Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מצאתי ביד 2 סוזוקי סוויפט סדאן(עם בגאז') אוט' שנת 2001 יד 1 מנוע בנזין 1300 במחיר 23.8 (מחירון לוי יצחק) הרכב עשה 140 א' ק"מ.

הרכב מטופל - לדברי בעל הרכב - במוסך בן עמי בב"ש עם ספר טיפולים, נשמע מאד מסודר ורציני. לטענתו לא היו שום תקלות, אמנם מה שהיה נשמע לי חשוד שהוא טוען שלא החליף רצועת טיימינג מעולם (קראתי בפורום שצריך כל 3-4 שנים..)

אשמח לקבל חוות דעת על האוטו מבחינת אמינות, צריכת דלק - מנוע קטן בכל זאת - ומצד שני אם הוא סוחב בעליות, היות ולאמי היה סוויפט קצר שנת 96 שהיה עולה עליות בחיפה ב-60 קמ"ש, ועשה קצת בעיות עם הגיר שלו.

פורסם

אני רק מרחם על הבעלים של הסוויפט הזו שהחזיק בה 9 שנים. באמת תנחומי.

רכב מיושן לאללה, עם עיצוב של שנת 1989, עם איכויות נסיעה של שנת 1989 - ולדעתי מהגרועות בקטגוריה גם לשנת 1989.

רק לשם השוואה - אפילו הסובארו ליאונה שנת 1986 שהייתה לי, עולה בכל פרמטר על הסוויפט הנ"ל.

רק לשם השוואה - סיטרואן קסארה משנתון דומה תעלה לך בערך 4 אלף ש"ח פחות - ומדובר במכונית באיכות אחרת לחלוטין.

אני לא אתייחס לאמינות או לצריכת דלק כי אין לי מושג בעניין, אבל אני מוצא לנכון להסביר לך שמדובר ברכב בינוני ומטה שמפסיד בכל תחרות לכל רכב אחר מהשנתון הנ"ל.

• תוכן חדש...