Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עניין של תרבות ובגרות שהיא אופיינית לכל תחום.

סה"כ מדובר במדינה קטנה ועדיין צעירה מאוד - באופן יחסי כמובן.

מה שאתה רואה היום בפורום זה רחוק בשנות אור ממה שאתה היית רואה בפורום הזה עוד בשנת 2004 למשל שזה סה"כ שש שנים אחורה.

יש יבואנים ומתקינים היום שגדלו וצמחו מתוך התחום הזה ומן הסתם זה אומר שהם מביאים איתם מעבר לידע רב גם אהבה רבה ואיכפתיות כלפי המקצוע.

אנחנו עדיין רחוקים מאוד לדעתי מארצות שבהן התחום הזה כבר מפותח מאוד.

אני לעולם לא אשכח את זה שנכנסתי באחד המפגשים לרכב של חבר פורום (לא אציין איזה רכב, איזה חבר פורום ואילו רכיבים) שהיו לו שם רכיבים שעלו כמו החלומות שלי, באמת, מכל טוב היה לו שם.

ואז הוא הפעיל את המערכת וחשכו עיניי.

ניסיתי להסביר לו שהוא לא מנצל אפילו עשירית מהפוטנציאל של המערכת אבל הוא פשוט סירב להבין שזה שהרכיבים עלו 40 אלף שקלים לא מונע מהם להשמע יותר גרוע מפולס של מוראל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכיבים יקרים שלא מנוצלים זה בערך אצל 90% מהמערכות בארץ, כולל אצל רוב חברי הפורים.

רוב הבעיה נובעת מכך שרצים לשדרג ולשדרג מבלי להתייחס לבסיס שהוא בעיקרו החשוב ביותר.

ולכן, רכיבים פשוטים עם תשתית ראויה ונכונה , תתן לעיתים תוצאה טובה יותר.

סדנא?

שמישהו יהיה מוכן לשלם על כיוונים ברמה מקצועית, אז אולי יהיה אפשר לעשות דבר כזה.

עד אז, יש אנשים שילכו לעשות קורות לטוויטרים בשקל וחצי, רק בכדי שיוכלו להגיד שעשו "בניה".

ים של עבודות פיבר, עם זוויות אוף אקסיס סימטריות בין ימין לשמאל, רק בכדי לשמור על "מראה מקורי" או כל שטות אחרת.

המהות,תישאר אותו הדבר, צריך לשבת בעיקר על התשתית, ופחות על הרכיבים.

under construction..

פורסם

ים של עבודות פיבר, עם זוויות אוף אקסיס סימטריות בין ימין לשמאל, רק בכדי לשמור על "מראה מקורי" או כל שטות אחרת.

המהות,תישאר אותו הדבר, צריך לשבת בעיקר על התשתית, ופחות על הרכיבים.

ניר, יש לא מעט אנשים שהאסטטיקה חשובה להם לא פחות מהסאונד,

אני יודע חד משמעית שקורה שלא תראה יפה, קורה שתבלוט בצורה חריגה, קורה שהזוויות שלה יהיה בולטות לעין, וצועקות

פשוט לא תהיה ברכב שלי חד משמעית ללא עוררין !!

לא כל מי שחובב אודיו לרכב, חייב לרמוס את כל יצר האסטטיקה שלו, ולשים CDM עם פלסטילינה על הדש בורד או מידים וטוויטרים בקורות און אקסיס במקום שמשה קידמית.

אני לדוגמא לא אוותר על אסטטיקה בשביל המערכת, עם כל האהבה שלי לאודיו לרכב, האהבה שלי לרכב גדולה עוד יותר, ולא בא בחשבון לדרוס את האסטטיקה שלו בשם האודיו.

אבל שוב, זה אני, יש אחרים שמוכנים לעשות קורות מפלצות העיקר הסאונד (אפשר לראות את זה בהונדה של קצ'פרינו לדוגמא).

וזה גם בסדר גמור, וזאת זכותם המלאה, ואני כמובן מכבד אותם, אבל אתה חייב להכיר בעובדה שלא כולם ירצחו את מראה הרכב בשם האודיו

אגב השוק מוכיח את זה שאנשים אוהבים אסטטיקה, אחרת לא היינו רואים פה כלכך הרבה התקנות מאלפות של יוסי !

נ.ב. לא הבנתי מה רצית עם הקורות בשקל וחצי

לילה טוב לכולם

פורסם

גורל, זה ברור.

זאת גם לא הייתה הכוונה שלי.

