Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה חברה אני יסביר לכם.

אני עובד בקארטינג בהרצליה מאז שהמקום נפתח ואני גם מתחרה בתחרויות משנת 99.

נכון שאני לא אוביקטיבי אבל הנה כמה עובדות.

מי שאמר לך שבנתניה הם מוגבלים לשישים כנראה צודק אבל אין שם מקום מספיק להגיעה אפילו ל40 קמ"ש.

גם אצלנו בהרצליה אי אפשר לסגור את המהירוות הסופית של הקארט אבל יש ישורות יותר ארוכות.

בקרוב (שבוע שבועיים) יפתח מסלול חדש של אלפא קארטינג בקיריון ושם יהיו קארטים של מיכאל שומאכר .

לפי מה שמדברים גם להרצליה מתוכננים להגיעה הקראטים האלה אבל בשלב מאוחר יותר.

בקשר להגבלה של המהירות - רוב האנשים שמגיעים מבקשים לפתוח את הגז אבל נהג שלא יודע לנהוג ועושה שטויות על המסלול יכול ממש לסכן את עצמו כאשר הקארט נוסע ללא הגבלה.

כל נהג שעבר אצלנו או במסלולים אחרים קורס זכאי לזה שנפתח לא את ההגבלה של הקארט.

אבל תמיד יש יוצא מן הכלל ואנשים שאנחנו רואים שנוהגים מצויין ,בפעם הבאה אנחנו נפתח להם את הגז יותר.

בימי שישי שבת לא פותחים את הקארטים לאף אחד (גם לא למתחרים).

בכל מקרה מי שמגיעה מהפורום שישאל מי זה איל ועם אני שם אני ישמח לעזור לכם.

מחיר - נתניה 55 ש"ח

הרצליה 45 ש"ח

מקווה שהבהרתי כמה נקודות .

איל בן-ארי

פורסם

אני הייתי אצלכם בהרצליה אני חייב לציין שהמקום יפה מאוד עם כי באסה רצח לחכות בתור הארוךךךך ולעיניננו אני מעדיף את נתניה כי הוא יותר כייפי יש בו אווירה המקום באמת קטן אבל כיפי מאוד לגבי הרצליה רכן יש שם קטעים של ישורת אבל בסיבובים אני מרגיש שאני נמצא במסלול דריפט ולא במסלול לקארט

ואבג אני לא יודע עם אתה מכיר את ארז ליבן(אלוף הארץ בקארט ונהג פורמולה בהווה) הוא חבר שלי והוא למד כול החיים בנתניה והוא היה במלא מסלולים של קרטינגים והוא אמר שנתניה זה אחד המקומות הטובים שהוא היה בהם

נתניה כול אחד שבא ומסתכל מבחוץ אומר מזה המסלול המת הזה ככה גם אני אמרתי אבל ברגע שאתה עולה על הקרטינג אתה מרגיש עולם אחר ובאמת נהנה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

שלום לבחור מהרצליה .

אני רק במקרה עובד בנתניה . מראש אני אומר שאני לא מתכוון לעשות יחצנות או משהו כזה , כי זה פורום פרטי ולא איזה מקום פירסום .

בקשר למהירות בנתניה , או יותר נכון בכל קארט....

זה עובד לפי גלגל שיניים . רק לפיו אפשר לקבוע מהירות סופית .

המהירות הסופית של הקארטים אצלנו הם : 56 קמ"ש !

ולהסביר למתקשים , יחס ההעברה של הגלגל שיניים לא יכול לאפשר יותר מ 56 קמ"ש...

אז מספיק לבלבל ת'מוח על אין מקום או שמגבילים להם ת'מהירות סופית ל 60 בלבד .

בנתניה זה מסלול עם הרבה פיתולים ונכון להיום הוא הכי טכני בארץ , רק מי שבאמת יודע לנהוג ייתן תוצאה טובה שם .

אתה רוצה קו ישר ?

לך למסלול אחר .

( אני אישית לא מתלהב מ 50 קמ"ש... )

כמו שאמר פה "הנסיך" ( איך שזה נשמע לא טוב... :wink: ) אכן אצלנו יש משמעת קשה .

לפחות כשאני המדריך אז אין דבר כזה להתפרע או להרוס ת'כייף לאנשים אחרים שעל המסלול .

אני רוצה שהמקצה יעבור הכי טוב ועם צדק לכל המתחרים .

אני מודע לזה שאני מפחיד אנשים קצת אבל בסוף המקצה לא היה ולא יהיה אחד ( שבאמת בא להתחרות ) שלא אמר שהוא לא נהנה או שהשיפוט לא היה טוב .

לגבי ההגבלה .

אכן כל הקארטים מוגבלים , אבל מי שאנחנו יודעים שהוא משתלט על הקארט ולא משתולל אנחנו גם פותחים לו גז .

קחו דוגמא את ניב ( SENDA ) , שאני אישית פתחתי לו טיפה גז כל פעם ועכשיו הוא נוסע עם קארט פתוח .

