Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה רק אני, או שב99 אחוז מהפעמים שקורים דברים כאלה(גם הכניסה לסופר פארם שהייתה לא מזממן) נהגו נשים? לא נראה לי שזה רק אני....

זה לא רק אתה, יש עוד הרבה.

לקבוצה הזאת קוראים שובניסטים!:evil:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יכולות שטח מעולות יש לטוארג..:lol: גם יכולת טיפוס על מכוניות.

אתה צוחק?

פעם ראיתי סקירה של האוטו הזה ב-Top Gear, דווקא כרכב שטח הוא לא רע..

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
תסתכל על התמונה, על גובה הרנו ועל גובה ה"רמפה" לפני, זה נראה לך הגיוני שבכניסה לחנייה (4 מטר לכל היותר) היא בטעות האיצה למהירות כזו שהיא ממש קופצת על הרנו?

....

אין סיכוי שהיא הגיע למהירות כזאת מסתם 'בטעות לחצתי על גז'.

תסתכל טוב על התמונה באמת... אין שם אבן שפה מרובעת, אלא משולשת. מה שאומר שזה כמו "רמפה" לקפיצה.

תנסה לדמיין. עם תאוצה כמו של הטוראג והגובה שלו, היא מגיעה ל- "רמפה" הזו וקופצת לגובה של 20 ס"מ. הרנו נמוכה ב- 20 ס"מ (בגלל שהיא לא למעלה על אי התנועה). כבר יש לנו 40 ס"מ. לדעתי, במצב כזה הגלגל של הטוראג כבר על הפגוש של הרנו. ומה זה עוד 3 מטרים בפול גז? בלי להרגיש...

זה כנראה באמת בלבול בין הדוושות.

פורסם
זה לא רק אתה, יש עוד הרבה.

לקבוצה הזאת קוראים שובניסטים!:evil:

מה שוביניזם קשור לעניין? אלה נתוני אמת.

הטוארג עלה על הרנו - אישה.

הסיוויק נכנסה בסופר-פארם - אישה.

הויטרה נכנסה בגן ילדים - אישה.

תלמידה נדרסה ע"י המורה - אישה.

לנד-קרוזר נכנס בבית קפה - אישה.

המאזדה עפה מהקומה ה-3 ברוורס - אישה.

רק 3 המקרים הראשונים קרו לאחרונה ושלושתם בפחות מחודש. אין פה שום שוביניזם - מבחינה סטטיסטית הבחור צודק.

פורסם

גברים מצד שני מעורבים יותר בתאונות "רציניות" עם נפגעים ובזמן נסיעה לעומת המכות חניה שמאפיינות נשים.

דווקא בלבול בדוושות יכול לקרות לכל אחד אבל באמת שזה נדיר. בכל מקרה, באוטומט מניעים עם רגל על הברקס במיוחד למנוע דברים כאלה.

פורסם

הנה סרטון דומה מאוד למקרה שהראתם רק שפה זה קצת יותר פגע וברח D:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
מה שוביניזם קשור לעניין? אלה נתוני אמת.

הטוארג עלה על הרנו - אישה.

הסיוויק נכנסה בסופר-פארם - אישה.

הויטרה נכנסה בגן ילדים - אישה.

תלמידה נדרסה ע"י המורה - אישה.

לנד-קרוזר נכנס בבית קפה - אישה.

המאזדה עפה מהקומה ה-3 ברוורס - אישה.

רק 3 המקרים הראשונים קרו לאחרונה ושלושתם בפחות מחודש. אין פה שום שוביניזם - מבחינה סטטיסטית הבחור צודק.

בדקת את הסטטיסטיקה? אז מי שדרס את מיטל אהרונסון היה גבר.

אכן שוביניזם במירעו!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ידעתי שמישהו יקח את מה שאמרתי לכיוון אחר לגמרי. אנחנו מדברים כאן על מצב שבו מתבלבלים בין הדוושות, אז איך הפגע וברח במקרה של מיטל אהרונסון קשור בכלל לשרשור?! אני לא שוביניסט, אז אל תנסה להוציא אותי ככזה בכח. טל כתב שברוב המקרים מהסוג הזה מעורבות נשים, ואם תעשה חיפוש באינטרנט תראה שאכן כך הדבר.

פורסם

אני לא מבין איך אפשר להגיע למצב הזה, למה לא לשחרר את הגז כשהיא עלתה על השפה? למה להמשיך. הורג אותי הטמטום הזה

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

• תוכן חדש...