Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לראות מה כולל המבחן ואתה יכול לראות גם שבמקרה כשלון במבחן אתה מתקן וחוזר למבחן חוזר (לא לבדיקת התקלה אלא למבחן חוזר).

לקוח מאתר משרד הרישוי.

מה כולל מבחן כשירות תנועה?spacer.gif

המבחן כולל את הבדיקות הבאות: זיהוי הרכב ובעליו, זיהום אוויר, מערכת ההגה, תחתית הרכב, אורות, בלמים וכיוון גלגלים.spacer.gifbulit_blue_up.gifלראש העמוד

spacer.gifמה קורה אם הרכב לא עבר את המבחן?spacer.gif

במקרה של גילוי ליקויים ברכב, תקבלו בדרך כלל ארכה של 7 ימים לתיקון התקלה ולהתייצבות למבחן חוזר. מבחן חוזר כרוך בתשלום בהתאם למחירון המפורט בהמשך או אישור ממוסך מורשה על ביצוע תיקון במערכת הבלמים וההגה, בצירוף חשבונית.

במקרה של ליקוי חמור מוטבעת על טופס הבדיקה חותמת "בגרירה בלבד", ואין לנהוג ברכב עד לתיקון הליקויים ועמידה במבחן חוזר.spacer.gifbulit_blue_up.gifלראש העמוד

spacer.gif

כמו שכבר ציינתי, בהחלט קורה שאני חוזר למבחן חוזר ובודקים רק את התקלה אבל כבר קרה לי שבדקו לי את כל הרכב מהתחלה במבחן חוזר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז במובאה הזאת לא כתוב שצריך לבדוק את כל הרכב מחדש. ההיפך, ממה שכתוב עולה כי אישור של מוסך על התיקון הוא במקום מבחן חוזר.

לי אף פעם לא קרה שבדקו מחדש את כל האוטו.

פורסם

במכון הרשוי בנשר נכשלתי על שני צמיגים ולוחית רשוי.

כאשר חזרתי, שילמתי את המבחן החוזר ונדרשתי על ידי מנהל המכון לעבור שוב את כל המסלול, לציין כי לא נבדקתי לכל אורך העמדות וסתם הזדחלתי. יתכן ופרצופי לא מצא חן בעיני המנהל שם.

לוחית רשוי ושני צמיגים. אפשר היה לבדוק תוך דקה ולאשר אותם, אבל כאשר אפשר להתעמר בנהג אז למה לא?

אני בטוח לא חוזר למקום כזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע שעבר נכשלתי על צמיג אחד במ.מ.מ. בבני ברק.

אחרי שהחלפתי הצמיגים ניגשתי לפקידה בתחילת התור והיא אמרה שאפילו לא צריך לשלם על בדיקה חוזרת כי זו רק בדיקה חיצונית.

ואכן אחד הבוחנים הציץ בצמיג וחתם על הטופס.

הטסט עצמו היה חפפיניק, אבל זה כבר שרשור אחר.

פורסם
שבוע שעבר נכשלתי על צמיג אחד במ.מ.מ. בבני ברק.

אחרי שהחלפתי הצמיגים ניגשתי לפקידה בתחילת התור והיא אמרה שאפילו לא צריך לשלם על בדיקה חוזרת כי זו רק בדיקה חיצונית.

ואכן אחד הבוחנים הציץ בצמיג וחתם על הטופס.

הטסט עצמו היה חפפיניק, אבל זה כבר שרשור אחר.

גם אני נכשלתי עם הפרארי שלי בגלל צמיג לא תקין.

התקשרתי לנהג והוא הגיע לכניסה של המכון עם הפרארי השניה אחרי שתי דקות נכנסתי איתה ואמרתי הנה החלפתי צמיג

בדקו לי רק צמיג וסיימתי טסט.

אפילו לא שמו לב שהפרארי השניה היא שחורה ולא אדומה.

ואז השעון מעורר צלצל נכנסתי למיצובישי ליסיניג ונסעתי לעבודה.

לפי הנוהל צריך לבצע בדיקה מלאה כולל זיהוי וכו...

בד"כ מדלגים ומקצרים בגלל לחץ או סתם לא בא להם

• תוכן חדש...