Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בקטע של סדר פסח ולזרוק המון גאנק שהצטבר לי.

פירסמתי לפני מספר שבועות כלי עבודה חשמליים ביד 2. לאחר מספר דקות המודעה הוסרה ולאחר שיחה עם נציג שרות, נאמר לי שהקטגוריה הזו בתשלום. נשמע לי קצת מוזר, בקטגוריה הזו היו מוצרים שלא היתה הצדקה כלכלית לפרסם בתשלום אבל זרמתי הלאה.

היום פירסמתי משהו בקטגוריה של מחשבים...והפלא ופלא קיבלתי מייל שגם הקטגוריה הזו בתשלום.

עשיתי אחורה פנה ופרסמתי מוצר אחר, תחת יוזר אחר עם טלפון אחר באותה הקטגוריה, והפלא ופלא...המוצר מפורסם ללא תשלום.

אח"כ גם בדקתי את הקטגוריה הראשונה וגם פה! ללא תשלום.

מה קורה איתם? שיטת מצליח? התלבשו עלי?

אגב, בלוח WINWIN והומלס בלי שום בעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זאת הדרך שהם בחרו בה, בהצלחה בדרכם החדשה להיהפך ללא רלוונטים לחלוטין.

רק מה שמוזר לי, אני מפרסם שם הרבה בחיות בית, מעולם לא נדרשתי לתשלום וברור שביום שהם יחליטו לגבות כסף, אני ב WIN-WIN או הומלס או כל חינמי אחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני בקונפליקט לגבי פרסום חינם באופן מוחלט. לישראלים אין תרבות יד שניה - הם לא מסוגלים להבין שלמוצר יש ירידת ערך כשהוא לא חדש. כשנותנים להם לפרסם בחינם הם מזבלים את הלוחות בתמחורים שבא לך פשוט לדפוק את הראש בקיר.

חבר ניסה לקנות כרטיס מסך בן שנתיים וגילה שכולם מפרסמים אותו באיזור האלף ש"ח. כמובן שבאותו הזמן החבר יכל לקנות כרטיס חדש מתקדם בשני דורות באותו המחיר אבל את המפרסמים זה לא עניין כי "הם שילמו עליו 1500 שקל כשהוא היה חדש". תסתכלו על אנשים שמוכרים ציוד שקנו והתחרטו - הם כמעט תמיד יבקשו מחיר סביב ה- 5% מתחת למחיר חדש שזה פשוט פיגור.

מילא אם הפיגור הזה היה נקודתי אבל הוא גורר פיגור - אדם בא לפרסם את מוצרו, בודק בכמה מתומחר מוצר כזה בלוח וקובע מחיר דומה.

לסיכום - אני בעד לוחות לא חינמיים. כשיצטרכו לשלם על זמן פרסום אולי יחשבו היטב כמה באמת שווה המוצר שלהם.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

Pavi , למה אתה מבזבז את הזמן שלך ? כשאתה מחפש מוצר שים מחיר מקסימום שאתה חושב שהמוצר שווה/שאתה מוכן לשלם, ולא תיתקל בכל הזבלנים. חשוב גם לשים מחיר מינימום כדח לסנן את אלו שלא מפרסמים מחיר. גם עליהם חבל לבזבז את הזמן .

פורסם

התופעה שתיארת בלוח יד 2 מעצימה בזמן האחרון. חבל ,כי נראה לי שהם יורקים לבאר ממנה הם שותים .

כשהלוח היה קטן וחמוד כולם פרסמו ובכיף. היום הלוח גדול ומוכר וחי מפרסומים של חברות גדולות (באנרים) בזכות כניסות מרובות של הגולשים .אני יכול להבין את רצונם להרוויח מסוחרים כל עוד זה לא בא על חשבון האנשים ה"רגילים" שמפרסמים בלוח.

נראה לי שלוח WINWIN חש במגמה הזו ובתזמון נכון מריץ פרסומות ואף מופיע כנותן חסות בתוכניתו של דידי הררי.

אם לא ישכילו להבין זאת מנהלי האתר של לוח יד 2 ,זה יהיה מאוחר מידיי בשבילם.

גם לי מתחיל כבר להימאס הקטע הזה של להוכיח שאני לא סוחר .

אני ממליץ על פרסום חינמי בלוח שהזכרתי וכמו כן בלוח הומלס (לאנשי המרכז)

http://www.homeless.co.il/

פורסם
Pavi כשאתה מחפש מוצר שים מחיר מקסימום שאתה חושב שהמוצר שווה/שאתה מוכן לשלם

לא מדובר בעניין של לפלטר תוצאות - תמחור כזה קובע רף מחירים תחתון לא הגיוני כי כולם מיישרים קו.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

גם אני חושב שאם יגזימו בעניין הזה, הם יהפכו ללא רלוונטיים מהר מאוד.

