיעה.

הרכב יתחיל על גז וכשיגמר מיכל הגז יעבור לדלק. תרצה לחסוך: תמלא לפני שיגמר הגז, תרצה טווח נסיעה: יש לך 800 ק"מ.

חג שמח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...