Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מגלה מישהו מבצע וואנדליזם ברכב שלי במקרה ואתלונן במשטרה יש התייחסות למקרים כאלו ? או שהכי פשוט זה לקרוע לבן אדם תצורה *** תצורה = את הצורה ***במכות עד אובדן הכרה?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אם אני מגלה מישהו מבצע וואנדליזם ברכב שלי במקרה ואתלונן במשטרה יש התייחסות למקרים כאלו ? או שהכי פשוט זה לקרוע לבן אדם תצורה במכות עד אובדן הכרה?

הפתרון שלך הכי פשוט אבל אחרי זה לא נשמע ממך המון זמן עד שתשתחרר מהכלא.

ואותו אחד עוד יתבע לך את הצורה.

פורסם

הפתרון הוא להתלונן (ולא חשוב אם הם עושים משהו או לא) ולתבוע אותו בתביעות קטנות.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

או שאתה מתלונן והתיק נסגר מחוסר עניין לציבור.

או שאתה מחליט לשבור לו יד או רגל ואז הוא מתלונן עלייך ונפתח לך תיק עם המון עניין לציבור.

פורסם

והכי קטע, זה שבנוסף לזה שהמשטרה ממש לא תעשה כלום בנידון(אני אתפלא אם הם אפילו יבואו לראות מה קרה) גם אסור לך לשים אזעקה מתריעה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

לצערי תופעת הונדליזים מוכרת לי ולמשפחתי באופן אישי. תלונות למשטרה גם על אנשים ספציפיים לא עוזרות, תיקים נסגרים מחוסר עיניין לציבור.

בקישור שבחתימתי ניתן ליראות סרטים ממצלמת אבטחה שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה דמות חשובה, מתגורר בשכונה טובה וכו וכו, יש סיכוי שהמשטרה תטפל בעניין הוודליזם ברכבך. אחרת ברוב המקרים חבל על זמנך. לי קרה המקרה שהנזק נגרם לרכבי מול פרצופו של שוטר וכאשר פניתי עליו הוא פשוט צחק לי בפנים. למצות את הדין עם הוונדליסטים בעצמך גם לא יתקן את הנזק, וסביר להניח שיסבך בפן הפלילי (ובזה המשטרה דווקא כן עלולה להתעניין). כך שחנה את רכבך הרחק מעיניי הציבור, כסה אותו וזו למעשה הדבר היחיד שניתן לעשות.

פורסם
לצערי תופעת הונדליזים מוכרת לי ולמשפחתי באופן אישי. תלונות למשטרה גם על אנשים ספציפיים לא עוזרות, תיקים נסגרים מחוסר עיניין לציבור.

בקישור שבחתימתי ניתן ליראות סרטים ממצלמת אבטחה שלי.

תגיד ידידי אתה רציני? מה שרשום בבלוג? אתה באמת חושב שמקרינים עליך?

פורסם
תגיד ידידי אתה רציני? מה שרשום בבלוג? אתה באמת חושב שמקרינים עליך?

בהחלט, יש לי הוכחות לכך. אני חושב שמיותר להכנס לדיון הזה כאן ולגנוב את הדיון של פותח שרשור. מספיק מה שכתוב כאן על זה בשרשורים אחרים ומה שכתוב בבלוג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אולי ככה אנשים ילמדו שלגנוב סמל ופסי קישוט מהרכב זה לא תחביב :evil::evil::evil:

למה להרוס לאנשים אחרים למה ?

כך את זה קל,אני הבנתי את את זה כשקיבלתי רשיון ותמיד השקעתי רק בגרוטאות זולות ואמינות,הדלק לא הטריד אותי

פורסם

הפתרון של השיכבה הפולימרית אולי יעזור נגד הנזקים הקטנים של הכביש, אך רק יערר תיאבונו של הוונדליסט המצוי.

• תוכן חדש...