Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב שלי ישנה אזעקה ישנה של קוברה,עם אימבולייזר ישן,שכנראה הבטריה שלו כבר לא תקינה,צריפתי תמונות, אני מקווה שתוכלו להגיד לי היכן ניתן לקנות בטריה חדשה כזאת. אני דיי בטוח שהטריה נדפקה כי אני צריך לשחק איתה כמה פעמים עד שהאור נהפך לירוק ואז ניתן להתניע.

ידוע לי שאפשר לפרק את האימבולייזר הזה בפחות משניה והדבר לא יעזור נגד גניבת המכונית אבל אני דיי רגיל לזה מה גם הוא מחובר לאזעקה ובמידה ונסים להניע האזעקה צורחת והיא דיי יחודית {ישנה מאוד} כך שאני מזהה אותה ישר.

תודה לעוזרים.

מתגורר בירושלים.

IMG_0520.jpg

IMG_0523.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זו לא בטריה, ואתה לא יכול "להחליף אותה". יש לבצע קידוד מחדש, או התאמת "בטריה" חדשה אצל מתקין שנשארו לו חלפים והוראות קידוד, ככל שניתן לקודד.

כדאי לבדוק מי התקין את המערכת (מקום ההתקנה) ולגשת אליו.

מומלץ להחליף למע'' חדשה.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
זו לא בטריה, ואתה לא יכול "להחליף אותה". יש לבצע קידוד מחדש, או התאמת "בטריה" חדשה אצל מתקין שנשארו לו חלפים והוראות קידוד, ככל שניתן לקודד.

דני תודה,ידוע לך לגבי מתקינים באזור ירושלים?

כמו כן,איך קוראים למערכת הזאת?אימבולייזר???

כדאי לבדוק מי התקין את המערכת (מקום ההתקנה) ולגשת אליו.

כך קניתי את הרכב לפני חמש וחצי שנים.

נראה שהמערכת הותקנה עם קניית הרכב ב1992,ואני לא חושב שהאדם בן החיים היום ו או שהעסק עוד קיים ושריר.

מומלץ להחליף למע'' חדשה.

לא ממש רוצה אבל אחפש...

בברכה

מה דעתך לגבי פוינטר???

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...