Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מערכת קומפלט שכוללת:2 מגברים 4 ערוצים- הראשון CRUNCH דגם: P1800.4 והשני SPL BVC4.1.

רמקולים אחוריים-TX69.5 Clif Designs 120rms והקידמיים- קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GTO607C JBL.

סאב-rockford R1.

הרמקולים הקידמיים והאחוריים מחוברים לcrunch והסאב מחובר לspl בגישור.

את כל ההתקנה עשיתי לבד פעם ראשונה שלי ועשיתי בניה תמונות בהמשך.

מה אתם אומרים? (טוב? לא טוב? עצות לשיפור.)ובפרט בלי שום קשר שאלה על הclif designs אמרו לי שהם יותר טובים מפיוניר זה נכון?

פורסם

בוא נגיד שקולים הם לא המומחיות של פיוניר.

ולמה 2 מגברים של 4 ערוצים ולא?

1 של 4.

ולסאב מונובלוק?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

למה מגברים של 4 ערוצים ולא אחד4 ערוצים והשני מונובלוק?,אני אישית היתי מחלף את הקומפוננטים במורל פולס/טמפו/דוטק,חוץ מהערות האלו עם אתה מרוצה אני לא זה שיבאס אותך,תעלה גם תמונות שניראה את העבודה

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

לא היה לי אפשרות להתלבט אני קניתי את הכל במחיר שלא נתפס בכלל 1500 שקל הכל,מה זה משנה אם מונובלוק או מגבר 4 ערוצים יצא לי יותר זול אז החלטתי לקנות את זה.

פורסם

אם שילמתה על הכל 1500 שקל כולל התקנה אין מה להגיד המחיר טוב,אני אישית לא הייתי משקיע שקל במשהו לא טוב גם אם הוא יוצא בזול,גם אם יגידו לי רמקול של 2000 שקל ב1000 שזה חצי והוא נישמע פשוט על הפרצוף לא הייתי לוקח,לדעתי הייתה צריך לברר קצת יותר לפניי הקנייה.

פורסם

מבחינת סאונד זה לא שאלה יכול להיות באמת שאני יקנה מערכת ב4000 ואני לא יאהב איך שהיא נשמעת ומערכת ב1500 ואני יאהב.

מבחינת הסאונד אני מרוצה אבל סתם שאלתי לראות חוות דעת אם מישהו מכיר והיה לו תמוצרים מוצרים אמינים?

פורסם
מבחינת סאונד זה לא שאלה יכול להיות באמת שאני יקנה מערכת ב4000 ואני לא יאהב איך שהיא נשמעת ומערכת ב1500 ואני יאהב.

מבחינת הסאונד אני מרוצה אבל סתם שאלתי לראות חוות דעת אם מישהו מכיר והיה לו תמוצרים מוצרים אמינים?

תקשיב המלצה שלי, אם כבר קנית אל תלך לאף אחד לשמוע חוות דעת, קיבלת מחיר מטורף ומערכת בסיסית המבחן האמיתי שלה זה איך היא נשמעת לך לא מה אנשים אחרים חושבים עליה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
תקשיב המלצה שלי, אם כבר קנית אל תלך לאף אחד לשמוע חוות דעת, קיבלת מחיר מטורף ומערכת בסיסית המבחן האמיתי שלה זה איך היא נשמעת לך לא מה אנשים אחרים חושבים עליה.

טל צודק,מה שחשוב זה שאתה מבסוט ממנה אם תתחיל לחפש מה לשפר לא תיצא מזה ומהר מאוד תימצא את עצמך מוכר את המערכת שקניתה כדי להביא משהו טוב יותר,פשוט תן לה צ'אנס לחצי שנה-שנה,לא מספיק? תשתדרג.

מצטער לאכזב אותך אבל אין דבר כזה להשקיע 1500 שקל ולצאת יותר מרוצה מאשר אם תשקיע 4000,כמובן בשיקול נכון של בחירת רכיבים ששמעתה ואהבתה,הרי אם זה היה קח כולם היו פה משקיעים 1000 שקל במערכת מקסימום, ולא 5 אלף ולפעמים 50 אלף ויותר,אז מה שאמרתה לא נכון לחלוטין.

פורסם
טל צודק,מה שחשוב זה שאתה מבסוט ממנה אם תתחיל לחפש מה לשפר לא תיצא מזה ומהר מאוד תימצא את עצמך מוכר את המערכת שקניתה כדי להביא משהו טוב יותר,פשוט תן לה צ'אנס לחצי שנה-שנה,לא מספיק? תשתדרג.

מצטער לאכזב אותך אבל אין דבר כזה להשקיע 1500 שקל ולצאת יותר מרוצה מאשר אם תשקיע 4000,כמובן בשיקול נכון של בחירת רכיבים ששמעתה ואהבתה,הרי אם זה היה קח כולם היו פה משקיעים 1000 שקל במערכת מקסימום, ולא 5 אלף ולפעמים 50 אלף ויותר,אז מה שאמרתה לא נכון לחלוטין.

אתה כנראה לא הבנת אותי אני מתכוון שאני יכול להביא מוצרים ב4000 שקל והם לא יתחברו טוב וישמעו על הפנים ומוצרים ב1500 שקל שמתחברים טוב וישמעו פצצה(הכל יחסי כן?אני בכל זאת מציאותי) ,זה לא הכסף עושה את האיכות זה היה הכוונה שלי.

פורסם

אתה צודק לא מערער לשניה אני אוהב איך שהיא נשמעת ואני לא יכנס למעגל של השידרוגים כי אין סוף לזה.

פורסם

אז אני לא מבין מה הבעיה,כבר קניתה,אתה מבסוט,בשביל מה לקבל חוות דעת שיגידו לך שזה לא טוב ואז יהיה לך תירוץ להחליף מערכת?פשוט תהנה ממה שקניתה ותעלה תמונות כדי שיתנו חוות דעת איך יצאה ההתקנה ולא איך הרכיבים כי אם אהבתה אותם זה לא אמור לעניית אותך,אם ההתקנה יצאה קצת פחות טובה בהחלט יגידו לך את זה ואולי יהיה מקום לשיפור,כי גם להתקנה יש חלק חשוב בביצועי המערכת.

• תוכן חדש...