Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

holy crap

אחת ההתקנות היפהפיות שראיתי בארץ, אם לא היפה שבהם.

בכנות, התמונות לא מעבירות כראוי את המציאות. כמי שעקב מקרוב אחרי הפרוייקט הזה אני יכול לומר שהעבודה והגימורים שם על גבול החולני. ולבסוף, צריך להריח את תא המטען כדי להשתכר מהריח של כמויות העור שיש שם..

ראיתי שזוויות האלמנטים בקורות נלקחו תוך כדי מדידות שביצע דרור יבואן אודיסון בזמן אמת קודם ביצוע העבודה ולאחר סיום העבודה ראיתי שדרור הגיע שוב לסשן כוונים. לצערי לא שמעתי את התוצאה שלהערכתי היא תוצאת ביניים ומן הסתם בהמשך המערכת תכוון שוב.

לגבי השאלה על ה"ספוג ביצים" בסאב, צריך לשאול את שמעון מסאונד סטורם שעשה את זה ועשה עוד כמה דברים ברכב כמו למשל את בניית הקונסולה על מנת שייכנסו בה 2 מכשירי דאבל דין של אלפיין. אכן עבודת פיבר יפהפיה ומרשימה.

מעבר לכך, על מנת לא להיות חשוף לתביעת לשון הרע, לא ארחיב על "עבודות" "רבות" נוספות של שום מתקין אחר. ובוודאי לא על לוחות זמנים מופרכים בכל קנה מידה, תהא הסיבה אשר תהא.

אך כשהסאגה סופסוף הגיעה לסיומה, לאחר כל-כך-הרבה-מאד-זמן-של-הרבה-מאד-חודשים, שמתוכם כחודש בלבד אצל יוסי, ראיתי את בעל הרכב עם עיניים נוצצות משמחה. זה היה כשדרור בא לעבוד על כוונים. בעל הרכב גמגם בהתרגשות את המשפט הבא: "אני לא מאמין, אני לא מאמין, אני לא מאמין", שמעתי במו אוזניי את זה. הבנאדם היה אשכרה בהלם שזה נ-ג-מ-ר.

הסטאפ מורכב מהרבה רמקולים והרבה מגברים והרבה פרוססורים.. וליתר דיוק, סט שלושה חלקים של תזיס אך משודרג לזוג וופרים בכל דלת, 3 מגברי תזיס, מגבר אחד של VRx, מגבר אחד של LRx לסנטר שאולי יהיה, סאב מילה, 2 BIT1ים וH-701 אחד.

יש המון תשתית מאחרי כל הבניות בתא המטען. שלושה או ארבעה ימים יוסי עבד רק על סידור החווט מ-ח-ד-ש. ויש ה-מ-ו-ן חווט.. יוסי גם התקין שם פלטות אלומיניום מאחרי המגברים לעזרה בפיזור החום וקונסטרוקציה למאווררים. מדובר בהרבה מאד עבודה שנעשתה בסדנה של יוסי, עבודה מורכבת ומושלמת.

כל הערכה מגיעה ליוסי על העבודות שהוא ביצע ברכב הזה - ומדובר בהמון עבודה. פשוט כיף לראות דברים כאלו.

פורסם

עבודה ברמה עולמית. תענוג לעיניים.

אפשרי אולי לפתוח שרשור דביק רק של עבודות של מתקינים בארץ בלבד (כי קיים אם אני לא טועה שרשור של התקנות מהעולם)?

יהיה נחמד לראות מתקינים שונים ועבודות שהם עושים לרכבים שלנו פה.

עם הרכבות כאילו, השלב הבא של יוסי יהיה בPIMP MY RIDE.:twisted:

פורסם

צביקה -

אתה לא מאמין אבל מכל מה שרשמת מה שבאמת ריגש אותי זה התיאור של האושר של הבעלים של הרכב.

