Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חצי יום של התנסות ב E72, זו ההתרשמות שלי:

יתרונות: רדיו מצויין שחיברתי אותו לרמקולים של המחשב (למיטב ידיעתי לאייפון אין רדיו), פנס, מצלמה, זיהוי אינטרנט אלחוטי בקלות.

חסרונות: בלתי אפשרי לקרוא עמודי אינטרנט (אלא אם כן אני אמור להיכנס רק לעמודי אינטרנט יעודיים לסלולר, וכמו שנכתב מעליי - יש שימושים שבשבילם יש מחשב), לא הצלחתי למצוא נרתיק לזרוע עבור ריצה, הצבע האפור נראה פחות טוב מהשחור של ה E71.

עוד לא בדקתי מייל כי טרם חיברו אותי לשרת של העבודה.

אין לי מה למכור כי מדובר במכשיר של העבודה. אם אקנה אייפון זה יהיה על חשבוני.

כמות האביזרים והאפילציות לאייפון גורמת לי להזיל ריר.

אגב, המנכ"ל שלי ועוד מנכ"ל ידוע שאני מכיר מסתובבים עם נוקיה פשוט בסגנון של 6230. יש להם גם סמארט פון (לאחד בלאקברי ולשני HTC) אבל הוא לא עליהם כל הזמן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מנצל"ש לטובת שאלה על E52:

יש לי הזדמנות לקנות מכשיר חדש מהקופסא שמישהו מוכר ב YAD2 ב-1000 ש"ח (חדש, הכי זול - עולה 1350 בחנות).

כדאי?

איך בודקים שהוא באמת חדש ולא נעשה בו שימוש (מלבד להסתכל שהמכשיר בתוך השקית/עם המדבקה....)?

איך והאם אני יכול לממש את האחריות שניתנה לקונה המקורי של הסלולרי שמוכר לי אותו?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אגב בלוטות' - קיבלתי עכשיו את ה E72.

בדף שצורף בנפרד לערכת המכשיר שבו סלקום מביאה לידיעת הלקוחות "מספר תופעות תפעוליות הדורשות את תשומת ליבם",

כתוב: "המכשיר אינו עובד עם דיבורית לרכב/ אביזר שמע בטכנולוגית בלוטות' כלל. מומלץ לבצע שימוש במכשיר משני מסוג מוטורולה ספיריט...".

האם רק מדובר בניסיון של סלקום למכור על הדרך מכשיר נוסף עבור הרכב ואני יכול להשתמש בדיבורית בלוטות' ניידת?

נשמע כמו קומבינה של סלקום...לי יש את ה-E71,עובד מצויין עם דיבוריות בלוטות'.

יוסי - לגבי עניין הביטוח - דווקא אני זוכר שאפשר - הוא פשוט נורא יקר.

פרנקוס - לגבי הבלקברי - זה נחמד להגיד - אבל לפחות לפני שנה - הדמי מנוי לבלאקברי לשרתים שהוא צריך היו 200+ ש"ח לחודש.

ליביו

האמת היא שאם אתה מחפש מכשיר חכם, אולי אתה יכול לפזול לכיוון BLACKBERRY. זה מכשיר מעולה עם אחלה זיכרון ואם אתה רוצה לעשות איתו דברים רציניים ולא רק לשחק, הוא מעולה.

.

הבלקברי אחלה מכשיר אבל הדמי שירות של ה-BLACKVERRY SERVICE די שערורייתיים...

מעבר לזה,למען האמת,ה-E71 עושה כל מה שבלקברי עושה (מחובר לאינטרנט תמיד,מושך מיילים אוטומטית וכו'),ועם איכות שיחה טובה יותר מהבלקברי.

חבר שלי קנה השבוע בלקברי בולד,התלהב מהמכשיר,ואז הוא סיפר לי כמה הוא משלם לחודש ונפלו לי השיערות מהאף...

צחקתי ושאלתי אותו "אז למה קנית את זה אם יכולת לקנות נוקיה שיעשה את אותן פעולות בחצי מחיר",אז הוא התחיל לשחק עם המכשיר שלי ופתאום שאל את עצמו "למה באמת לקחתי את הבלקברי?".

שלא תבינו לא נכון,הבלקברי,כבודו במקומו מונח,אחלה מכשירים (ואני מאוד אוהב את הלוק שלהם),אבל אני לא חושב שהם נותנים תמורה טובה יותר מהנוקיה,וכשמוסיפים למשוואה את העניין של הסוללה (שזה אחד הדברים החשובים למי שמשתמש בנייד בצורה אינטנסיבית)-הנוקיה לוקח ובענק.

אגב, בהמשך לשרשור שפתחתי לגבי כדאיות השדרוג של המכשיר שלי (E71) ליורש (E72), בעקבות הזדמנות שצצה רכשתי E72 בנוסף למכשיר שלי,פשוט רציתי לעשות שידרוג בגלל שיש לי בעייה בשקע טעינה במכשיר שלי,אבל בסוף יצא שקניתי את ה-E72 ממש בזול (850 שקלים) אז העדפתי כבר לקנות אותו ולתת אותו לאישתי ואת שלי אני אתקן (זה יצא לי בסוף כמעט אותו מחיר כמו של השדרוג).

