Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני חושב ליקנות את הגרנדה פונטו האוטומטית 2007 מדגם אקטיב פלוס ויש לי מס' שאלות אליכם.

הרכב הנ"ל עמוד ליהיות הרכב הראשון שלי

עשיתי כבר חיפוש בפורום ומה שלא מצאתי אני שואל כאן.

אני חושב על ליקנות את הרכב מסוכנות טרייד מוביל ראשל"צ וממש התירשמתי מהם לטובה וגם כל הפונטויים שיש שם שמורות ממש כמו חדשות. וגם שיטת המימון החדשה מעוד עוזרת לי.

אני מחפש רכב שיהיה בטוח, אמין וזול לאחזקה. האם הפונטו עונה על דרישות אלה? הביצועים ממש לא חשובים לי.

האם יש לרכב בעיית אמינות עם המנוע או הגיר הרובוטי? מה גם שאני נהגתי עד היום רק על רכב ידני ולא יצא לי לינהוג על אוטומט- האם זה יתרון או חיסרון בישבילי לגבי ההרגל לגיר הרובוטי?

בינתיים שריינתי לי רכב גרנדה פונטו יד ראשונה 2007 אוטומ' עם 25K ק"מ דגם אקטיב פלוס ואמור להגיעה שבוע הבא.

לפי מה שאמרו לי הרכב שמור כמו חדש- במידה וזה המצב האם הוא שווה 64,500 שקל?

אמרו לי שהדגם הנ"ל כולל 6 כריות אוויר, וESP ומפתח עם שלט- אבל מחיפוש באינטרנט ראיתי שהESP לא היה ניתן להוספה בשנת 2007 אז איך אני יכול ליבדוק זאת?

מה אתם ממליצים לי ליבדוק ספציפית ברכב הנ"ל לפני קנייה? כדאי גם לקחת אותו אחרי הבדיקה גם למוסך וליסרוק את המחשב של הרכב לתקלות?

ובנוסף בקנייה מסוכנות כזאת מה השלבים של הקנייה? מה ליבדוק?

פרטים עלי:

בן 23 וחצי הוצאתי רישיון באוגוסט 2008. אין לי תבעיות ושום דבר לגבי ביטוח ונהיגה- כמה אמור לעלות ביטוח מקיף וחובה לרכב הזה ?

בנוסף: מה ההבדל מבחינת האחזקה של הגרנדה מול מאזדה 3 1600?

תודה מראש על העזרה!!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ב64 אלף הייתי הולך על משהו אחר בכלל

לא הבנתי משהו שרשמת שאין לך בעיות איזה בעיות

מה הייתה ממליץ בתקציב הזה?

סיריון/גטס/ לא בא בחשבון כי ממש לא ניראים כמו רכב רק קופסה

סוויפט מאוד חמוד אבל גם יקר וגם מאוד קטן- אני צריך רכב שיספיק ל4-5 מבוגרים כי אני יסיע הרבה את המשפחה

ואלטו ממש לא בכיוון

אז מה נישאר עוד בקטגוריה?

מבחינת בעיות היתכוונתי בנושא הביטוח רכב שאין לי עבר עם תביעות או משהו בנהיגה ורציתי לדעת כמה יעלה ביטוח מקיף וחובה לנהג בן 23 עם שנה וחצי רישיון.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מה הייתה ממליץ בתקציב הזה?

סיריון/גטס/ לא בא בחשבון כי ממש לא ניראים כמו רכב רק קופסה

סוויפט מאוד חמוד אבל גם יקר וגם מאוד קטן- אני צריך רכב שיספיק ל4-5 מבוגרים כי אני יסיע הרבה את המשפחה

ואלטו ממש לא בכיוון

אז מה נישאר עוד בקטגוריה?

מבחינת בעיות היתכוונתי בנושא הביטוח רכב שאין לי עבר עם תביעות או משהו בנהיגה ורציתי לדעת כמה יעלה ביטוח מקיף וחובה לנהג בן 23 עם שנה וחצי רישיון.

