Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך המלצה לממיר מתח 220 - 110 עבור מטען לסוללה של מברגת בוש שהבאתי מארה"ב. הנתונים:

Input: 120 VAC ~ 60Hz 0.65A

Output: 10.8V DC, 3A

איך מחשבים איזה הספק צריך? האם תוכלו להמליץ על מקומות לקניה באיזור ת"א/חולון/הרצליה?

האם http://www.amperel.co.il/products/75333 יתאים?

תודה!

פורסם

הרכיב שאתה מחפש הוא שנאי מתח פשוט ואין טעם להמליץ לך במיוחד על שנאי כזה, קנה את הזול ביותר שתמצא ומתאים לדרישות שלך.

לגבי חישוב ההספק - אני מניח שהנתונים שנתת הם של המטען, ולכן כדי לחשב את ההספק הדרוש אתה צריך להכפיל את המתח (10.8) בזרם (3), והתוצאה (32.4) היא ההספק הדרוש לך מהשנאי. השנאי בקישור שצירפת מיועד לפחות מכך ולכן לא מתאים, אבל כמעט בכל חנות חשמל שכונתית תוכל למצוא שנאי שכן מתאים להספקים כאלו. יש דברים שפשוט לא צריך לחפש באינטרנט.

רוצה בכל זאת המלצה לחנות ספציפית? פעם היה כאן איזה בחור בשם שמר שבכל פעם שהיו שואלים על חנות בסגנון הזה היה שולח את האנשים לחנות בשם בלצר. חפש אותם בגוגל וצור איתם קשר, הם יושבים בת"א.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל עוד אתה לא מקרב אותם לשיא ההספק, מדובר ברכיב אמין יחסית.

רק כדי שתבין, מדובר בחוט חשמל שמלופף סביב עצמו. אין שם הרבה דברים שיכולים להתקלקל.

ואני חוזר על ההמלצה שלי לחפש מחוץ לאינטרנט.

פורסם

Tzvika-Pick - רשום שהמטען צורך 0.65A ב- 120VAC. זה לא אומר שההספק המקסימלי שלו הוא 78W? הרי הממיר יושב בכניסת המטען ולא ביציאה שלו (שאכן מסוגלת לספק כ- 30W).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

הייתי באיזו חנות חשמל ברחוב החשמונאים בתל-אביב ליד הבית היום. הוא בכלל טוען שצריך שנאי עם הספק של 300W, בגלל שזה 3A ו 120V. אמרתי לו שאבדוק. חוות דעת?

פורסם

אם הספק המוצא של המטען הוא 30 וקצת וואט בעוד הספק הכניסה של המטען הוא כמעט 80 וואט, נשארים פחות או יותר 50 וואט שמבוזבזים בצורת חום - חתיכת גוף חימום! לא נשמע לי הגיוני.

300W נשמע לי כמו הזגמה רצינית. קשה לי להאמין שהמטען שלך מתקרב להספק הזה, אלא אם מדובר במטען של רנו פלואנס או משהו בסגנון :wink:

פורסם

מטעין סוללת ליתיום-יון של 10.8V. מטען מהיר של 30 דקות אגב. מחר אנסה חנות אחרת. אני בטוח מחפש כל שנאי שמספק מעל 32W?

פורסם

הייתי אתמול בבלצר, לדעתי נפגשתי עם שמר. מחיר שנאי סביבות ה 100+ זוזים. לאחר שהזכרתי שמטען 220V חדש יעלה כ 220 זוזים, שלח אותי לדרכי ואמר שחבל להשקיע בשנאי.

בדרך לעבודה דרך התחנה המרכזית, ראיתי מקום עם שילוט של בוש, חשמלית-עוז עצרתי וקיבלתי מטען במחיר של 220 שח + מעמ.

אז מה היה לנו: מברגת אימפקט + מקדחה/מברגה + 2 סוללות ליתיום 10.8V + מברגה נוספת שתגיע בריבייט + מטען 220V

סה"כ 820 שקלים, פחות ממחיר של כלי אחד בארץ.

• תוכן חדש...