Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי פיאט בראבו 98 אוטו.

בחודש האחרון כאשר אני מניע את האוטו נישמעת התנעה מוזרה מהאוטו כמו זיופים.

היום בבוקר שבאתי להניע את הרכב הוא לא הניע אחרי שנתתי סטרטר בין 5 ל10 שניות רצוף ככה פעמים שלושה הרכב הניע אך קירטעה קצת בהתחלה.

לאחר שהרכב נסע חיבתי שוב והנעתי שוב בלי בעיה

האים זה המשאבה ?

כל כמה קלומטרים צריך להחליף משאבה?

פורסם

לדעתי זה יכול להיות כמה אפשרויות:

מצטים (סביר מאוד להניח),מצבר חלש,פילטר דלק סתום,הזרקה סתומה,בית מצערת מלוכלכך מאוד,סלילי הצטה.

אל תיתן אף פעם סטרטר כל כך ארוך,אתה גומר עליו בצורה חריגה מאוד.

האם הסטרטר נישמע עייף או שהוא סטרטר "בריא" וחזק?

פורסם

הייתי אצל חשמלאי הוא אמר ש90%שזה משאבה כי אים זה היה מצתים או כבלי בצתה האוטו היה מקרטע אחרי שהייתי מניע או נוסע .

לפני 5 אלף החלפתי מצטים. והמצבר די חדש. ואים הפילטר היה סתום אז בנסיעה בטח הייתי מרגיש. דווקה עד אכשיו שאני מניע הרכב מניע סבבה אבל עדיין יש זיוף בהנעה (כאילו אין את אותו הרעש כל פעם שאני מניע).

השאלה שלי היא האים בספרות יצרן רשום להחליף את המנוע של המשאבה כל כמה קילומטרים?

כי אני לא החלפתי כבר איזה 70 אלף ולפני אני לא יודע מה היה.

הסטרטר בסדר. ואים גם סלילי ההצתה לא היו בסדר שוב פעם הייתי מרגיש גיגומים או משהו לא ניראה לי בעית הצתה

פורסם
שלום לכולם. ברשותי פיאט בראבו 98 אוטו.

בחודש האחרון כאשר אני מניע את האוטו נישמעת התנעה מוזרה מהאוטו כמו זיופים.

היום בבוקר שבאתי להניע את הרכב הוא לא הניע אחרי שנתתי סטרטר בין 5 ל10 שניות רצוף ככה פעמים שלושה הרכב הניע אך קירטעה קצת בהתחלה.

לאחר שהרכב נסע חיבתי שוב והנעתי שוב בלי בעיה

האים זה המשאבה ?

כל כמה קלומטרים צריך להחליף משאבה?

אין החלפה יזומה של משאבת דלק .

יש לבצע בדיקת סורק תקלות, בדיקת לחץ דלק ולחץ שיורי.

פורסם

שלום.

הייתה לי את אותה התקלה בדיוק ביונדאי אלנטרה

הקודמת שלי.

בהנחה שהפילטר דלק לא סתום והמנוע באמת עובד יפה ועגול (דבר המבטל מצתים לא תקינים).

תראה אם כשאתה נותן 2 קליקים במפתח ממש לפני שאתה מתחיל להניע את המנוע אתה שומע את המשאבה

עובדת.

בכל מקרה במידה וכן, תתן כמה פעמים ככה עם המפתח שהמשאבה תעבוד אבל בלי לנסות להניע את המנוע.

אחרי 4-5 פעמים כאלה תנסה להניע עם המנוע יניע ללא בעיה כנראה שהשסתום אל חוזר בצד הניקה של המשאבה לא

מחזיק ולאחר הדממת המנוע הדלק חוזר חזרה למיכל (בהנחה שזו משאבה טבולה היושבת בתוך המיכל).

אם זו הבעיה או שתחיה איתה או שתחליף משאבה.

קובי - :wink:

• תוכן חדש...