Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI או GOLF?

adar064
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לדעת מה לדעתכם עדיף לקנות, golf GTI או AUDI A-3?

מה דעתכם על המכוניות?מה בעיות צפויות לדגמים 2008 40000-50000 קילומטר?

תודה מראש.

אדר

פורסם

גולף GTI מול A3 2.0 טורבו, אני מניח. הגולף מעט פחות אלגנטית, אבל עדיפה בשאר הפרמטרים, בעיקר בתור רכב ספורטיבי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את מתלבטת בין GOLF GTI ל-A3 2.0T ?

נהגת על הרכבים הללו?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תלוי מה את מחפשת.

שתיהן נחשבות לחזקות, הגולף מתנהגת הרבה יותר טוב,האודי יותר כבדה ואיטית יותר מהגולף.

עיצוב-האודי נראית הרבה יותר טוב מהגולף ואני בטוח ש90 אחוז יסכימו איתי על זה אם זה פנימית וחיצונית.

בעיות עתידיות,דבר ראשון תבדקי טוב טוב כל רכב שאת קונה,תעשי כל בדיקה אפשרית לכל חלק במכוניות האלה כי אם לא תשקיעי בבדיקה יכול להיות שזה יעלה לך ביוקר בעתיד(יש לי נסיון עם הדברים האלה) ואז זה ממש כואב בכיס במכוניות האלה תאמיני לי.

אם אחרי הבדיקה הכל נמצא תקין פשוט תשמרי עליהם,אל תפספסי טיפולים דבר ראשון ועצה שלי בכלל לפעמים להביא את האוטו סתם ככה למוסך לעשות בדיקה בלי שום קשר לטיפול.

• תוכן חדש...