Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי, בהחלט התקנה מרשימה ומדהימה.

ואני בטוח שהשקעת המון.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

התקנה יפה ומרשימה מאד אם כי במציאות (כמו שדני ועוד מישהו אמרו) היא נראת הרבה יותר טוב.

כל הכבוד יוסי, ממש תענוג לעיניים וגם לאוזניים.

under construction...

פורסם

מדהים!

הבנתי שזה לא פרויקט ראשון של הרכב הזה (סט אפ אחר, וגם בניה), ולכן זה לא היה עבודה רגילה, עבודה עם פירוק בניות, התקנות וכו., ובנייה-התקנה מחדש.

עבודה קשה ופנטסטית :mmangel:

אני חושב שרמת הרכיבים לא עלים בכלל על הרמת ההתקנה שלך.

יוסי כל הכבוד , שיהיה המון בהצלחה בהמשך.

פורסם
אכן התקנה יפה.

יוסי שיחקת אותה, ואפילו לא לקח לך שנה!

מה הקשר לשנה?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בדיחה פרטית :-)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל הכבוד יוסי על העבודה.

באמת נראה מצויין.

אין צורך באיזה איוורור למגברים?

את ההטמעה של ה THESIS לקורות עשית עם אותיות מפלסטיק ועליהם ריפדת ואז פלוקינג?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

יש סיפור ארררררוך מאחורי הרכב הזה.

הסאב שנמצא ברכב הזה עד כמה שזכור לו הוא סאב של הרץ מהסט של מילה - נדמה שלי שלרוני N יש בדיוק את אותו הסאב.

הרכב הזה התחיל מסט קדמי של הרץ מילה, שני פרוססורים משורשרים של BIT1, מגברי VRX6 של אודיסון ועוד ועוד ועוד

בסוף המצב הגיע לזה שבעלי הרכב התחיל לשדרג את הרכיבים לתסיסס ולאחר תקופה ארוכה מאוד בה הרכב הזה היה בכמה בתי התקנות הוא נכנס לסדנה של יוסי.

ואני שמח לראות שהסאגה הזו סוף סוף נגמרה ברגע שהרכב נכנס לתוך בית התקנות שהבעלים שלו הוא אדם החלטי שיודע לתכנן לוח זמנים ולקבוע פרוייקט מא' עד ת' ולא לזוז ממנו עד הסיום.

השאפו שמגיע כאן ליוסי הוא עצום והוא הרבה מעבר לביצוע העבודה בפני עצמה כפרוייקט יצירת מופת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה הרכב של הבחור מירושלים שהיה בסאונד סטורם? כי אם כן אני חייב לציין שרוב העבודה ברכב הזה ונעשתה בו ימבה עבודה היא גם של שמעון ויש לתת לו קרדיט גם כן, החל בספוילר שהוא בנה לרכב ונראה כחלק אינטגרלי ממנו, המצלמות במראות שמופעלות ברגע שיוצאים לעקיפה, הריפודים המדהימים ועוד ועוד דברים, אישית יצא לי לראות את הרכב אצל שמעון בסדנה, היה נראה לא פחות ממדהים.

פורסם

נכון

אבל אם תשים לב,

יוסי בנה שם את הכל פאקינג מחדש - התא מטען הוא ממש לא מה שהיה מקודם.

הקורות הקדמיות רחוקות בשנות אור ממה שבכלל היה ברכב הזה.

שמעון עשה שם גם לא מעט דברים יפים כמו קונסולה מרכזית מאוד יפה, בנה לו דיפונים והרכב היה בעוד סדנאות ועבר כברת דרך ארוכה מאוד.

אבל הרכב הזה לא נסע! הרכב הזה במשך תקופה של חודשים ארוכים היה בסדנאות אחת אחרי השניה.

נראה שיוסי בנה מחדש את כל תא המטען, המגברים ברובם הם חדשים, עשה לו מחדש את הקורות ואני לא יודע מה עוד בדרך נעשה מחדש.

אבל גולת הכותרת כאן היא שהרכב הזה היה אצל יוסי לתקופת זמן קצרה מאוד ויצא ממנו שלם ומוכן.

אני לא יודע מה היתה ההתנהלות בין בעלי הרכב לבין הסדנאות הקודמות וזה גם לא מעניינינו - אני יודע שיוסי סיים את הסאגה הזו.

אני יודע בוודאות שיוסי עשה לו כנראה 90 אחוז מהפרוייקט מחדש והוא עשה את זה בעשירית מהזמן של כל שאר הסדנאות והוא גם העלה בסופו של דבר את רמת ההתקנה ליצירת מופת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר'ה זה לא נושא השרשור נא לא לפתח נושא שלא רלוונטי בכלל. מה שהעלתי כאן זה תמונות של ההתקנה שלי. מה שאני ביצעתי ברכב ולא של מישהו אחר. אין לי צורך להתהדר בנוצות לא לי. אני מבקש לא לדרדר את השרשור כמו שקרה בכל מיני שרשורי התקנה קודמים.

פורסם

אני לא יודע מה ידוע לך על הבן אדם שהרכב שייך לו מה שכן הוא משקיע ים כסף ברכב שלו והוא אוהב לדלג,יש לי תמונות של הרכב הזה כשהיה בסדנה של שמעון אני אחפש אותם ואעלה אותם, גם אז הרכב נראה לא פחות ממדהים ד"א, אני כשראיתי את הרכב היו בו 3 מגברי תסיס שיושבים בין הכסאות לפלטה שבנה שמעון, הריפודים שעשה שמעון מדהימים והעבודה שעשה שמעון היא לא פחות ממדהימה כולל החיווט שנעשה שם, קשה לי להאמין שעשו שם 90% מחדש (אולי בחלק האחורי), מה גם שלקחת קרדיט מלא על עבודה שנעשתה ע"י בעל מקצוע אחר שמבין דבר אחד או שניים גם אם זה תיקון מה שהוא עשה לא במקום, אני יכול להבטיח לך שהרכב הזה ייראה עוד שידרוגים/מתקינים, זה לא הסוף ברכב הזה.

פורסם

יוסי,

אני חושב שמגיע לך כאן את כל הכבוד הראוי ואף יותר מכך.

אני מכיר את הרכב הזה ונראה שאתה עשית לו בניה מחדש בהיקף של כל הרכב, העבודה שלך היא מדהימה והרכב נראה כרגע ברמת יצירת מופת כוללת.

מעבר לכך מגיע לך קרדיט אדיר על כך שאצלך הרכב הזה הגיע לסיום העבודה.

זו השורה התחתונה - והיא כולה לזכותך.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...