Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FLESHBONE - אף אחד לא מנסה לקחת קרדית על עבודה שלא ביצע . אם תסתכל טוב אז התמונות הם רק של העבודה שיוסי עשה . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסתכל טוב טוב בתגובות של כולם, תראה שלא כך פני הדברים, נשמע כאילו בעל מקצוע אחד עשה את העבודה, מה שממש לא נכון וחבל שלא פורסם מהתחלה, חבל גם שלא פורסמה התקנה מלאה של הרכב, הרכב הזה נראה מדהים ואפשר ללמוד מהתקנה כזאת המון, לדוגמא שני המסכים שמורכבים בקונסולה המרכזית שלו ויכולים להוות השראה לפרויקטים אחרים, ריפודי כסאות ודלתות שנראים לא פחות ממדהים ועוד כל מיני שטויות, מה גם שלא כל הציוד המותקן ברכב נראה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

למה אתה בכוח מלכלך את השרשור? איפה אתה רואה תמונות מהעבודה ששמעון עשה? מה אתה יודע מה עשיתי ברכב כשהיה אצלי? אתה מוזמן להתקדם הלאה הבנו לאן אתה חותר.

פורסם

מלכלך? ממש ממש לא, אני לא רואה תמונות ממה ששמעון עשה וחבל כי גם הוא עשה עבודה טובה, אני לא חותר לשום מקום חוץ מלמקום אחד וגם זה כשאני על הקייאק ויוצא לדוג :).

יוסי - אם תסתכל על כל השרשור מי שמלכלך אותו עם היציאות העוקצניות והזלזול הבוטה בעבודה של אחרים בלי ידיעה על השתלשלות האירועים זה לא אני, אולי לפני שמפרסמים עבודה כזאת כדאי להתקשר למי שהתקין קודם ברכב ולשאול אותו למה התעכבה העבודה לפני שיוצאים בהצהרות של שנה או שנתיים. אין ספק בכלל שהרכב נראה יותר מטוב וגם העבודה שביצעת כבודה מונח במקומה, אבל תרגיע קצת את חבר מרעיך, זאת לא הפעם הראשונה שמישהו מהם יורד על שמעון או כל בעל מקצוע אחר בטח ובטח כשלא מגיע לו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

האם ראית שאני כתבתי מילה רעה עליו או על עבודתו? האם אני פירסמתי משהו רע על המתקין הקודם? למה זה אמור לעניין אותי בכלל למה הרכב התעכב? הרכב הגיע במצב X (שלא נכנס אליו) ויצא במצב Y. אתה כותב חבר מרעיך כאילו בהנתן הוראה החלו ללכך. ביקשתי גם ממך וגם מאחרים לא לדרדר את השרשור אבל משום מה הדברים שכתבתי ועוד בהדגשה כאילו לא נכתבו.

פורסם

יופי של עבודה ויופי של פרטים! (אני חייב להודות שיש לי משיכה מוזרה לברגי אלן עם ראש צילינדר :wink:).

סתם מתוך עניין - באיזה עובי הפלקסיגלס בתיבה של הסאב? אין בעיה עם הגמישות של החומר?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

עריכה - במחשבה שניה - פשוט מיותר להגיב.

יוסי - רק רציתי שתדע - אתה גדול!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עכשיו זה באמת מרתיח. מר פלאשבון היקר בשם ההיגיון הבריא תגיד לי מה הבעיה שלך?

יוסי העלה תמונות של התקנת מערכת האודיו ברכב הזה-שזו העבודה עליו הוא מופקד! קל להבין שמה שבולט בתמונות שהעלה זה העבודה שהוא עשה בבגאז' על ציוד האודיו ואת הקורות.

ברור מאליו שמה שיוסי רצה להדגיש זה גם מה שכתוב בכותרת ההודעה("גשם של תזיס"-רכיב של אודיו לרכב) אז מה אתה מכניס את הספוילר או את המצלמות במראות או הריפודים בכסאות?!

אם מטרת השרשור היה להראות רמת התקנה של שדרוגים אחרים לרכב זה מה שהיו מראים בתמונות. אנחנו בפורום אודיו לרכב.

זה לא שאני בא להגן על יוסי אבל אני פשוט לא מבין איך התגובה שלך קשורה? הבנאדם בא להראות רמה של התקנה ספציפית שהוא בנה ולכן שם גם את התמונות הרלוונטיות. באותה המידה זה יכל היה גם להיות בכל רכב סובארו פשע שנת 1985 אחר שבו לא מותקנים כל השיפורים שציינת.

ברור לכל שהוא לא בא להתפאר פה בספוילר או במצלמות או בכל דבר אחר שהוא לא ביצע ולכן גם לא העלה תמונות של אלו.

מה הקשר בין מחט ל...

שבת שלום.

וחזרה לנושא השרשור.

