Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שאני לא מעוניין להחליף את הדפדפן, ולהישאר עם האקספלורר.

השאלה: האם ניתן לקבוע לו דרגת זום קבועה? בד"כ הוא חוזר ל-100% (דיפולט), ואני אוהב אותו על 150% (מסך גדול, מותר לי..). מעצבן לשנות כל פעם. יש הגדרה לזה איפה שהוא? תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברגע שאתה משנה את ה-ZOOM הדפדפן באופן אוטומטי זוכר את ה-ZOOM האחרון וכול חלון חדש נפתח ב-ZOOM האחרון שקבעת.

סגור את כול החלונות ופתח חלון חדש ושנה בו את ה-ZOOM לפי צרכייך סגור אותו ופתח שוב פעם.

בדוק גם את האפשרות הבא:

כלים---אפשרויות אינטרנט---מתקדם---הורד את הסימן מהשורה--RESET ZOOM LEVEL FOR NEW TAB.

החל---שמור

תקין ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה מרק!

התיבה לא הייתה מסומנת אצלי, אבל ממה שאמרת אני מבין שהחלון החדש ה"מאסטר" (הראשון) שאני פותח צריך לקבל זום חדש כדי לזכור. זה פותר לי את הבעייה בינתיים. תודה!

פורסם

טיפול קטן ברג'יסטרי

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Zoom

וודא כי ResetZoomOnStartup שווה ל 0.

בנוסף, אתה יכול לקבוע את רמת הזום שתהיה כברירת מחדל ע"י שינוי של ZoomFactor. הערך צריך להיות "רמת הזום המבוקשת * 1000). לדוגמא, בשביל 80% זום, הערך צריך להיות 80000.

בהצלחה :)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תודג!...:-D

• תוכן חדש...