סורי על ההקפצה אבל העניין ממש דחוף לי- עוד מס' ימים הרכב יגיעה למיגרש ואני רוצה ליהיות סגור על הכל.

בכל מיקרה רציתי לדעת איך אני מוודא שהרכב אכן מדגם המאובזר עם 6 כריות אוויר וESP? והאם לדגם המאובזר הנ"ל יש מפתח עם שלםט או מפתח רגיל? וגם במידה ואין שלט כמה יעלה לי שלט שישלוט על פתיחה ונעילת דלתות והרמת שמשום ופתיחת תא מיטען?

תודה מראש לכל העונים! מקווה ב"ה לעזור גם לכם בעתיד!

פורסם

ראשית, לדעתי הבחירה שלך היא מצויינת, גם לכשעצמה וגם בתמורה לכסף.

דגם האקטיב פלוס אכן מצוייד ב-6 כריות אויר וב-ABS כסטדנרט.

ה-ESP אינו סטנדרטי בשנת 2007.

הנתונים הללו מופיעים ברשיון הרכב ותוכל לבדוק שם.

מנסיון אישי עם רכב זה, אני ממליץ עליו בחום.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
ראשית, לדעתי הבחירה שלך היא מצויינת, גם לכשעצמה וגם בתמורה לכסף.

דגם האקטיב פלוס אכן מצוייד ב-6 כריות אויר וב-ABS כסטדנרט.

ה-ESP אינו סטנדרטי בשנת 2007.

הנתונים הללו מופיעים ברשיון הרכב ותוכל לבדוק שם.

מנסיון אישי עם רכב זה, אני ממליץ עליו בחום.

אפרים

תודה רבה על התשובה, אני הולך להיות סטודנט בשלוש שנים הקרובות ואני לא רוצה שאחזקת הרכב תיקרע אותי

והפונטו ממש חסכוני בהוצאות הבנתי, איך הוא מבחינת האמינות? אם אני מוצא רכב שהוא שמור כמו חדש ואני ממשיך לטפל בו כהלכה(אני אוהב לפנק את הרכב ואני ממש פדנט ולא חוסך) האם תיהיה לרכב בעיה להחזיק כ 3 שנים ללא צרות מיוחדות או שהגיר או המנוע יתחילו לעשות בעיות? ואני לא מיתכוון לעשות לא קיק דאון ולא כלום- רק לינסוע רגיל ולא ליקרוע- אני לא חושב שאעבור את ה700 ק"מ בחודש. האם אני צריך לחשוש מאמינות הרכב ?

פורסם

כל מקרה לגופו, אולם באופן עקרוני ניתן לומר שאין סיבה שרכב כלשהו ממודל 2007 עם 25K ק"מ בלבד שמתוחזק ומטופל היטב על ידי בעליו יעשה צרות רציניות במהלך השנים הקרובות.

פורסם

כמה זה הרבה? כי 5 מבוגרים בפונטו, גרנדה או לא, זה לא נוח.

אם תוכל לקחת את חמשת המבוגרים איתך למגרש ל"ישיבת מבחן" זה יוכל לעזור לך לקבל הערכה אמיתית.

פורסם
כמה זה הרבה? כי 5 מבוגרים בפונטו, גרנדה או לא, זה לא נוח.

אם תוכל לקחת את חמשת המבוגרים איתך למגרש ל"ישיבת מבחן" זה יוכל לעזור לך לקבל הערכה אמיתית.

אם בקוואליר קופה אנחנו ניכנסים 3 מבוגרים מאחור ולא מיתלוננים אז ניראה לי שהמצב בגרדנה יהיה טוב יותר לא? וגם שנת לסוויפט08 עולה מעל כ85K הוא ממש יקר- במחיר הזה הולך ליקנות רכב חדש וזהו.

פורסם

אוטו מעולה.

5 כוכבי בטיחות, טיפולים כל 30,000 (רוב המכוניות כיום זה בין 15K-20K טיפול)וצריכת דלק מאוד יפה.לא נירא לי שסטונדט צריך עוד משהו.מה גם המחיר סביר מאוד אם זה מיד פרטית עם קילומטר נמוך יחסית.