אנשים כבר שכחו שיד2 צמח לתוך ואקום של לוחות שעלה להם השתן לראש (הומלס, מד"ס ולוח ידיעות אחרונות שהיום קרוי WINWIN )

אגב, אני מאוד מרוצה מהלוח. אני מפרסם שם הרבה דברים במחירים הסופיים שאני רוצה ,לפעמים מוכר תוך יומיים, לפעמים זה יושב שם כמה חודשים עד שבא מישהו ולוקח.

גם מצאתי שם לא מעט מציאות טובות, כולל דברים לרכב.

כמובן שאת הGTI שלי מצאתי שם(הלכתי לראות את הרכב כמה דקות אחרי שפורסם וחטפתי אותו מידי מישהו שהקדים אותי וטיפה היסס! ) וגם את הגולף שלפניה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני בקונפליקט לגבי פרסום חינם באופן מוחלט. לישראלים אין תרבות יד שניה - הם לא מסוגלים להבין שלמוצר יש ירידת ערך כשהוא לא חדש.

מה שכתבת נכון ומתסכל למדי, אבל לא קשור להיות הלוח חינמי או לא.

סתם חוסר תרבות צרכנית, וניסיון לדפוק את כולם ואת עצמך באותה הזדמנות.

לוחות בתשלום מיועדים לצרכים ספציפיים (למשל, מאגרי דירות) - לגבות תשלום

על מודעה בלוח כלים חשמליים זה אידיוטיזם צרוף שיוביל את יד2 לתחתית, במהירות.

[הכי מצחיק זה לראות מודעות מכירה של אלכוהול/ויסקי בזמן האחרון, כל עוד הרפורמה תקפה.]

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תוסיפו לזה את הפרסומות שהם מסווים כמו מודעות (נראה כמו מודעה רגילה, אבל פונט BOLD ומיקום "כל הארץ". לחיצה על כל שדה, גם שדה התמונה לכאורה, פותח את דף המכירה בוואלה! שופס למשל). מעצבן! כרגע יש אחת כזאת בקטגורית כספות.

בקיצור, עלה להם השתן לראש. חבל, דוקא אהבתי את הלוח הזה. מקווה שיתעשתו בקרוב.

:turn-l:
פורסם
כשנותנים להם לפרסם בחינם הם מזבלים את הלוחות בתמחורים שבא לך פשוט לדפוק את הראש בקיר.

מילא אם הפיגור הזה היה נקודתי אבל הוא גורר פיגור - אדם בא לפרסם את מוצרו, בודק בכמה מתומחר מוצר כזה בלוח וקובע מחיר דומה.

לסיכום - אני בעד לוחות לא חינמיים. כשיצטרכו לשלם על זמן פרסום אולי יחשבו היטב כמה באמת שווה המוצר שלהם.

הלוח מוצף במודעות של חנויות, 2-3 דפים ראשונים דומים לספאם.

-

פורסם

חבר בפורום אספני הסכינים שאני חבר בו, סיפר גם על תלאות שכאלה כשניסה לפרסם מוצרים למכירה, אחרי 5 מודעות התחילו לדרוש תשלום ועוד אי אילו פלאוורות.

במילים שלו, ציטוט חצי מדוייק- עברו כמה שנים:

"האתר הזה טוב, אם יש לך מערכת ישיבה (סלון) אחת, ישנה, ורק אחת, שאתה מנסה למכור דרכו".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סולל הדרך,

ברגע שמישהו ביד 2 החליט שאתה סוחר, כל מודעה שתכניס תחסום אותך ותדרוש תשלום. היוזר שלך/מס' הטלפון שלך/ המייל שלך מתוייג כסוחר. אין להם דרך לדעת אם אתה באמת סוחר, או סתם מישהו שמנסה למכור כמה פריטים במקום לזרוק או למכור לאלטע-זאכן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קורה לי המון פעמים שמשפחה\חברים מבקשים ממני לטפל במכירת הרכב שלהם (ללא תשלום כמובן) ובזמנו האתר תייג אותי אוטומטית כסוחר רכב וכל מודעה שפירסמתי הייתה קופצת אוטומטית לאיזור סוחרים.

טלפון לאגף שירות לקוחות של אתר יד2 פתר את הבעייה.

לזכותם הם ביקשו שאני אשלח להם את רישון הרכב שבו רשום שאבא שלי הבעלים של הרכב.

אני דווקא בעד התיוג האוטומטי, אם הוא לא היה היינו נתקלים בהמון סוחרים מסווים.

בקשר לדרישה לתשלום: בסופו של דבר הם יבוינו שהם יורים לעצמם ברגל וייתקפלו או שהאתר יהפוך להיות כמו לוח פוקוס ויקום אתר שיחליף את מקומו של יד2 כחינמי ומצליח.

כמו כן על מוצר ב100 ש"ח לדוגמא אף אחד לא ישלם כסף על מודעת מכירה וזה עיקר הבעייה שלהם.

אגב אם הם היו גובים תשלום סימלי (משהו שקל למודעה) הייתי מבין ואפילו בעד.

• תוכן חדש...