אני מדבר על אנשים שכבר הלכו, עשו בניות, שילמו ממיטב כספם על זה,בנו קורות לטוויטרים גדולים אפילו, ללא התחשבות כלל בזוויות בשביל שזה "לא יראה צעקני מידי".

ולא ישנה את המראה של הרכב.

כאילו שרינג רדיאטור זה חלק מקורי:).(סתם לדוגמא).

לגבי הקורות בשקל וחצי, אז יש אנשים שהלכו לכל מיני מתקינים עלומי שם, ועשו קורות בגובה הסך שמש, מצופות בלבד שטיחים או צבועות בצבעי גועש רק בכדי להגיד "עשיתי בנייה".

זאת הכוונה.

בנייה נועדה להתקין אלמנטים בצורה מיטבית יותר מאשר המקורי, תוך כדי התחשבות בזוויות,מיקום ונפח(במידה ונדרש).

אם עושים בנייה ללא התחשבות בזוויות,במיקום ובנפח, זה טעות מהיסוד.

אתה למשל לא היית מוכן למשהו צעקני, ולכן שמת את הטויטרים בדש במקום המקורי, שזה לגיטימי ומקובל ב100%, אבל עשית זאת מכיוון שרצית לשמור על המראה המקורי, ופחות עניין אותך נושא הסאונד.

אבל אם היית עושה בנייה שהיא "מוצנעת" בכדי לשמור על מראה מקורי, זה היה מטופש.

כי מקורי- לא כולל שום בנייה לשום אלמנט.

זה הכל וזאת הכוונה.

under construction..

פורסם

אם ככה אז אנחנו משדרים על אותו גל :)

בקשר לטוויטרים שלי, אני אכן שמתי אותם במקום המקורי - אבל המקום המקורי של המזגן :lol::lol:

פורסם

מה שאומר גורל - שבחורף במקום להפשיר אדים מהשמשה (מאזור המראות הצידיות) אתה תפשיר את הטוויטר... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמע - תבדוק את זה כי זה יכול להיות פאק בטיחותי בחורף

הפתחים האלה של המזגן שאתה מדבר אליהם מיועדים להפשרה של הפינות של השמשה בכדי שתוכל לראות במראות הצידיות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אל תדאג אמר הדג, הכל נבדק ונלקח בחשבון

ברכב יש פתחי יציאה של המזגן בצדדים של הדש שניתן לכוון אותם על החלון והם עושים אחלה עבודה,

מה גם שאני אישית בחורף תמיד עם חלון מעט פתוח, או אוורור בסאנרוף ככה שאדים כמעט ואין.

פורסם

למה לא אמרת שיש לך סאנרוף!

עכשיו זה מסביר למה יש לך סאונד - אוורירי :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

ניר אתה יכול להרחיב על זה?

כי דווקא עד כמה שאני יודע זה בדיוק ההפך

זוויות אסימטריות יצרו עוד יותר בעיות ממה שקיים גם ככה ברכב

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

באחד הסטאפים הראשונים שהיו לי עם הMT22 (ומידבאסים של אינפיניטי רפרנס), אני בכלל הפניתי את הטוויטר השמאלי כלפי מרכז השמשה ואילו הימני היה און אקסיס ישירות לראש.

זה היה הדבר היחידי שבעזרתו הצלחתי להשיג הרגשה של מירכוז ומיקום נכון של האלמנטים באותו הסט אפ.

Pioneer TS-X150

פורסם

גורל , עדיין לא ראיתי התקנה אחת או מישהו אחד שממליץ על און אקסיס מלא למושב אחד

כשאומרים און אקסיס מלא ברכב בדרך כלל מתכוונים שהטוויטר השמאלי מכוון לנהג והטוויטר הימני לנוסע

אפילו אני זוכר שדיברו באחד התרדים בפורומים בחו"ל על אסימטריות ואמרו שזה big no no

משתמשים בזוויות כדי ליצור משהו שאתה לא יכול ליצור באופן אלקטרוני

שליטה על הoff axis של הדרייבר

בגלל זה מומלץ זווית לכיוון הdome light או המראה הקדמית

זה יוצר זווית של 60 מעלות מהדרייבר הקרוב , ו30 מעלות מהדרייבר הרחוק

וכך מבצע "הנחתה" מכנית בעקבות ירידת העוצמה האוטומטית שמתקבלת מoff-axis

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר,

און אקסיס זה און אקסיס.

הכוונה היא שהרמקול נמצא מולך בזווית של אפס מעלות - מכוון ישירות אליך.

און אקסיס מלא בתוך רכב - לעולם לא יהיה התקנה סימטרית אלא אם כן אתה נוסע ברכב חד מושבי.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...