באמת תענוג אדיר לשמוע את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
holy crap

הסטאפ מורכב מהרבה רמקולים והרבה מגברים והרבה פרוססורים.. וליתר דיוק, סט שלושה חלקים של תזיס אך משודרג לזוג וופרים בכל דלת, 3 מגברי תזיס, מגבר אחד של VRx, מגבר אחד של LRx לסנטר שאולי יהיה, סאב מילה, 2 BIT1ים וH-701 אחד.

למה הוא צריך 2 bit1 ועוד h-701 ? למה שתי דאבל דין של אלפיין ? לא מיותר שלשוה פרוססרים ? או שתי דאבל דינים ?

יוסי - פשוט מדהים .

אדי :) תיקנתי.

פורסם

נראה לי שהתכוונת לכתוב

יודי - פשוט מסהים

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה הוא צריך 2 bit1 ועוד h-701 ? למה שתי דאבל דין של אלפיין ? לא מיותר שלשוה פרוססרים ? או שתי דאבל דינים ?

הייתי מגדיר זאת כשאלה רטורית..

כמו למשל מדוע כדורגלנים יוצאים עם דוגמניות? :-D

פורסם

למה העלילו על אורלי ויינרמן שהיא שכבה עם נבחרת שלמה? :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא רוצה לכנס לכיס של כל אחד,אבל לי אישית זה נראה מוגזם

אני לא יודע מה היתה מטרה של בעל הרכב בסט-אפ שכזה,וגם לא מצליח להבין את זה.

ראיתי ושמעתי כמה מערכות שנשמעו לא משהו בגלל שדחפו לשם יותר מידי דברים מיותרים לגמרי

רק בגלל העובדה שבעל רכב יכול לדחוף את זה. מזכיר מאוד את P.M.R. מMTV

השקעה של מיליון $,התוצאה של 100 ש"ח.

שוב,אני לא בא להביא ביקורת או משהו כזה,אני פשות רוצה להבין מה היו המטרות של בעל הרכב,

או מה אפשר לבנות מכזה סט-אפ?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

יש פה סיפור ארוך מאחורי הרכב וההתקנה הזו שאתה לא מודע אליו ולכן התגובה הזו לא לעניין.

בכל מקרה למי ששאל, יש 2 סט'ים ברכב - 3WAY קדימה עם דאבל מידבס שעליו שולט ביט1 ו 2WAY מאחורה עליו שולט ביט1 שני. לגבי ה 701..אין לי מושג מה תפקידו.

פורסם

אני לא צריך לדעת את כל הסיפורים שעומדים מאחורי כל התקנה

אבל בכל זאת-3 פרוססורים? מה היה חסר אם הסט אחורי היה מחובר דרך קרוס פאסיבי?

2 יחידות ראש? מי מאזין ל2 מקורות שונים בו זמנית,ועוד במקום כזה קטן כמו רכב? הרי זאת לא לימוזינה עם מחיצה בין הנהג למושב אחורי.

אז מאוד מסקרן אותי,מה עמד מאחורי בחירה של סט-אפ כזה?

זה רכב פרטי או שהוא ישמש כרכב הדגמה?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

ניראה שיש כאן בילבול קטן אז אני יעשה קצת סדר בבלגאן:

1- ה-701 "עף" מהרכב אין בו צורך. גם אני לא הבנתי למה יש צורך.

2- אין 2 יחידות ראש. אלא בנוסף לW202 של אלפיין יש מסך שמשמש לניווט ומצלמות נוספות (יש 4 מצלמות).

3- 2 יחידות BIT1 מתחלקות ככה: אחד לחלק האחורי של הרכב והשני לחלק הקידמי (הגברה אקטיבית). אם יש נוסעים בחלק האחורי של הרכב תהייה אופציה להפעיל להם את החלק האחורי. בגדול הוא לא מופעל שומעים רק בחלק הקידמי.

אני מקווה שעכשו קצת יותר ברור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...