Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידעתי שמישהו יקח את מה שאמרתי לכיוון אחר לגמרי. אנחנו מדברים כאן על מצב שבו מתבלבלים בין הדוושות, אז איך הפגע וברח במקרה של מיטל אהרונסון קשור בכלל לשרשור?! אני לא שוביניסט, אז אל תנסה להוציא אותי ככזה בכח. טל כתב שברוב המקרים מהסוג הזה מעורבות נשים, ואם תעשה חיפוש באינטרנט תראה שאכן כך הדבר.

אני מעדיף כל יום בחורות שמתבלבלות בין הדוושות על פני ערסים מסריחים שחושבים שכל העולם שייך להם, משתכרים, תוקפים שוטרים, בורחים, דורסים שני בני אדם ואחר כך מגיעים לבית משפט עם כיפה בגודל טאסה 14 אינץ' וזקן עד הברכיים. אני מאחל לשי סימון שיסבול בכלא כל יום כמו שמשפחת אהרונסון סובלת ויתן קצת כבוד לדת בת 3000 שנים ויפסיק עם הפוזה של ערס חוזר בתשובה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
- מבחינה סטטיסטית הבחור צודק.

אם זה לא היה פורום מכובד ואם לא הייתי מנהל הייתי אומר לך מה אני חושב על הסטטיסטיקה שלך.

אבל באופן כללי, היא צריכה להגיע למקום חשוך, אפל ומצחין שנמצא מאחוריך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא גורם לפורום הזה להראות פחות מכובד, ולא תמצא הערות שוביניסטיות שלי בשום דף פורום. בכל מיני שרשורים בפורום יש כאלה המבקשים לראות סוג של הוכחה לדברים שנאמרים לעיתים, אז אחרי חיפוש קצר התברר שיש משהו בדברי טל. זוהי סטטיסטיקה בין אם אתה רוצה או לא רוצה לקרוא לה כך, ובמקרים כמו זה שנפתח עליו השרשור לרוב מעורבת נהגת. רוצה לטעון שוב שאני שוביניסט אפילו שאני לא? בבקשה. אם זה עושה לך יותר טוב, אתה מוזמן למחוק את כל ההודעות שלי בשרשור, רק בבקשה אל תעשה ממני מישהו שאני לא.

פורסם
אם זה לא היה פורום מכובד ואם לא הייתי מנהל הייתי אומר לך מה אני חושב על הסטטיסטיקה שלך.

אבל באופן כללי, היא צריכה להגיע למקום חשוך, אפל ומצחין שנמצא מאחוריך.

נו באמת !

כון, השובניניזם פוגע בהרבה אנשים, (למה שאשתך תרוויח פחות בעבודה שעמיתה הגברים מרוויחים יותר ?)

אבל מצד שני להיות פמיניסט נלהב יתר על המידה זה גם לא לעניין.

לא צריך שוביניסטים ולא צריך פמיניסטים. צריך יחס נאות לכולם וזהו.

ואני לא מבין מה כ"כ הרגיז אותך ?!

סה"כ מה הוא אמר ?

פורסם

על מה המהומה בכלל ? ומה הקשר לשוביניזם ?

סטטיסטית הוא הביא X מיקרים של טעויות נהיגה, או אם תרצה X מיקרים של התבלבלויות דוושות (ננסה בכך למקד את הסטטיסטיקה)

בכולן היו מעורבות נשים, באותה מידה יכולת לבצע דריל דאון יותר רציני ולהגיד שכולם היו :

תושבי אסיה

כולם היו ממוצא מזרחי\אשכנזי

כולם היו יהודים

במקרה הזה - כולן היו בין היתר, בחורות.

יש לך מיקרים של התבלבלות דוושות שמעורבים בהם גברים ? תביא, זה ישנה את איזון הסטטיסטיקה.

פורסם

אני לא מבין למה כולם כאן ישר צועקים שוביניזם. אני לא חושב שאני שוביניסט ואין לי שום ראיית עולם מעוותת לגבי תפקיד הנשים בחיים...

אבל אני כן חושב שרוב הנשים פשוט לא יודעות לנהוג. אין להן את הקואורידנציה המתאימה ולכן הן הרבה פחות טובות בזה. (מנגד, גברים לא יודעים לרקוד ;))

***לא מעניין אותנו מה אתה חושב על נשים ונהיגה. אולי את אמא שלך/אחותך/אשתך זה כן מעניין, אז ספר להן.***

כמובן שמדובר כאן בהכללה ויש יוצאים מן הכלל. יש נשים שנוהגות מצויין וגם טייסות (צריך לזה מספיק קואורדינציה), אבל רוב הנשים לא. גם גברים שלא יודעים לנהוג לא חסר, אבל שוב... אני מדבר על הרוב.

אני מסכים שהתאונות שמעורבות בהן נשים הרבה פחות מזיקות. מדובר בד"כ בתאונות במהירות נמוכה בגלל חוסר הבנה בסיסית או חוסר יכולת להפעיל את הרכב כמו שצריך.

אם לנשים היה את הבטחון שיש לגברים על הכביש אז הן גם היו עושות תאונות עם נפגעים.

להכליל זה לא תמיד פייר, אבל הסיבה להכללה מגיעה מאיפשהו ובדרך כלל מוצדקת.

פורסם

אני הייתי מוסיף לבדיקת הסטטיסטיקות אם כולן הלכו עם נעלי עקב או לא.

