Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

עד היום הייתה ברשותי פונטו ספייס 06 עם גיר רציף ששירת אותי נעמנה במשך כ3 שנים.

העבודה שלי דורשת רכב סופר מיני 5 דלתות שיהיה כמה שיותר חסכוני ואמין (לפחות כמו הפונטו) ובעל נפח איחסון

גדול (מושבים אחוריים מתקפלים) שיהיה כמה שיותר נוח להעמסה של דברים קלים שדורשים נפח גדול.

אני נוסע בשנה כ35K ק"מ למטרות עבודה (למשפחה יש לי רכב אחר) 60 אחוז בעיר ו40 אחוז מחוץ.

העבודה היא באזור הדרום ללא פקקים אז אפשרי גם רכב ידני.

הרכב הוא ל3 שנים- כך שאני מעדיף גם אחריות ל3 שנים לראש שקט.

החיסכון בדלק מאוד חשוב לי וכמובן האמינות. אין לי זמן מיותר לבלות במוסכים.

בתודה מראש על כל עזרה!

פורסם

לנסיעות של 35K ק"מ הייתי קונה מסחרית חדשה דיזל ידנית ומקבל שנתיים - שלוש אחריות,

משהו כמו הברלינגו / סקודה רומסטר ושכמותם.

זה יענה לך על הצורך של שטח העמסה וייתן לך ראש שקט מהוצאות בלתי צפויות, והשילוב של גיר ידני עם מנוע דיזל לא יקרע לך את הכיס. המחירונים נעים בסביבות ה 120K וזה לפני הנחות ומיקוח בחברה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הסקודה רומסטר דיזל עולה כ130K הרבה מעל התקציב.

הברלינגו כ120K ללא טורבו, מעל התקציב ומנוע עגלה.

ה110 אלף זה גם בלחץ.

פורסם
גם הרבה מעל התקציב כ129K.

בדקתי כבר את כל רכבי הדיזל וכולם מאוד מאוד יקרים :-(

ובסקודה זה רק שנתיים אחריות.

אדי, אם אין באפשרותך לעלות את התקציב - תאלץ להתפשר על משומשת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למה הפונטו לא מספיק טובה?

גרנדה פונטו, פונטו איבו (דגם המולטי אייר די מעניין), יאריס (תהיה בעיה באחסון אבל צריכת הדלק הכי טובה בקטגוריה) ופולו החדשה (אמורה להיות יותר גדולה מהקודמת) כולן חסכוניות בדלק, באות בידני או ברובוטי שמשפר את צריכת הדלק ואיבוד הכוח באוטומטי ורובן (חוץ מפולו TSI ואיבו מולטי אייר) נכנסות גם מתחת ל100K.

פורסם

צריכות להגיע גם איביזה 1.2TSI ופביה 1.2TSI מתוחת פנים.

הפביה תנחת כאן אחרי ההשקה בתערוכת ז'נבה (חודש הבא).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הברלינגו כ120K ללא טורבו, מעל התקציב ומנוע עגלה.

זה רכב עבודה, כמה נורא כבר יכולה להיות נסיעה בברלינגו?

אז תצא מהמקום טיפה יותר לאט. בפקקים של העיר אין לזה משמעות.

בכביש בין עירוני אתה גם ככה משייט.

המחסור בטורבו גם יכול להיות יתרון -> פחות מכלולים שיתקלקלו.

לגבי המחיר והתקציב,

120K זה מחיר מחירון. בלי הרבה ויכוחים קיבלתי הנחה של 5K ש"ח על C4 מהיבואן לפני כמה חודשים כשהתעניינתי ברכב חדש.

ככה ש 120 זה בטוח לא.

מעבר לזה, תמיד יש מבצעים בסוכנויות (לאו דווקא של סיטרואן) עם הנחות גבוהות יותר, ותנאי מימון נוחים,

מה שיתן לך אפשרות לשלם מקדמה, ואת היתרה לחלק ל 5 שנים / 3 שנים (זה מה שבד"כ מציעים).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נראה לי שפיאט פנדה ידנית תתאים לך בדיוק לצרכיך.

2 המושבים האחוריים מתקפלים ואז נפח תא המטען יהיה כ 850 ליטר והמכונית הנה עם גג גבוה יחסית.

צריכת הדלק (בנזין) שלה נמוכה.

אני אישית, הייתי בוחר בה.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי, מה ההיגיון במעבר לפנדה?

ירידה דרסטית ברב הפרמטרים - בעיקר בטיחות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפולו, הפאביה, הפונטו, כולם באות עם שנתיים אחריות.

אני רוצה רכב ל3 שנים עם 3 שנות אחריות.

ברכב מסחרי אין לי צורך- סופר מיני חסכונית אמינה ובטוחה מתאימה לי בדיוק.

הבנתי שבנועי TSI יש טורבו קטן. אני מניע את הרכב עשרות פעמים ביום

האם הדבר לא יפגע בטורבו? האם השמועה נכונה שצריך להמתין דקה או שניים

לפני שמכבים את הרכב? (אין לי זמן לזה)

מה אתם אומרים על הונדה ג'אז? מנוע 1.2 ידנית, אפשר להוציא אותה מהסוכנות

ב105K עם מתנות ב2000 ש"ח. רכב מאוד חסכוני וגדול בפנים.

פורסם

עד כמה שאני זוכר, רוב היצרנים שנותנים אחריות ל-3 שנים מגבילים את הקילומטראז' כך שבכל מקרה תוך שנתיים עד שנתיים וחצי תאבד את האחריות עם הנסועה הגבוהה שלך.

הרושם שלי הוא שדיזל קטן וחסכוני תפור על הנסועה שלך. לדעתי כדאי לך להגדיל מעט את התקציב או להתפשר לרכוש משומשת בת שנה-שנתיים אבל לא להתפשר על רכב בנזין. מהר מאוד אתה תכסה את ההפרש בעלויות הרכישה עם עלויות הדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...