Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קולט שהבן אדם הוציא אופציה לביט 1 וסט אחורי ברמת פגז עולמי כולל ההגברה בשביל שרק במידה ויהיו נוסעים מאחור...

אני מזיל ריר! :-D

הלוואי עליי!

זה בן אדם שאוהב את הקרובים אליו - שיהיה בריא ויאריך חיים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבר קצת זמן מאז שכתבתי, ולא היו לי הרבה סיבות. אבל יוסי, באמת באמת התעלת על עצמך. אני לא מבין גדול באודיופיליה, הרכיבים ידועים כרמה גבוהה מאוד (בלשון המעטה?) אבל בלי התקנה ראויה לשמה, זה לא שווה הרבה.

נ.ב.

אתה שוכר אסיסטנטים? P:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
כל כך הרבה מכשירים שעושים אותו דבר ? למה זה טוב ?

איזה מכשירים עושים אותו הדבר?

יש ביט 1 לסט הקדמי, ויש עוד ביט 1 לסט האחורי.

מה בעיה פה?

אם היה ביט1 עם 8 ערוצים הוא היה לוקח מכשיר אחד, אבל במקרה שלו אין לו ברירה.

קצת הגיון.

under construction..

פורסם

ניר - אני חושב שהתכוונת ל16 ערוצים

לביט1 יש 8 ערוצים אבל בשביל סט שלושה חלקים יחיד בהגברה אקטיבית מלאה (טרי-אמפ) אתה צריך שישה ערוצים רק לסט הקדמי

ויש לו כוונה להטמין שם רמקול סנטר וסאב כבר יש לו... אז זה כבר ביט1 תפוס לחלוטין.

לסט אחורי נוסף באמת צריך עוד פרוססור במקרה שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ניר - אני חושב שהתכוונת ל16 ערוצים

לביט1 יש 8 ערוצים אבל בשביל סט שלושה חלקים יחיד בהגברה אקטיבית מלאה (טרי-אמפ) אתה צריך שישה ערוצים רק לסט הקדמי

ויש לו כוונה להטמין שם רמקול סנטר וסאב כבר יש לו... אז זה כבר ביט1 תפוס לחלוטין.

לסט אחורי נוסף באמת צריך עוד פרוססור במקרה שלו.

אדי,

אני כתבתי 8 ערוצים כי התכוונתי ל4WAY + 4WAY.

וופרים +טוויטרים+מידים+סאב.

וופרים+מידים+טוויטרים+סנטר.

under construction..

פורסם
holy crap

ראיתי שזוויות האלמנטים בקורות נלקחו תוך כדי מדידות שביצע דרור יבואן אודיסון בזמן אמת קודם ביצוע העבודה ולאחר סיום העבודה ראיתי שדרור הגיע שוב לסשן כוונים. לצערי לא שמעתי את התוצאה שלהערכתי היא תוצאת ביניים ומן הסתם בהמשך המערכת תכוון שוב.

אהלן

מעניין אותי הנושא על מנת ללמוד מהניסיון ולכן אני שואל.

מה בדיוק דרור מדד שם שלפיו הוא מיקם את האלמנטים ? זויות אלמנטים לפי מה שאני הבנתי וקראתי בפורומים שונים צריך לקבוע לפי שמיעה בלבד שכן האקוסטיקה והאינטרקציה בין הרכיבים והאקוסטיקה הספציפית לרכב היא משהו שאין לו כללים.

אשמח להבין מה ולמה נמדד ואיך להתשתמש במידע הנ"ל.

מה שכן בלי קשר , כל הכבוד שיבואן דואג ליעוץ מקצועי , אני חושב שזה משהו שכל היבואנים היו צריכים לספק (ולא רק לציוד ברמות האלו).

תודה .

יואב.

פורסם

סביר להניח שכן - גם זווית זה משהו שאתה - מודד...

הרי למד זווית קוראים "מד" בגלל שאתה מודד איתו - אוי.. אני פשוט גאון!

אני כזה...

פולני!!!

Pioneer TS-X150

פורסם

נו מא אתם רציניים ?

ברור שמדידה של זויות היא מדידה של זויות .

השאלה שלי היא לפי מה מחליטים שזו הזוית המתאימה ?. הרי זה לצערנו לא יכול להיות פה מנואל מהיצרן שאומר שזוית X היא הזוית הנכונה בגלל שזה תלוי בהמון גורמים שאין דרך לחשב אותם ביחד ולכן אי אפשר לדעת מראש מה הזוית המתאימה , לכן אני מנסה לשאוב מידע מה בדיוק הוא מדד שם ומה עומד מאחורי זה .