ואני מחזק את קודמי , לא צריך להיות שוביניסט כדי להגיד שכאלו תאונות מאפיינות נשים.

כמו שלא צריך להיות פמיניסט כדי להגיד שהגברים נוהגים כמו בבונים חרמנים על הגז , שחושבים שהם הנהגים הכי טובים על הכביש.

:wink:
פורסם
זה דווקא כן

כדאי שתבדוק שוב מה היא ההגדרה של שוביניזם:

מאז סוף שנות ה-60, של המאה ה-20 המושג שוביניזם מתייחס בראש ובראשונה לסקסיזם, יחס מפלה כלפי נשים, ולגזענות. שוביניזם גברי הוא האמונה בעליונות המין הגברי והצדקת העדפתו על-פני המין הנשי. השימוש הזה כל כך נפוץ, שבדרך כלל קיימת התעלמות מן המשמעויות האחרות והראשוניות של המונח.

כאן לא מדובר ביחס מפלה, גזענות, עליונות המין הגברי העדפתו על פני הנשי. מה הקשר בכלל?

למקרה שחלקכם לא שמתם לב, יש הבדלים בין נשים לגברים. חלק לטובת הגברים וחלק לטובת הנשים ("לטובת" זה כמובן בעיני המתבונן) ואפשר למצוא אין ספור דוגמאות לכך.

ולכן כל הצדקנים כאן קצת מגזימים. זאת עובדה בשטח שנשים כגוף לא חזקות בנהיגה!

גם נשים עצמם יגידו לך את זה, אז הן שוביניסטיות? חלק מהנשים יתעצבנו, כי הן כן יודעות לנהוג טוב והן לוקחות את זה אישית.

אני חושב שההבדל נובע מחינוך ומפעילויות שעשית כילד.

כאשר הרבה מאוד גברים אהבו מכוניות מאז שהיו ילדים ותמיד הכירו את עולם הרכב שיחקו במשחקי מחשב וצברו סוג של ידע ונסיון בתחום עוד לפני שנכנסו אליו, את הנשים זה פחות מעניין.

בעוד להרבה מאוד גברים זה תחביב ומשהו שהם נהנים ממנו, לנשים מדובר במטלה ומשהו שאין ברירה אלא לעשות אותו.

אז ההבדלים הפיסיים המולדים שיש כאן רק קיבלו יותר דגש מאורח חיים שונה.

פורסם

עוד מקרה לסטטיסטיקה: בחניון ציבורי, נהגת חדשה הכניסה לרוורס במקום דרייב,מעכה את הגז ונכנסה ברכב של אחותי.

כל הנושא של התבלבלות דוושות עובדתית קורה הרבה אצל נשים, עוד לא שמעתי על מקרה הפוך.

נ.ב. בדיוק אני רושם את התגובה ורואה כאן בלייב איך נהגת ברכב ליסינג מנסה להחנות את רכבה בתוך מקום חניה של שתי מכוניות אחת לצד השניה (2 מקומות ריקים) ומסיימת על רכב שלישי שחנה בצד. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

אפילו כשתשאל נשים, הן בעצמן יגידו לך שהגברים יודעים לנהוג טוב מהן. זו לא בושה, זו פשוט עובדה.

אני משוכנע שאם יערכו סקר בקרב 100 נשים - 90 מהן יענו שיכולות הנהיגה שלהן פחות טובה משל גברים.

דוגמא מהצד השני - אני לא אתווכח עם אף אישה שיש גבר שסורג טוב ממנה.

זה טבע האדם, ישנן פעולות שהנשים טובות מאיתנו וישנן פעולות שהגברים טובים מהן.

מה כ"כ מקומם/שוביניסטי/סקסיסטי בזה?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני לא מבין למה כולם כאן ישר צועקים שוביניזם. אני לא חושב שאני שוביניסט ואין לי שום ראיית עולם מעוותת לגבי תפקיד הנשים בחיים...

אבל אני כן חושב שרוב הנשים פשוט לא יודעות לנהוג. אין להן את הקואורידנציה המתאימה ולכן הן הרבה פחות טובות בזה. (מנגד, גברים לא יודעים לרקוד ;))

כמובן שמדובר כאן בהכללה ויש יוצאים מן הכלל. יש נשים שנוהגות מצויין וגם טייסות (צריך לזה מספיק קואורדינציה), אבל רוב הנשים לא. גם גברים שלא יודעים לנהוג לא חסר, אבל שוב... אני מדבר על הרוב.

מחזק,

אנשים לא מבינים, יתהפך העולם, יש דברים שמבדילים בין גבר לאישה ובמקום להכיר בזה כעניין טבעי, אנשים חושבים שזה חיסרון או פגיעה בשיוויון.

לדעתי במיוחד בתאונות מסוג כזה, זה עניין של ביטחון וקור רוח במצבי לחץ, וגברים יותר מוכשרים בזה.

פורסם

מעניין אם יש קשר בסוג הגיר (אוטמטי/רגיל) ובין השכיחות להתבלבלות בדוושות האצה והבלימה. כמובן בהתחשבות בכך שיש יותר רכבים אוטמטים על הכביש מאשר רכבים ידניים.

לדעתי יש קשר, ובעלי הרכבים האוטמטים מועדים יותר להתבלבלות מהסוג הנ"ל.

• תוכן חדש...