Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין במערכת עד 1800 ש"ח ויש מגוון גדול וכל אחד כרגיל מספר סיפור אחר

על ההבדלים בין המערכות אם אפשר לקבל כיוון והמלצות אמיתיות

שם המותג לא כל כך מעניין המכשיר יותקן על פוקוס ולא על לקסוס חשבו איכות טובה

תודה למשיבים ושבוע טוב לכולם

פורסם

מחפש דאבל דין ללא מגבר ותוספות ראיתי במחירים האלה מלא שמות (לדעתי מותגי מדבקה)

השאלה מה הנורמלי מכולם, SOUNDTECH, LANZER, OWA, PYLE, PREMIER

אני חושב שהנורמלי זה הפרימייר גם יבואן נורמלי "SG" ועל מותגים מוכרים יותר המחירים גבוהים מאוד

אז יצאתי מבולבל ויש כאלו שמכסחים את המותגים הזולים לדעתי לפעמיים ללא סיבה

אבל מצד שני לקנות מותג פחות ידועה בלי נפילה חחחחחח:-)

פורסם

מיצטער לאכזב אותך ב1800 שקל כל הדאבל דינים למינהם זה זבל סיני שלא שווה שקל השקעה,אחד נורמאלי מתחיל ב3 וחצי- 4 אלף שקל לדעתי.גם לדעתי ממנה שציינתה הפרמייר הכי נורמאלי,תשלח לינק עם הדגם שלו והמחיר שלו והמומחים יגידו לך אם הוא שווה משהו.בכל מיקרה הוא לא יותר ממכשיר בסיסי ועדיף לך לשמור את הכסף.

פורסם

הבחור מעלי צודק הכל הם סינים ועדיף מותג הבעיה שהם יקרים ב 4K אי אפשר להביא משהוא עם ניווט

לך על הפרמייר אבל ב 1800 זה בלי ניווט אני קניתי NECVOX HQ4 ב 3800 אבל עם ניווט

ה פרמייר הוא סבבה יש לחבר שלי

פורסם

גם בנוגע לפרמייר לא הייתי ממהר לקנות,לא בטוח שהוא שווה את המחיר שלו,אם אתה מחפש משהו איכותי תתפשר על 1DIN עם כמה שיותר אפשרויות עדיף מאשר דאבל דין שהוא זבל סיני.וב-1800 יש לא מעט אפשרויות טובות.

• תוכן חדש...