תהנה ותתחדש

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

תודה רבה לכל העונים.

יש לי שתי שאלות אחרונות:

שאלה ראשונה- במידה ואכן הרכב מוצא חן בעיני- לאיזה מכון בדיקה אמין (ככל האפשר) אתם ממליצים לקחת את הרכב? אני קונה מסניף טרייד מוביל ראשל"צ.

ודבר שני- אם הרכב אינו מגיעה עם שלט רחוק אלא רק מפתח פשוט- האם ניתן לירכוש מפתח עם שלט רחוק מקורי של פיאט שגם פותח דלתות ותא מיטען? במידה וכן יש לכם סדר גודל של מחיר והיכן עושים זאת?

תודה מראש וחג שמח וכשר!!!

פורסם

צר לי לקלקל את החגיגה.

אבל יש משהו אחד שלא נראה לי, וחשוב שתבדוק אותו טוב.

הפונטו רכב מבוקש מאד.

רכב מיד ראשונה עם 25K ק"מ היה נחטף בשוק הפרטי ולא מגיע למגרש מכוניות.

דברים שכדאי לשים דגש:

1) תאונת שילדה שהרכב עבר, קח את הרכב רק לפחח / מכון שאתה סומך עליו שיאמר לך את האמת.

2) הסטוריית טיפולים במוסך רשת, תוודא שהטיפול האחרון שהרכב עבר היה באיזור 20K ק"מ ולא אחרי שהוא נסע 60K ועכשיו יש עליו רק 25K.

3) בדוק אם הרכב פרטי או שהיד הקודמת הייתה השכרה / ליסינג.

מנסיון רע שלי ושל אחרים, אני יכול לחדד את הנקודה הזו ולומר שרכבים טובים מחברות השכרה נמכרים בלי תיווך של מגרשים.

על אחת כמה וכמה רכבים מיד פרטית.

שים לב טוב טוב לדברים האלה, אם משהו טיפה לא נראה לך , או קצת נראה לך חשוד, פשוט עזוב את זה, כדי שלא תהיה הבא בתור שפותח שרשור בדיעבד על איך שדפקו אותו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
צר לי לקלקל את החגיגה.

אבל יש משהו אחד שלא נראה לי, וחשוב שתבדוק אותו טוב.

הפונטו רכב מבוקש מאד.

רכב מיד ראשונה עם 25K ק"מ היה נחטף בשוק הפרטי ולא מגיע למגרש מכוניות.

דברים שכדאי לשים דגש:

1) תאונת שילדה שהרכב עבר, קח את הרכב רק לפחח / מכון שאתה סומך עליו שיאמר לך את האמת.

2) הסטוריית טיפולים במוסך רשת, תוודא שהטיפול האחרון שהרכב עבר היה באיזור 20K ק"מ ולא אחרי שהוא נסע 60K ועכשיו יש עליו רק 25K.

3) בדוק אם הרכב פרטי או שהיד הקודמת הייתה השכרה / ליסינג.

מנסיון רע שלי ושל אחרים, אני יכול לחדד את הנקודה הזו ולומר שרכבים טובים מחברות השכרה נמכרים בלי תיווך של מגרשים.

על אחת כמה וכמה רכבים מיד פרטית.

שים לב טוב טוב לדברים האלה, אם משהו טיפה לא נראה לך , או קצת נראה לך חשוד, פשוט עזוב את זה, כדי שלא תהיה הבא בתור שפותח שרשור בדיעבד על איך שדפקו אותו.

אין בעיה- אני בודק כל פיפס קטן ברכב ואני לא לבד אני לוקח איתי עוד אנשים, ולא הייתי מקנא במיגרש מכוניות שינסה לרמות חבורת גרוזינים :wink:

אני אבדוק את כל הפרטים ואעדכן כאן בפורום- תודה לכולכם על העזרה!

• תוכן חדש...