Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה חלב 3% משמין?

לאחרונה "נדלקתי" על חלב ואני שותה בין ליטר וחצי לשני ליטר חלב 3% ביום. האם זה משמין? (בעצם עד כמה זה משמין, ברור שזה משמין)

מה היתרונות והחסרונות של שתייה מרובה של חלב?

תשובות מושכלות בבקשה.

תודה

פורסם

יותר משמין מקוקה קולה (כ-60 קלוריות ל 100 מ"ל) . ל-2 ליטר חלב זה 1200 קלוריות ליום שזה דיי הרבה, צריכה ממוצעת של בן אדם, לא גבוה לא נמוך היא כ2200 קלוריות ליום.

מעבר לזה, בחלב יש הרבה לקטוז , הגוף יכול לפרק לקטוז עד רמה מסויימת ואז הסיפור הזה מבלגן את הבטן. עם השנים הגוף מאבד את היכולת לפרק את הלקטוז.

בקיצור, זה ממש לא מומלץ לשתות כמויות כאלה של חלב.

פורסם

לא מתיימר להיות מומחה, אבל גם אני בעוונותי שותה כמויות שמתקרבות לזה מאז שיש לי בעבודה מכונת קפה שגם מקציפה חלב. לפעמים אם בא לי לנשנש משהו וגמרתי את המכסה של 3 כוסות קפה שאני מקציב לעצמי ביום אני פשוט שותה חלב חם עם ממתיק דל קלוריות.

דעתי האישית: אם אין לך בעיית כולסטרול רע חריגה בדם וזה לא עושה לך בלאגן בבטן - זה לא נורא. סימן שהגוף מתמודד עם הכמויות האלה איכשהו. אולי תזונאים לא יתלהבו אבל זה עדיף מקולה שהיא בעצם סוכרים = פחמימות פשוטות = קלוריות חסרות ערך תזונתי (או סתם חומרים מלאכותיים במקרה של דיאט).

זאת ועוד, כתבתי פה פעם על תכנית אימונים שעשיתי למרתון שבה עשיתי דילול פחמימות. אז צרכתי הרבה יותר שומן מה 3% הלפלפים שלך - טחנתי כמויות של גבינה צהובה וסטייקים ורזיתי המון (זה גם העקרון של דיאטת אטקינס).

לא שאני ממליץ למישהו לעשות את זה לאורך זמן אבל מה שאני אומר שאם החלב בא במקום לנשנש לחם, חטיפים או ממתקים, אז זה לא נורא.

פורסם

זה שזה יותר קלוריות מקולה הבנתי, אבל האם זה באמת משמין יותר מקולה? זאת בדיוק השאלה למבינים !!

אמרו לי פעם שיש פחממות טובות ולא טובות, כאלו שנשרפות בקלות וכאלו שלא נשרפות בקלות והופכות לשומנים, איפה בדיוק נמצא החלב בהקשר זה?

תודה

פורסם

הרבה חלב זה משמין נקודה, אניר ואה את זה על הבעל של דודה שלי שבשעה 12 בלילה מוריד חצי ליטר, וראיתי את זה על אבא שלי ששתה הרבה והשמין מזה (למרות עבודה פיזית).

אם תשתה כמויות מים כמו שאתה שותה חלב, אתה רק תנקה את הגוף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כשהייתי מתאמן בתכנית SS אז הייתי צריך להגיע ביום ל 3K+ קלוריות ביום, וחלב זה הדבר שהכי עזר לי, הייתי שותה בין 1~2 ליטר חלב ביום.

אבל חלב זה מאוד בריא (לפי דעתי) ונירא לי גם שהוא פחות משמין מקולה. כלומר 1000 קלוריות מחלב לא ישתוו ל 1000 קלוריות מקולה בגלל שבקולה יש הרבה סוכרים ושטויות אחרות.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

סופו של דבר הגוף משמין אם אתה צורך יותר קלוריות ממה שהוגף מוציא ביום, והגוף ירזה אם תצרוך פחות.

זה בגדול מה שנקרא "מאזן קלורי".

יש פחות חשיבות למה אתה אוכל בדיוק, אלא לכמה אתה אוכל סך הכל.

מתחדשת*

פורסם
זה שזה יותר קלוריות מקולה הבנתי, אבל האם זה באמת משמין יותר מקולה? זאת בדיוק השאלה למבינים !!

אמרו לי פעם שיש פחממות טובות ולא טובות, כאלו שנשרפות בקלות וכאלו שלא נשרפות בקלות והופכות לשומנים, איפה בדיוק נמצא החלב בהקשר זה?

תודה

חלב לא נמצא בהקשר הזה, כי כמות הפחמימות בו זניחה - פחות מ 5 גרם פחמימות ל 100 גרם.

לא אמרת כמה פעילות ספורטיבית אתה עושה שזה נתון חשוב.

אם אתה שותה את החלב אחרי פעילות ספורטיבית הוא יעזור לשקם ולבנות את השריר (עד למכסה של כ 30 גרם חלבון, יותר מזה הגוף לא יספוג). אם סתם תשתה בלי פעילות אז יותר יילך לשומן ופחות לשריר.

אני לא כל כך מבין את ההשוואה לקולה. שתיית קולה צריך להשוות לשתיית מיים. שתיית חלב צריך להשוות לאכילה.

אם תשתה דיאט קולה במקום חלב אולי תהיה רזה יותר, אבל בריא פחות בטווח הארוך.

אם תשתה קולה רגילה היא תהפוך לשומן (אלא אם כן תשתה לפני ובמהלך פעילות גופנית ואז היא תהפוך לאנרגיה זמינה ותישרף מהר).

• תוכן חדש...