Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש לקנות רכב חדש בתקציב של עד 130K. רכב בסגנון של הפולו החדשה..

חשוב לי שיהייה מנוע די חזק, מכונית נוחה, יופי ואיכות גבוהה...

תודה..:-D

פורסם

זה אולי יישמע מובן מאליו, אבל אם אתה מחפש רכב בסגנון של הפולו החדשה, וזה התקציב שלך, למה שלא תקנה פולו חדשה?

היא בדיוק בסגנון של הפולו החדשה, ויישאר לך עודף של 20 אלף שקל לפחות.

פורסם
זה אולי יישמע מובן מאליו, אבל אם אתה מחפש רכב בסגנון של הפולו החדשה, וזה התקציב שלך, למה שלא תקנה פולו חדשה?

היא בדיוק בסגנון של הפולו החדשה, ויישאר לך עודף של 20 אלף שקל לפחות.

הבעייה שאני לא אהבתי את פנים האוטו, מבחוץ הוא ניראה טוב אבל מבפנים לא משהו, אני מחפש מכונית בערך בגודל שלה או של הגולף אבל אני לא יודע איזה מכונית משתלם לי לקנות.

דרך אגב, מה אתם אומרים על הפולו החדשה 1.2 TSI ? שווה את המחיר ?

פורסם

בדוק את הפיאסטה החדשה, מאוד יפה בחוץ, מאוד נעימה מבפנים, איכות בניה נהדרת (חומרים טובים, בניה טובה) ומאוד נוחה.

קצת נופלת בסעיף החזקה, אבל לי בנסיעת המבחן היא הרגישה חזקה דיו.

בנוסף, יישאר לך עודף של 25 אלף ש"ח בערך.

פורסם

אתה מחפש סופר מיני או משפחתית? עם אתה מחפש סופר מיני אז כמו שציינו לפני הפייאסטה החדשה מאוד איכותית ומרשימה ומישהו באתר ציין שהוא רכש אחת כזאת ב-105K שזה בכלל משתלם ,עם אתה מחפש משפחתית תציין עוד פונקציות שחשובות לך,יש מבחר גדול.

פורסם
אתה מחפש סופר מיני או משפחתית? עם אתה מחפש סופר מיני אז כמו שציינו לפני הפייאסטה החדשה מאוד איכותית ומרשימה ומישהו באתר ציין שהוא רכש אחת כזאת ב-105K שזה בכלל משתלם ,עם אתה מחפש משפחתית תציין עוד פונקציות שחשובות לך,יש מבחר גדול.

סופר מיני אחי

פורסם

קצת לא ברור מה הדרישות שלך.

מצד אחד אתה פונה לקטגוריית הסופר מיני.

מצד שני שוקל גולף שהיא בכלל משפחתית אצ'בק.

מדובר פה בהבדל שכמו שאמרו לך יכול להגיע לעשרות אלפי שקלים, ולכן חשוב שתגדיר דרישות ברורות שאתה רוצה מהרכב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
קצת לא ברור מה הדרישות שלך.

מצד אחד אתה פונה לקטגוריית הסופר מיני.

מצד שני שוקל גולף שהיא בכלל משפחתית אצ'בק.

מדובר פה בהבדל שכמו שאמרו לך יכול להגיע לעשרות אלפי שקלים, ולכן חשוב שתגדיר דרישות ברורות שאתה רוצה מהרכב.

תשמע אחי אני לא מבין בזה...חשבתי שגולף זה גם סופר מיני....בקיצור אני בכיוון של סופר מיני

פורסם

חוץ מזה ששאלתי אותך איזה רכב אתה מחפש נתתי לך גם המלצה לסופר מיני מאוד ממולצת(פורד פייאסטה) דבר נוסף לא ציינת כמה דלתות או איזה גיר,כי יש את האיביזה שבמבצע ואת הפיאט 500 המיוחדת.

פורסם

אלפא מיטו 120 תענה על כל הדרישות(בינתיים מוצעת עם גיר ידני-רובוטי כפול מצמד יגיע בקרוב).

turboy

• תוכן חדש...