Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לנושא.

רציתי לדעת מה קורה כאשר אני לוקח את הרכב שלי לביצוע הטסט השנתי והוא לא עובר את הטסט בגלל משהו ספציפי,לדוגמא קסנון.

איך התהליך מתנהל אחרי שאני מחזיר לנורות הלוגן רגילות שבאו עם הרכב?

האם אני צריך לחכות בתור כמו כולם או שיש דרך לקצר את ההמתנה הארוכה רק לשם בדיקת הנורות?

האם אני צריך לשלם עוד כסף בנוסף לבדיקה הראשונה?

תודה

פורסם

הכל תלוי ברצון הטוב של המכון אבל בעיקרון אתה חוזר לבדיקה חוזרת מלאה וכבר קרה לי בעבר (הרחוק)שבבדיקה החוזרת תוקנו הליקויים אבל הרכב נכשל על ליקויים חדשים שנמצאו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יכול להביא אישור מוסך ויבדקו לך בדר"כ רק את הליקוים שהתגלו לראות שהם אכן תוקנו, לי האוטו נכשל על סדק באגזוז ומעבר להסתכלות חוזרת באגזוז הם לא בדקו את האוטו מחדש בכלל ואפילו לא עשו לי בדיקה חוזרת של גזי פליטה מהאגזוז החאפרים

הכל תלוי על איזה בוחן אתה נופל ועל איזה מכון אתה נופל

פורסם

ממש לא נכון שהרכב עובר בדיקה חוזרת מלאה.

בודקים רק את מה שהיה לא תקין.

אם זה כיוון אורות לא יבדקו שוב את הבלמים.

אם הליקוי הוא דבר שאפשר לבדוק מחוץ לפיט אז בד"כ אתה יכול לקרוא לאחד הבוחנים שיסתכל ואתה לא צריך לעמוד בתור שוב.

פורסם

הבדיקה החוזרת גם זולה יותר מעלות בדיקה מלאה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
ממש לא נכון שהרכב עובר בדיקה חוזרת מלאה.

בודקים רק את מה שהיה לא תקין.

ואתה קובע את זה כי מנסיונך כשעשית טסט בדקו לך רק את הליקוי או כי יש לך מכון רישוי ואתה יודע את החוקים בע"פ?

בדיקה חוזרת היא בדיוק כמו שהיא נשמעת, בדיקה שבה בודקים שוב את הרכב ולא את הלליקויים בלבד.

אם המכון חפיפניק או עמוס והוא מחפף, הרווחת.

אם מעמידים אותך בתור ואתה צריך לעשות את כל הטסט מחדש, אין מה להתלונן, זה הנוהל הנכון.

פורסם

אני מסכים עם 2PAC,וזה מניסיון.

בטסט האחרון שעשיתי נכשלתי על גומיה לציריה,כשחזרתי לבדיקה חוזרת בדקו רק את הציריה.

הבדיקה החוזרת עלתה 20 ש"ח.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
ואתה קובע את זה כי מנסיונך כשעשית טסט בדקו לך רק את הליקוי או כי יש לך מכון רישוי ואתה יודע את החוקים בע"פ?

בדיקה חוזרת היא בדיוק כמו שהיא נשמעת, בדיקה שבה בודקים שוב את הרכב ולא את הלליקויים בלבד.

אם המכון חפיפניק או עמוס והוא מחפף, הרווחת.

אם מעמידים אותך בתור ואתה צריך לעשות את כל הטסט מחדש, אין מה להתלונן, זה הנוהל הנכון.

אני בטוח שגם לך אין מכון רישוי.

ואני מדבר איתך מנסיון של 16 שנה.

באמת יכול לקרות שתעמוד בתור שוב והבוחן יבחין פתאום שיש לך פנס שבור בעוד שפעם שעברה לא ראו את זה, אבל לא יבדקו שוב את הבלמים ואת הפרונט ואת האיתות ואת מס' המנוע אם לא היו בהם ליקויים בפעם הראשונה.

פורסם

מהנסיון הלא כלכך גדול שלי (4 טסטים), כל פעם שהיה לי ליקוי (3 פעמים), שלחו אוית למוסך, חזרתי עם אישור מהמוסך שטיפלתי ב- X,Y,Z ואז בדקו לי רק את X,Y,Z, בעלות קטנה של עשרות שקלים.

פורסם

אפשר לסכם את השרשור בכך שבגירה צודק, הרכב אמור לעבור בדיקה חוזרת מלאה, מחירה היא 19 ש"ח.

מניסיוני יתכן ויבקשו להעביר את הרכב טסט חוזר מלא ולרוב בגלל לחץ או הכרות עם הבוחנים ממכון הרישוי יבדק רק הליקוי המצויין בדו"ח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חבל שאתה טועה, מטעה ועוד מתגאה בטעויות שאתה כותב!

פורסם

מה הסיפור? אין מה להתווכח בכלל.

כל מכון בודק בדרך שלו, נכון שזה לא מה שצריך להיות אבל זה מה יש.

גם לי בדקו רק את הליקוי כשחזרתי אחרי שהפנסים הקדמיים שלי היו דהויים ולא תקינים

החלפתי פנסים ובדקו לי רק אותם, שילמתי 21 שקלים על טסט חוזר, ושלחו אותי הביתה תוך 7 דקות.

• תוכן חדש...