לגבי האייפון, זה מכשיר מדליק ברמות,אבל לא יעזור,זה לא מכשיר עבודה,ואני לא מדבר על עבודה של לשלוח 2-3 מיילים ביום,אני מדבר על מכשיר עבודה שכל היום מקבל מיילים ושולח מיילים ומינימום שעתיים וחצי שיחה ללא טעינה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים איתך.

הסוללה של ה E71 פשוט מדהימה.

כמו כן הוא עושה בית ספר באיכות שיחה לאייפון.

לדעתי את רוב היתרונות של האייפון אפשר לנצל בישיבה בשירותים, כשיש זמן לשעשועים עם מכשירי טאץ'.

בנהיגה, פגישות , ריצות ועניינים , מכשיר טאץ' עם סוללה בזבזנית פשוט לא משתלב טוב.

אגב ה WIFI בE71 קולט מעולה, יותר טוב מאשר באייפון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הE71 הוא אחד המכשירים הטובים ביותר של נוקיה, סוללה מצויינת איכות שיחה מעולה ועוד, הבעיה היחידה היא שישנם אנשים שלא מצליחים להתרגל למקלדת מלאה, לכן כדאי לשחק עם המכשיר לפני קנייה כדי לא להתאכזב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הסוללה של ה E72 שלי מחזיקה יום וחצי - זה אומר שאני לא יכול להשאיר את המטען במשרד בסופ"ש (או להטעין בבית עם כבל ה USB), אבל אני באמת טוחן את הטלפון. דווקא לא מדבר כל כך הרבה, אבל כותב הרבה SMS-ים ומשתמש ב Wireless, ברדיו ובמצלמה.

הטלפון אכן עובד עם דיבורית BT ניידת לרכב והטענה של סלקום שזה לא עובד תמוהה (אם כי חבר לעבודה אומר שהוא לא הסתנכרן לו עם דיבורית BT קבועה).

פורסם

היי איתן,

יצא שבוע שעבר עידכון למכשיר שמטפל בבעיה של הבלוטוט, חבר את המכשירל nokia pc suit ותעדכן אותו.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בתור אחד שהסתובב לא מעט עם ה E71 אני יכול להגיד בשקט שבמחינת עבודה הוא עדיף על ה IPHONE בכמה מעלות

היתרון הבודד של ה IPHONE הוא שהמכשיר פשוט סקסי.

אבל כשמשווים תפוחים לתפוחים הנוקיה עדיף בהרבה:

איכות שמע וקליטה עדיפים על האייפון.

קליטת רשתות אל חוטיות טובה יותר מכיוון שהוא משתמש בערכת שבבים של US-ROBOTICS קליטה מדהימה.

זמן סוללה [שיחה כל שתי דקות במשך 18 שעות + שימוש ב WIFI כבד + GPS כל הנסיעה פעמיים ביום] החזיק לי למשך 11 שעות ללא הטענה !

אני יכול להגיד בשקט שאם הייתי במקומך הייתי בוחר [שוב] ב נוקיה.

מה גם שדי נמאס לי לראות את ה IPHONE על כל בחורה \ ילד \ילדה שעושים איתו פוזות מינימום חללית. [די המאיס אותו עליי מהבחינה הזאת שהוא לא ייחודי כמו פעם]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
מנצל"ש לטובת שאלה על E52:

יש לי הזדמנות לקנות מכשיר חדש מהקופסא שמישהו מוכר ב YAD2 ב-1000 ש"ח (חדש, הכי זול - עולה 1350 בחנות).

כדאי?

איך בודקים שהוא באמת חדש ולא נעשה בו שימוש (מלבד להסתכל שהמכשיר בתוך השקית/עם המדבקה....)?

איך והאם אני יכול לממש את האחריות שניתנה לקונה המקורי של הסלולרי שמוכר לי אותו?

אם המכשיר אכן חדש ומעולם לא היה בשימוש, קשה לי להאמין שהוא יימכר ב1000 ש"ח, אלא אם הוא מתוצרת סין. שים לב שישנם חנויות/ספקים/מוכרים ביד 2 שמשווקים מכשירים תוצרת סין. חלקם עושים זאת בגלוי וחלקם לא. דוגמא לחנות שמיידעת את הלקוח על ארץ הייצור: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2046 ומאפשרת בחירה בין תוצרת סין לתוצרת אירופה.

פורסם

כמובן שאתה צודק, ואכן בדקתי את זה ולא ציינתי בהודעתי. המכשיר היה תוצרת פינלנד, אבל הוא כבר נמכר (וגם הייתי צריך לנסוע עד עפולה בשבילו, אז ויתרתי). בכל מקרה, אני הלך לקנות רק תוצרת פינלנד. אם כבר - אז כבר.

אם לא אמצא איזו מציאה מטורפת ביד2 בימים הקרובים, נראה לי שאקנה מחנות כלשהי וזהו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דווקא הגיוני שיימכר ב1000 אם בחנות נמכר ב1350 , כי אחרת עדיף כבר לקנות ישירות מחנות. גם 350 מתחת לחנות זה על גבול הכדאיות.

אני קניתי E71 MADE IN FINLAND במצב חדש במחיר של 650 ש"ח, ככה שאפשר למצוא מציאות ביד 2 , בעיקר מאנשים שלא יודעים מה יש להם ביד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...