Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מלכלך? ממש ממש לא, אני לא רואה תמונות ממה ששמעון עשה וחבל כי גם הוא עשה עבודה טובה, אני לא חותר לשום מקום חוץ מלמקום אחד וגם זה כשאני על הקייאק ויוצא לדוג :).

יוסי - אם תסתכל על כל השרשור מי שמלכלך אותו עם היציאות העוקצניות והזלזול הבוטה בעבודה של אחרים בלי ידיעה על השתלשלות האירועים זה לא אני, אולי לפני שמפרסמים עבודה כזאת כדאי להתקשר למי שהתקין קודם ברכב ולשאול אותו למה התעכבה העבודה לפני שיוצאים בהצהרות של שנה או שנתיים. אין ספק בכלל שהרכב נראה יותר מטוב וגם העבודה שביצעת כבודה מונח במקומה, אבל תרגיע קצת את חבר מרעיך, זאת לא הפעם הראשונה שמישהו מהם יורד על שמעון או כל בעל מקצוע אחר בטח ובטח כשלא מגיע לו.

תשמע,

אני לא מבין למה אתה בכל מקרה, מנסה להצית אש.

אם שמעון רצה להעלות תמונות של התקנה שהוא עשה ברכב הזה, היה יכול לעשות זאת מבלי עזרתך ה"תמימה".

הרכב הגיע ליוסי להתקנה, יוסי עשה את הקורות, תא המטען וכו', ואת התמונות של הדברים הללו הוא העלה.

סה"כ לא מדובר בפרוייקט שגרתי אלא בהתקנה מיוחדת עם ציוד מאוד מעניין.

תמונות של רכיבים אחרים, או קסטומיזציה אחרת שנעשה אצל מתקין אחר, היא כלל לא קשורה לדיון הנ"ל.

ואני בכלל לא מבין מה בדיוק הבעיה שלך עם זה, וכן זה לא מסובך להבין שאתה מתסיס סתם, ורק מקריאה של השתלשלות ההודעות שלך בשרשור הנ"ל.

אני ,עד עכשיו לא רואה שום ירידה או השמצה או השתלכות בשום מתקין, ולא לכאן נושבת הרוח.

לא מצידו של יוסי, ולא מצידו של אף חבר פורום אחר.

להיפך,

היחידי שמשמיץ בשרשור הזה זה אתה בלבד.

אתה מאשים את יוסי, ב"לקיחת" קרדיט על דברים שהוא לא עשה.

וזאת חוצפה.

תראה תמונות של התקנה מדהימה שיוסי עשה, קורות מדהימות ובנייה יפיפיה בתא המטען.

זה כל מה שהועלה פה, ועל כך מדבר השרשור.

ובנתיים, אם יש לך מה להוסיף לגבי השרשור הנ"ל אתה מוזמן, אחרת עשה לנו טובה(טוב, לפחות לי) ותרגיע עם הגפרורים.

under construction..

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה פה של כולם, אני לא חושב שיוסי צריך סנגורים בטח ובטח כשכבר דיברנו בפרטי והסברתי לו מה דעתי, אין ספק שזאת עבודה אחת המדהימות וצריך לתת על כך קרדיט ליוסי, אבל היו פה דין ודברם של חברי פורום גם בנושאים אחרים שירדו על מתקינים אחרים והדברים בטוח כוונו אלייהם לפחות חלקם אם לא כולם.

שיהיה שבוע טוב לכולם.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

פלאשבון אם אתה לא יכול לפרגן לפעמים עדיף לשתוק , מהתגובות שלך אפשר להבין את החיבור לשמעון . אם שמעון היה "מקדיש" לפורום 15 דקות מזמנו ומעלה גם את החלק שלו בהתקנה, אז היו מפרגנים גם לו.

העובדה היא שבלי שרשורים מסוג הזה, משעמם בפורום הזה תיכו ואנשים כמו יוסי דואגים להפריח פה תשיממון . ומצד שני אנשים כמוך שחייבים איכשהוא לקלקל .