למי שיש מידע אשמח אם ישפוך פה על מנת ללמד אותי ואחרים . מי שאין לו מידה אז במקום להפוך את זה לסוג של בדיחה שיצטרף לתהיה על מנת שנלמד כולנו .

פורסם

i'm speechless, I have no speech

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

yoavsiman,

הוא פשוט חיבר את האלמנטים ברכב וישב לשמוע עד שהוא מצא את הזווית שנשמעת בצורה הטובה ביותר, לאחר מכן הוא ביקש מיוסי לקבע את זה.

דני.

פורסם

מה שכן בלי קשר , כל הכבוד שיבואן דואג ליעוץ מקצועי , אני חושב שזה משהו שכל היבואנים היו צריכים לספק (ולא רק לציוד ברמות האלו).

תודה .

יואב.

צודק מאה אחוז,

עם זאת בהחלט אפשר לשים לב למגמה ברורה בכיוון המדובר

דרור, אליקו, דני, - כולם נכונים לסייע בכיוונים וכל מידע שתחפוץ, יעוץ טכני ועוד על הציוד שלהם.

ולא רק על שלהם

לדעתי חלפו מן העולם הימים של שי אהובי שמוכר מגבר של 400 דולר ב-4000 אלף שקל ועוד עושה לך טובה.

או אפריל טקליין שמוכרים ב-5 אלף שקל מוצר של 300 דולר בארה"ב

פורסם

בדרך כלל כשמתייעצים עם אליקו לגבי הציוד שהוא מוכר - בייחוד רמקולים של HAT, לרוב הייעוץ והמידע יהיה מגובה ע"י היצרן עצמו מאחורי הקלעים - מר סקוט האחים נצרת - בקלוואה :-P

סקוט בוואלדה...

אליקו בעצמו הוא בעל ידע אדיר גם בתחום הSQ וגם בתחום הSPL - הוא מצליח להפיל בשני התחומים בכל פעם מחדש ובו זמנית הוא מייבא רק סחורה שהוא בעצמו מאמין בה - ויש סיבה טובה להאמין בסחורות האלו.

ודני תמיד תמיד עוזר - לא רק זה דני גם הרבה פעמים על גבי דפי הפורום נתפס כמי שהצליח לעזור לחברי פורום רבים לקנות מוצרים אקזוטים שקשה מאוד לשים עליהם את הידיים...

שלא לדבר על זה שדני שהוא היבואן של סלסטרה - פטר לצבקיה את הבעיה שהוא לא הצליח לקבל הכרה בתקלה סדרתית על סאב של אימאג' דיינאמיקס שדני הוא בכלל לא היבואן של הציוד הזה... והיבואן האמיתי והרשמי הכחיש קשר...

יש כאן חברה טובים.

הייתי רוצה לראות גם את דרור כנותן חסות לפורום - אבל יש לו את הדרך שלו.

Pioneer TS-X150

פורסם
yoavsiman,

הוא פשוט חיבר את האלמנטים ברכב וישב לשמוע עד שהוא מצא את הזווית שנשמעת בצורה הטובה ביותר, לאחר מכן הוא ביקש מיוסי לקבע את זה.

דני.

דני , תודה על התשובה . חשבתי שיש פה משהו מעבר לשמיעה אבל מסתבר שאין לזה תחליף.

אני שמח לראות שעוד אנשים חושבים כמוני על כך שיבואנים צריכים (לטובתם) לתת יעוץ לרכיבים האלו . אין ספק שזה ימנף ויעזור לכולנו . הקונים יקבלו מערכות שישמעו טוב יותר ומצב שני היבואנים ירוויחו לקוחות מרוצים שיחזרו לקנות מהם דברים .

זו הדרך תעכלס , משום מה בציוד היקר באמת יש המון אנשים בעלי אמצעים שקונים ציוד יקר מאוד ולא מקבלים את התוצאות הראויות. אני זוכר ששמעתי בזמנו מערכת על שהורכבה מסט אבסולוט של גנסיס !! וממגברים קלאס A של גנסיס וכו שפשוט לא הייתה קרובה למה שהיא מסוגלת להניב , פשוט חבל .. אני מאמין שעם אוזן מקצועית היה אפשר לשפר את המצב ולהנחות את המתקין בדיוק כמו שעשה דרור.

עכשיו בלי קשר .

רעיון שעלה לי מתוך הדיבורים פה .

מה לגבי לעשות איזה שהיא סדנא (אפילו בתשלום סימלי) שבו בעלי הניסיון והידע יתנו איזה נאום של כמה דקות כל אחד בנוגע לכיוונים ומיקסום ביצועים של מערכות ? נגיד לתפוס רכב ולעשות לו ניסויים ולהסביר מה ולמה לכוון ומה המשמעות ברמת העיקרון של כל דבר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...