Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב מבאס במיוחד.

תפסו אותי בנתיבי איילון בדרך להרצליה ע"י ממל"ז במהירות של 147 קמ"ש, לאחר הפחתה 142 קמ"ש.

עוד כמה שעות אני צריך ללכת לאגף התנועה בבית דגן לראות אם יקחו לי את הרישיון ל-30 יום או שיתנו לי אותו עד למשפט.

המשפט בעוד 3 חודשים.

יש לציין שיש לי רישיון נהיגה קרוב כמעט 9 שנים ללא עבירות מהירות קודמות.

עצות וטיפים יתקבלו בברכה, אני ממש אובד עצות.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבאס לשמוע.

העצה הכי טובה שייתנו לך פה זה להצטייד בעורך דין שתמורת סכום (לא ממש סמלי) ידאג שהמשפט פחות ייכאב.

תתעודד ידידי,זה אומנם מבאס אבל לא סוף העולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היה לי כזה מקרה גם לפני כמה שנים

משתתף בצערך.

מצטרף לעצת החברים - עו"ד

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

תכין את הדעת לכך שרוב הסיכויים שהרישיון שלך ישלל ל-30 הימים הקרובים.

אבל בו זמנית, תשתדל לקחת את הדברים בקלות (כן, אני יודע שזה לא פשוט) ולחשב את הצעדים הבאים שלך ע"מ להפחית את רוע הגזרה.

על כל מקרה, תרים טלפון לעו"ד בנושאי תעבורה ותתייעץ. על שיחת טלפון הם לרוב לא יגבו כסף :twisted:

כמובן שיעזור אם תרחיב על המקרה ותפרט במדויק את הלך הדברים.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

איפה זה בדיוק קרה? בקטע הישר(מעליו הגשר החדש שהולך שמאלה לכיוון גלילות) שמסתיים בסיבוב ימינה ישירות

להרצליה פיתוח? אם כן אז זה באמת מסלול כביש מפתה ללחיצות, בגלל זה הכחולים ממוקמים שם לרוב עם ממל"ז!:?

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

תנסה לרשום מכתב ערעור לאגף תנועה במחוז שאליו זה משתייך.

תרשום שיש לך רישיון זמן רב ללא הרשעות תנועה,ועוד כמה נאומים...

יש סיכוי שזה יעזור,לא בטוח אבל שווה לנסות.

19jl6oc.gif
פורסם

ליאור, משתתף בצערך

קח עורך דין תותח .

זה לא יעזור לך עכשיו, אבל איילון לפני הרצליה לכיוון צפון זה מקום ידוע.

ולנטיין לא היה עוזר במקרה שלו (ממל"ז), יש אמצעים אחרים שכן היו עוזרים.

לא מדוייק.

היה יכול לעזור אבל לא תמיד.

ביום שישי נסעתי מספר קמ"שים דומה מעל המותר והוולנטיין התחיל לצרוח התראת לייזר כמה מאות מטרים (לא רבות יש לומר) לפני הניידת שחנתה בניצב לכביש, שתלתי את הברקס בריצפה תוך כדי מעבר נתיב זריז ונסגר הסיפור.

אני ממליץ בלי קשר למקרה, להתקין "גלאי רוורס" איכותי :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...