Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסכים. אצל היבואן זהו הגגון המקורי כמעט הכי זול בארץ! יש לי הרבה דוגמאות לגגונים הרבה יותר יקרים. בדיוק הציעו לי בסוזוקי גגון "מקורי" ב- 2000 שקלים, ואז גיליתי שלא רק שהוא עולה 170 דולר בארה"ב (פחות משליש! ואכן קניתי שם) אלא שהוא בכלל מיוצר על ידי Mont Blanc ונמכר תחת הרבה שמות ומתאים להרבה רכבים.

הגגון של ה- C5 עלה לי 1150 (לפני הנחה) במוסך שלי. זהו גגון מעולה. חזק, יפה ובעיקר אוירודינמי. הוא לא בולט לצדדים בכלל, ולכן גם יחסית שקט.

לרוע מזלך בדיוק מכרתי את המשומש שלי ב- 500 שקלים. אבל אולי תמצא כזה בכל זאת. אני מכיר מישהו שהביא כזה חדש מתאילנד ב- 500 שקלים, וכנראה שגם בצרפת אפשר למצוא במחיר דומה כי בדיוק מצאתי ל- C4 גגון דומה ב- 80 יורו.

פורסם

הגגונים הנחשבים הם של חברת "Thule" הם בד"כ גם המקוריים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי גגון מקורי, קניתי יחד עם הרכב. אין לי מה לעשות איתו, אך לא ממהר למכור. מתאים למתקן אופניים להובלה על הגג. 8) אפילו לזוג (גם אלו יש לי).

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם
יש לי גגון מקורי, קניתי יחד עם הרכב. אין לי מה לעשות איתו, אך לא ממהר למכור. מתאים למתקן אופניים להובלה על הגג. 8) אפילו לזוג (גם אלו יש לי).

יש לך פרטית

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...