יוסי, שאפו. כרגיל. ראיתי במציאות וזה אפילו יותר ממדהים, אין דברים כאלה אפילו לא ברכב שלך :-D

פורסם

ממש לא מחובר לשמעון רק יכול להגיד שהוא בעל מקצוע בחסד עליון, אני בכלל מהצפון ומחובר יותר לחבר'ה הצפונים, פשוט יצא לי להיתקל ברכב הזה אצל שמעון כשביקרתי אצלו בסדנה, ואני אוהב לבקר בסדנאות של אודיו, גם אצל יוסי הייתי פעם אחת בסדנה, לי מפריע בתור בן אדם שהוא במקרה גם סוג של עצמאי שפוגעים לאנשים בפרנסה בן אם זה במזיד ובין אם לא.

אין לי בעיה עם יוסי והעבודה ברמה אין ספק, אבל אם תשימו לב יש פה אנשים שרשמו כאילו הרכב בכללותו הותקן על ידי יוסי והוא גאל את הבן אדם ממסכת ייסורים שהרכב עבר אצל מתקינים אחרים.

תומר אני לא יודע מה אתה קשור לעסק, אני חושב שהבהרתי את עצמי בהודעה מעליך.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

פשוט גועל נפש (לא ההתקנה:roll:,מה שהולך פה..)

על איזה שטויות אתם רבים,בן אדם שיתף אותכם בהתקנה שהוא ביצעה תנו תגובות חיוביות כי מגיע לו ובזה סגרו את הבסטה,למה להתחיל להכניס לשרשור דברים לא קשורים,מתקינים אחרים שאין להם שום חלק בהתקנה הספציפית הזאת,יוסי צילם את העבודה שהוא עשה אז שכל אחד ירשום כל הכבוד ובזה יסיים!!

פורסם

אני חושב שאחרי שהבהרת את שרצית (חבל שבדרך כזאת, תוך אי דיוק או אי ידע על עובדות מסויימות) אפשר לחזור לנושא השרשור.

פורסם

פלאשבון הנכבד,

אף אחד לא פוגע בפרנסה של אף אחד, ואתה סתם מקצין.

אם כבר, אתה היחידי שעושה זאת.

אז אנא קח את זה לתשומת ליבך לפני שאתה משתלח באחרים.

אף אחד, באף מקום לאורך כל השרשור הזה, לא כתב שיוסי את התקין את כל מה שנעשה ברכב.

הועלתה עבודה, שיוסי עשה ללקוח X.

זה שלקוח X היה אצל מליון ואחת מתקינים, והתקין שלל אביזרים ותוספות ברכב, לא קשור לשרשור, ולא קשור לעבודה שיוסי ביצע.

ודבר אחרון,

אף אחד(או לפחות אני) לא ממנה את עצמו להיות סנגור של יוסי, האמן לי הוא רכש את כבודו עם שנים של נסיון וידע והוא מחדש לפורום הזה בכל פעם עם התעלות מחדש.

את מה שכתבתי, היית מקבל באותו הנוסח ובאותה התקיפות גם אם היה מדובר על "סמי כהן אביזרים".

אני לא חושב שיש לך מקום לגונן על שמעון(סאונדסטרום), כי אף אחד לא פגע בו, ובטח לא בפרנסתו.

וגם הוא לא צריך סנגורים, רכש לעצמו מספיק עם השנים, שהוא אף לא זקוק לעזרתך.

אז לזרוק משפטים כמו "פגיעה בפרנסה" וכו', זה קצת פופוליסטי למרות שאין דברים בגו.

ולהבא אם יש לך משהו כלפי אחד מחברי הפורום, תפנה אליו בהודעה פרטית.

כבד את השרשור ותשאיר אותו ענייני.

under construction..

פורסם

התקנה מאוד יפה. אני אישית לא אוהב את התאורה אבל זה כבר עניין של טעם אישי.

