Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידעתי שמישהו יקח את מה שאמרתי לכיוון אחר לגמרי. אנחנו מדברים כאן על מצב שבו מתבלבלים בין הדוושות, אז איך הפגע וברח במקרה של מיטל אהרונסון קשור בכלל לשרשור?! אני לא שוביניסט, אז אל תנסה להוציא אותי ככזה בכח. טל כתב שברוב המקרים מהסוג הזה מעורבות נשים, ואם תעשה חיפוש באינטרנט תראה שאכן כך הדבר.

1. פרסומים בעיתון אינם סטטיסטיקה, אתה לא יודע על המקרים שלא הגיעו לעיתון.

2. גם ההנחה שהיה בלבול בדוושות היא קביעה של העיתונאי. אנחנו לא יודעים באמת מה קרה שם.

לגבי "נשים לא יודעות לנהוג", קודם כל ולפני הכל, אמירות מכלילות כנגד קבוצות באוכלוסיה לא מתקבלות כאן בעין יפה (בלשון המעטה). דבר שני, איך אפשר לטעון שקבוצה שלמה באוכלוסיה לא יודעת לנהוג, לפני שהגדרת מה זה "לדעת לנהוג"?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל עוד אף אחד לא לקח על עצמו לבצע סקר מקיף אודות בלבול דוושות, אפשר למצוא מספיק חומר באינטרנט כדי לקבל מושג כללי. בהרבה שרשורים בפורום, יש כאלה שרוצים לראות אסמכתא לדברים שנכתבים. מסתבר שגם אחרי שמציגים אסמכתא כזו, יש עדיין ספקות.

למה שהעיתונאי יקבע קביעות בכלל? אם הוא כותב דבר שקרי או משהו שהוא שלף מהראש, אז הוא עיתונאי גרוע.

פורסם

כאן אתה, גולף, טועה

האינטרנט לא יכול להיות מפלטו של השוביניסט. ולכן כדאי לך להזהר בקביעות מכלילות וגורפות. אני גם יכול להגיד לך שכל מי שפגע ברכב שלי ב 10 השנים האחרונות היה גבר. נו? אז מכאן להסיק מסקנות.

וזה שנשים שונות מגברים, זה, גם סטטיסטית, נכון. לכן אני אוהב נשים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נו באמת, שוב עניין השוביניזם? לא נמאס?

זה כאילו שאני כותב בכתב סתרים וחוץ ממני אף אחד לא מצליח לקרוא את ההודעות שלי. אני אעשה לך את החיים קלים - אני שוביניסט. יותר טוב? הרי זה מה שרצית לשמוע בסופו של דבר.

פורסם

לא, זה כאילו אתה כותב בכתב סתרים שחוץ ממך, כולם מבינים בדיוק על מה אתה מדבר.

תכניס את זה עמוק עמוק למח שלך, להגיד שנשים נוהגות מהר/לאט/טוב/גרוע זה בדיוק כמו להגיד שיהודים טובים בעסקים או שרומנים גנבים או שמרוקאים אלימים.

בדיוק אותו דבר.

מה שיותר מפחיד זה שאתם עוד נותנים לדעה השגויה והמעוותת שלכם נופך מדעי, לי זה מעביר צמרמורת לאורך עמוד השידרה.

עריכה - הנה כתבה מהיום בדיוק בנושא.

מי נתן למטומטמת הזאת רשיון לכיסא גלגלים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה שוכח משהו, יהודים עסקו בכסף לאורך השנים כי לאורך ההיסטוריה לנוצרים אסור היה להתעסק בענייני הלוואה וריבית ומי שנתן את השירותים האלו היו יהודים. חוץ מזה, בגלל שקהילות יהודיות היו מאוחדות בינהן ובעלות שפה אחידה, זה הקל על מסחר בין ערים.

תרצה או לא, זו ההיסטוריה שלך

כמו גם שאתה בוחר להתעלם מהעובדה שלאורך ההיסטוריה ובטבע לנקבה יש תפקיד שונה משל הזכר.

ומה בנוגע לעובדה המדעית המוכחת שאישה שרוצה להתחזק בצורה אגרסיבית נניח במכון כושר משתמשת בטסטוסטרון.

שאותו הורמון שמופק טבעי בשיעור גדול הרבה יותר אצל גבר, הוא בעל השפעות גם על התנהגות, שעושות הבדל גדול.

ויש גם את העובדה המדעית הזאת של הריון אם שכחת.

מה שכן, הטכנולוגיה היום מאפשרת לנשים וגברים לעשות דברים שלא היו מסוגלים לעשות פעם, אבל אל תתן לזה להטעות אותך.

ברגע שזה מגיע לבסיס ולתלות בפעולת האדם בעצמו, ההבדלים נראים לעין. יש פעולות שלגבר יהיה יותר קשה מאישה לעשות וההפך.

שוב זה לא עניין של עליונות או נחיתות זה עניין של להבין שיש שונות בין המינים . אבל משום מה שאתה מדבר על השונות הזאת אנשים מנסים להיותר אובר-בסדר ושוכחים שיש פה טענה של ממש. זה לא משהו שנבחן על ידי טוב ורע זה משהו טבעי.

צא קצת לטייל תהייה פחות תלוי ב: טכנולוגיה, מכוניות, ובמקום שאין ביטחון מובנה לכל אחד כמו בתרבות מערבית (יחסית כן?), איפה שיש את הגורם הלא ידוע של מה יהיה מחר, ותראה "חזרה למקורות" מהירה מאוד, מבחינת התנהגות של גברים ונשים.

פורסם

ומכל מכבסת המילים האומללה הזאת שהבאת פה, איך בדיוק אתה גוזר את סטטיסטיקת אופי התאונות של נשים לעומת גברים?