כל הכבוד.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

פלאש-הבדיחה על השנה היתה מכוונת ליוסי שלא סיים או שלקח לו שנה לסיים את הבניה על רכבו שלו,ועל כך נאמר ש"הסנדלר הולך יחף"...:lol:

יוסי -ילד שלנו מוצלח (:lol:).כל המוסיף גורע.ואם נכון הדבר שהתמונות עוד מחמיצות ומחטיאות את המציאות אז כנראה שהשמיים הם הגבול.

אני מוחא לך כפיים ובעמידה!

פורסם

פירוט בנוגע לרכיבים וצורת החיבור ביניהם חסר כאן. היה הופך את זה לטיפה יותר ענייני.

אל ההתקנה אכן שאפו. למרות שאני אישית הייתי מעדיף שיראו את כל הצורה של המגבר ולא איזה תבליט מלבן של כל אחד.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
התקנה יפה מאוד.

אפשר תמונות של הקונסולה של הרכב ? מעניין לדעת איזה HU מפעיל את כל זה

מה הקשר לשנה?

זה הרכב של הבחור מירושלים שהיה בסאונד סטורם? כי אם כן אני חייב לציין שרוב העבודה ברכב הזה ונעשתה בו ימבה עבודה היא גם של שמעון ויש לתת לו קרדיט גם כן, החל בספוילר שהוא בנה לרכב ונראה כחלק אינטגרלי ממנו, המצלמות במראות שמופעלות ברגע שיוצאים לעקיפה, הריפודים המדהימים ועוד ועוד דברים, אישית יצא לי לראות את הרכב אצל שמעון בסדנה, היה נראה לא פחות ממדהים.

אני לא יודע מה ידוע לך על הבן אדם שהרכב שייך לו מה שכן הוא משקיע ים כסף ברכב שלו והוא אוהב לדלג,יש לי תמונות של הרכב הזה כשהיה בסדנה של שמעון אני אחפש אותם ואעלה אותם, גם אז הרכב נראה לא פחות ממדהים ד"א, אני כשראיתי את הרכב היו בו 3 מגברי תסיס שיושבים בין הכסאות לפלטה שבנה שמעון, הריפודים שעשה שמעון מדהימים והעבודה שעשה שמעון היא לא פחות ממדהימה כולל החיווט שנעשה שם, קשה לי להאמין שעשו שם 90% מחדש (אולי בחלק האחורי), מה גם שלקחת קרדיט מלא על עבודה שנעשתה ע"י בעל מקצוע אחר שמבין דבר אחד או שניים גם אם זה תיקון מה שהוא עשה לא במקום, אני יכול להבטיח לך שהרכב הזה ייראה עוד שידרוגים/מתקינים, זה לא הסוף ברכב הזה.

אני יכול להמשיך לצתת את כל ההודעות שמעידות על כך שאתה רוצה להפוך את הנושא מקורי לנושא שלא קשור לכאן.

אני גם ראיתי את הרכב הזה, ולא פעם, ולא רק התקנה אחת, אלא כמה התקנות של הרכב הזה. אבל...

חבר יקר שלנו,

מה זה קשור לעניין של שרשור הזה?

בן אדם מעלה תמונות של עבודה שהוא היה מעורב בה לצורך חידוש והרחבת הטעם של אנשים בפורום.

הוא לא צילם ועלה את התמונות של גלגלים והכול מה שקשור, שלא מזמן עשה כיוון פרונט אצל מעבדות_רכב, ותוען שזה עבודה שלו.

בנינו, אם לא שרשור הזה אני היתי מת כבר מהשעמום כאן.

ועכשיו לא רק יוסי, אלא גם אחרים לא יעלו שום תמונה, ולא יפתחו שרשורים כאלו.

ואז מה תראה בפורום? רק שרשורים כמו: "תנו לי תקציב למערכת ברמה גבוע (הי-פרנד)" או "סט-טופ בתקציב עד 800 ש"ח"

אתה יודע מה! אתה צודק. יוסי אל תפתח שרשורים בנושאים דומים, זה לא נראה טוב, אתה לא בניתה רכב, תכנון לא שלך ו....

זה יותר טוב?

פורסם

פעם בכמה זמן אוהבים לעשות בפורום ציד מכשפות, אסור להתרגש מזה...

פשוט להתעלם לדעתי, אני הייתי מגיב לזה בהודעה אחת וסוגר את הנושא.

לא רציתי לרשום את זה אפילו, חבל על שרשור כזה יפה, כן ירבו כאלה (שרשורים :-Dוהתקנות) ממש "גאווה ישראלית".

שרון.

פורסם

לא צריך לריב ולחפש על מה

יוסי התקנה אחת היפות והמדהימות ח"ח

הכותרת הייתה צריכה ליהיות "חלום רטוב של כל אודיופיל":-P

::FEEL THE {XS} power::

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...