מה שכן הכיתוב על הקורות של התזיז נראה משובח יוקרתי ומגניב , פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר שאפו.

לגבי החלק היותר מיותר פה בשרשור :

התקנה יפה מאוד.

אפשר תמונות של הקונסולה של הרכב ?

אישית יצא לי לראות את הרכב

יש לי תמונות של הרכב הזה

אם אתה כבר מחליט לנסות לעשות באלגן ואחר כך לשחק אותה שא תמים רודף צדק לפחות קצת תשתדל שזה לא יראה שקוף כל כך. הרי רואים לפי ההודעה הראשונה שלך (הכאילו תמימה וסקרנית) שאתה רוצה לדחוף פה נושא אחר ולכן אתה מבקש תמונות של הקונסולה , אבל אחר כך אתה בעצם אומר שאתה יודע ואפילו שיש לך תמונות . אז סייג לחוכמה שתיקה.

לשאול שאלה שאתה יודע כאילו אתה תמים כאשר כוונותיך הפוכות ממה שניסית להראות לא מוסיף כבוד . דחילק , בן אדם העלה תמונות של דברים שנבנו במו ידיו , מה הקשר לדברים האחרים .

הלוואי ששמעון (אומן בפני עצמו) היה פעיל ותורם לנו מהידע שלו ומפניק אותנו בפרוייקטים שונים . אבל כל דבר במקומו.

אני מקווה שזה לא יפגע ממתקינים שונים בהמשך להעלות דברים מעניינים .

פורסם

הת'רד הזה לא בא לפגוע באף מתקין

הת'רד הזה נועד בכדי להראות עבודה שיוסי עשה על הרכב הספציפי הזה.

הת'ר הזה נועד להראות רק את העבודה שיוסי עשה על הרכב הספציפי הזה.

הת'רד הזה לא נועד להראות עבודה שנעשתה ברכב הזה ע"י מתקינים אחרים ללא קשר לרמת ההתקנה שבוצעה ברכב הזה ע"י מתקינים אחרים (וגם חלק זה לא פחות מדהים - אני גם ראיתי את הרכב - לאורך כל שלבי ההתקנה שלו אפרופו... החלקים המוגמרים של הרכב אכן היו ברמת יצירת מופת משל עצמה)

הת'רד הזה מראה לנו רכב שיצא שלם וגמור ומוכן לכביש - ובהיכרות עם ההיסטוריה של הרכב הזה - זו גולת הכותרת...

זה לא מעניינינו הנסיבות שבגללן הרכב הזה הגיע לסדנה של יוסי.

זה לא מעניינינו מה היה לפני כן.

השורה התחתונה היא שיוסי הצליח להגיע למצב בו הרכב הזה סוף פאקינג סוף רואה כביש ותוך כדי זה כל חלקי הרכב נמצאים ברמה של יצרית מופת.

אני רק יכול לאמר שמדובר באחד הרכבים היותר מדהימים והלוואי והינו יכולים לראות את הרכב הזה מגיע למפגשים.

אפרופו - יוסי - איך שומעים? האם הרכב סיים כיוונים? מה הרשמים שלך לתוצאה הסופית אם אפשר לשאול?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקנה באמת מדהימה, במציאות היא הרבה יותר יפה, פשוט אי אפשר להאמין שזה אמיתי...

באמת עבודה ייחודית לא מהעולם הזה...

כן ירבו פרויקטים כאלה...

יוסי- אתה תותח, נ.ב- תודה על הכיוון של המערכת... שוב... =]

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

התקנה מגניבה בהחלט!! גימור זה שם המשחק,מעורר תיאבון..:wink:

שאלה אחת,כיצד משפיע ה"ספוג ביצים" הזה על סאונד הסאב? (כפי שרואים בתמונות)

מישהו יכול לסבר את האוזן על הנושא?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אני חוזר על השאלה - מתוך סקרנות

הרכב עבר כבר כוונים? הרכיבים נפתחו?

איך שומעים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...