בקיצור, לסיכום העניין מבחינתי, מי שמעוניין להציג פה נתוני אמת של מחקר בין יבשתי (כי לפעמים יש השפעות מקומיות, תרבותיות) שמראים שנשים נוהגות בצורה שגורמת להן לעשות תאונות יותר מלגברים ואני מוריד את הכובע בפניך ומתנצל על כל דעותי שכתבתי.

עד אז, מדובר בשוביניזם אומלל במלוא תפארתו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אל תשתמש בביטויים מפוצצים ולא קשורים שנועדו ליצור קונוטציה שלילית, כי התייחסתי לתגובה שלך והראית לך למה אתה טועה בראייה שלך, שכל הדגשת שונות בין גברים ונשים היא שוביניזם.

ותפסיק להיות יותר צדיק מהאפיפיור, סתם ככה, לכל חברי הפורום,

אם אתה למשל שוכר רכב בחו"ל, מי נוהג עליו ראשון (או בלבד)?

שאתה ואישתך נוסעים באוטו מי נוהג?

אתה בא לאסוף מישהי מהבית או שהיא אותך?

מי נהג ברכב חתונה שלך גבר או אישה?

מי בדרך כלל משמש כנהג מקצועי במשאית או מונית גבר או אישה?

מי נמצא על הכביש יותר גבר או אישה?

פורסם

זה נגזר יפה מאוד מרוב ההודעות בשני העמודים האחרונים.

...התייחסתי לתגובה שלך והראית לך למה אתה טועה בראייה שלך, שכל הדגשת שונות בין גברים ונשים היא שוביניזם.

בדיוק.

אני רק רוצה לוודא, שאם מישהי תכתוב בפורום שגברים לא יודעים לרקוד, שגברים לא יודעים לבשל, שגברים הם לא רגישים, שגברים הם בוגדניים, שגברים נוהגים מהר, שגברים עושים הרבה תאונות או כל אמרה כוללנית אחרת על גברים - תקבל התראה על "העלבת חבר פורום". סבבה?

ואם לא מעניין אותכם מה חברי פורום חושבים בנושאים הקשורים לנהיגה, מה אתם בכלל עושים בפורום? לכו תבלו עם אמא שלכם\ אחות שלכם\ אשה שלכם במקום איתנו.

פורסם
לא, זה כאילו אתה כותב בכתב סתרים שחוץ ממך, כולם מבינים בדיוק על מה אתה מדבר.

תכניס את זה עמוק עמוק למח שלך, להגיד שנשים נוהגות מהר/לאט/טוב/גרוע זה בדיוק כמו להגיד שיהודים טובים בעסקים או שרומנים גנבים או שמרוקאים אלימים.

בדיוק אותו דבר.

מה שיותר מפחיד זה שאתם עוד נותנים לדעה השגויה והמעוותת שלכם נופך מדעי, לי זה מעביר צמרמורת לאורך עמוד השידרה.

עריכה - הנה כתבה מהיום בדיוק בנושא.

מי נתן למטומטמת הזאת רשיון לכיסא גלגלים?

אני לא צריך להכניס למח שלי כלום, אבל אתה כן, והרבה מאוד.

השרשור דיבר על בלבול בין דוושות בלבד (ולא על מיטל אהרונסון או על מישהו שאיבד שליטה על הטנדר שלו). טל אמר שנדמה לו שהרבה מהמקרים נקשרים דווקא לנשים (שוב, בלבול בין דוושות ולא מיטל אהרונסון או טנדר שמאבד שליטה והורג נכה). חיפשתי באינטרנט ומצאתי שיש בזה סוג של צדק (אתה איתי עד עכשיו?). התחלתם לתקוף אותי שאני שוביניסט למרות שלא אמרתי שום דבר שמרמז על זה, שעדיף אישה שמבלבלת דוושות מאשר ההוא שהרג את מיטל אהרונסון וכו'. חרגתם לגמרי מנושא השרשור.

"להגיד שנשים נוהגות מהר/לאט/טוב/גרוע זה בדיוק כמו להגיד שיהודים טובים בעסקים או שרומנים גנבים או שמרוקאים אלימים."

תראה לי איפה רשמתי משהו שרמז לזה, ומבחינתי תהיה מנהל העשור של הפורום. בעצם רגע, לא רשמתי שום דבר דומה לזה, מה שמוכיח שוב את מה שאמרתי קודם - אתה לא הבנת (או לא קראת בכלל) את כל ההודעות שלי עד עכשיו.

עריכה:

אם תקרא טוב את השרשור מהתחלה, תראה שהיו כאלה שכן הביעו דעה שוביניסטית. מוזר שאתה בוחר אותי כיעד לתקיפה.

פורסם

או קיי יש לי משהו להגיד בקשר לנושא:

יצא לי הרבה פעמים לפחות עשר פעמים ,להעיר לנהגת בלילה שהיא נוסעת בלי אורות.

קרה לי פעם אחת שזה היה גבר, זה היה איש זקן.

ואני שואל אתכם איך נהגת יכולה לא לשים לב שהאורות לא דלוקים?

הרי כול הלוח שעונים והקונוסולה חשוכים ...

פורסם
כמו גם שאתה בוחר להתעלם מהעובדה שלאורך ההיסטוריה ובטבע לנקבה יש תפקיד שונה משל הזכר.

אתה חי לפי חוקי הטבע או שאתה בכל זאת משתמש בנייר טואלט?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

והעיקר בצ'מפיון לא רוצים לתת טוארג למבחן שטח...

כנראה שמישהו החליט לקחת את העניין באופן אישי ולעשות זאת בעצמו :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...