Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי שאלה קטנה:

האם שוטר שהולך ברחוב ורואה אימפרזה חונה בעלת ''שינוי מבנה'' כאלו ואחרים יכול להביא לבעל הרכב

דו''ח על השינויים כשבעל הרכב לא נמצא במקום?

יש סיכוי שדבר כזה יקרה?

תודה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

אם השינוי מבנה הוא שינוי חיצוני נראה לעין ואין צורך להרים מכסה מנוע אז התשובה היא כן.

בדוח שמקבלים ישנם שתיי רוביקות, הראשונה היא "נמסר ביד", השניה היא "הדבקה על הרכב".

בדוחות מסוג הזמנה לדין לא ניתן להדביק על החלון והדוח נמסר ביד בלבד,(דוחות אשר שוטר כותב אותן ידנית ולא ע"י מצלמה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבנתי,תודה רבה לך.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

ואם שינוי המבנה מאושר ברישיון רכב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מניח שהדו"ח הוא על שינוי מבנה שלא חוקי בארץ,ככה שבכל מקרה זה לא מאושר ברישיון.

וגם אם היתה טעות וזה מאושר ברישיון,אני מאמין שלא תהיה בעיה לבטל את הדו"ח.

פורסם

ואם שינוי המבנה מאושר ברישיון רכב?

עד כמה שידוע לי, אם ישנם אישורים והם מופיעים ברשיון הרכב באופן חוקי, הם גם יופיעו בבדיקת הרכב במסוף המשטרתי.

אין סיבה שבוחן רכב יגיע לרכב שחונה ברחוב, אלא אם כן יש לו מידע מבוסס ומהימן כי הרכב אכן "מסכן" את הציבור וקיבל על כך מידע מודיעיני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דו"ח שינוי מבנה יכול להרשם אך ורק לאחר עיון ברשיונות הרכב וימסר ביד בלבד לנהג (בניגוד להשארה בשמשת הרכב).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין חיה כזאת! אפילו במפגשים שהיה פשיטות של משטרה לא חולקו דוחות בצורה כזאת לרכבים שבעליהם עזבו את המקום. גררו חלק מהרכבים לתחנה אבל לתת דוח במקום אי אפשר. כשהבעלים היה מגיע לקחת את הרכב בתחנה אז היה מתחיל הבלאגן.

פורסם
להביא לבעל הרכב

דו''ח על השינויים כשבעל הרכב לא נמצא במקום?

אם בעל הרכב לא במקום, אי אפשר "להביא" לו כלום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...