( ונראה לי שאני אקבל על הראש על זה שאני אומר כאן כמה משפטים שאסור :roll: )

הקארטים החדשים יותר כבדים עם משקל גבוה יותר , שלדה טובה הרבה יותר וכך יש אחיזה טובה יותר בסיבובים על חשבון החלקות . ( מי שרוצה להחליק שילך למקום אחר )

הקארטים של מיכאל שומאכר הם חיקוי עממי ל RIMO , לפני שמישהו קופץ ועושה צחוק מעצמו שיברר . כי זה שמיכאל שומאכר הוא הנהג הטוב בעולם לא עושה את הקארטים שלו לטובים ביותר....

בכל מקרה , אני לא מתכוון להגיד שאצלנו יותר טוב או משהו , כל אחד שילך לאן שבא לו . נקודה .

שמעתי דברים טובים על הרצליה וחלק לא , אותו דבר על נחשונים ואותו דבר מן הסתם אומרים גם עלינו .

אם אתם רואים בהודעה פירסום , מבחינתי תימחקו . זו לא הכוונה .

אם הייתי רוצה לפרסם הייתי אומר :

"יש לי באקט מעור מגרסה מוגבלת , מידה קטנה מאוד , עשוי מקרבון , שוקל רק 6.5 קילו , 1500 ש"ח או החלפה על חלק ממערכת בשווי דומה כמשומש".

היו שלום , במיוחד לקבוצת הילדים שהיו אתמול שגרמו לי לקפוץ כל עוד נפשי בי הצידה ולא להידרס . מתברר שיש לי אחלה אינסטינקטים.... :lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה ידידי!

נכון שאני עובד בהרצליה וכתבתי שאני לא אוביקטיבי אבל קודם כל מעניין אותי לקדם את הקראטינג בארץ.

לפני שפתחו את המסלול בהרצליה ועוד שהייתי בצבא בכל סופ"ש שהייתי חוזר הביתה הייתי קופץ אליכם למסלול ומרביץ איזה שני מקצים.

יש לכם מסלול ממש מגניב רק שמבאס קצת זה המשטח עצמו שהוא מאד קופצני.

בקשר למי יש את הקארטים היותר טובים זה ממש לא מעניין אותי.

אני וכל החבר'ה מהרצליה (חקמנים , אופיר ויסנברגר וכו') היינו אצלכם לא מזמן ונהגנו על הקארטים החדשים וממש נהננו.

כנראה שבעונה הקרובה אני מתחיל להתחרות בשתי פעימות ואני מזמין את כל המעוניינים להגיעה לחריש שזהו מסלול רחובות ולא קשור לא לאלפא קראטינג ולא לנתניה אלא מתקיימים שם מרוצים של עמותת הקארטינג.

מקווה לראות אותכם על המסלולים.

פורסם

אייל ,

אתה , אתה בסדר , אתה......

:wink:

אני רק מחכה שהאקסית הדו פעימתית של דני G תהיה מוכנה שוב , בשביל לקחת אותה לחריש

יאשה , שהחליט שהוא לוקח את הסיבוב הרחב והארוך ביותר על הצד ( ולא עם החלקות אלא על הצדדדדדדד ! ) הוחלט סופית ע"י מדריכי הקארטינג הוותיקים שהוא פסיכי וללא אלוהים....

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

טוב,אני בא מהצפון,ועבדתי בקרטינג חיפה,להמליץ לכם על מקום במרכז,יש כמה מקומות,על הרצליה ונתניה כבר דיברו פה הרבה ואין לי הרבה מה להוסיף,שניהם מקומות טובים ולכל אחד יש את הייחוד שלו,בנתניה המסלול מאוד טכני וצריך לדעת איך לנהוג שם,בהרצליה זה יותר לתת בגז,ויותר מתמקד על נקודות בלימה.יש מקום נוסף שלפי דעתי מאוד מאוד כיף לנסוע בו [זה המסלול המועדף עליי] ואני מדבר על נחשונים,מבחינתי זה מסלול מירוצים אמיתי,אני לא בא לדבר בשם אף אחד פה,אלא רק לתת חוות דעת על עוד מקום.

נחשונים הוא מסלול פתוח בשונה משאר המסלולים [שהם במקום סגור],ההרגשה שם היא שונה לגמרי,החוויה היא שונה,זה אמנם קצת רחוק מהמרכז [ליד ראש העין],אבל אם אני באיזור שם,אני תמיד נותן קפיצה לתת איזה 2 מקצים במסלול,התחריתי שם בעונה האחרונה,אני לא יודע מה הזמן הממוצע לנהג רגיל,אני יורד שם תמיד מה-50 שניות להקפה,ומקצה עולה שם כמדומני 55 שקל,מאוד מומלץ. לפי דעתי יש לכם מספיק חוות דעת על המקומות במרכז,אגב,בחיפה איפה שעבדתי,הוא גם מקום טוב,ואם אתם באיזור,מומלץ מאוד להיכנס,המחיר שם הוא 40 שקל למקצה של 10 דקות[לפי דעתי הזול בארץ],ובחיפה המסלול גם טכני באופן יחסי לשאר המסלולים.

ותהנו,חג שמח (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...