Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום רביעי אני עתיד לקבל את הרכב החדש.

קיבלתי הצעה ורציתי קצת לשמוע את דעתכם לגבי הרכיבים, המחיר פחות חשוב.

מפעט גניבה שהייתה אצלי בעבר, אני נשאר עם המערכת המובנית ולכן גם ארכוש מנחת.

קומפוננט - מורל דוטק אוביישן - את הקומפוננט הזה שמעתי ואהבתי

מגבר - Sundown SAX 50.4 - חיפשתי קצת ביקורות על המגבר הזה ולא מצאתי. חבר אמר שזה זבל סיני למרות שמי שהציע לי את המגבר הזה... נאמר שהוא רב אמן.

סאב - הרץ ES250/ES300

מנחת - ג'נסיס

פרט לקומפוננט אני לא ממש מכיר את שאר הרכיבים.

רציתי לדעת גם איך אתם מסתירים את הסאב ואת המגבר שלכם

תודה!

פורסם

אחלה רכיבים, ואחלה בחירות.

תנוח דעתך - ה-sundown רחוק שנות אור מלהיות זבל סיני.

מדובר על מגברים אמריקאיים ברמות גבוהות מאוד.

http://www.sundownaudio.com/

אתה לא תתאכזב.

תוכל לבנות פלטה כפולה (שאל את המתקין שלך) כדי להסתיר סאב/מגבר. או למקם מגבר מתחת למושב.

בהצלחה

פורסם

הסנדאון שהציעו לך יד שנייה או חדש?

אם התקציב מאפשר הייתי ממליץ לך על SAX100.4 האח הגדול של ה50.4

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

המגבר שהציעו לי הוא חדש לחלוטין.

אני מניח שעלותו של ה100.4 גבוה משמעותית מה-50.4, בכל מקרה כבר חרגתי הרבה מעבר לסכום.

אגב, מה זאת אומרת פלטה כפולה? את המגבר אני אתקין מתחת למושב בוודאות, למרות שגם את זה די קל לגנוב.

פורסם

אכן עלות ה100.4 גבוהה משמעותית (>100%) מה50.4.

ה50.4 יפתח את הדוטק בלי בעיה, וישמע מצוין. הוא גם לא באמת 50W RMS לערוץ, אלא יותר. (מה שנקרא under-rated).

פנה לאליקו (elik0) חבר הפורום לפרטים על מחירים וזמינות. יש מצב שיש עדיין מבצע על ה50.4.

שמעתי את המגבר הזה בידיוק על הקומפוננטים הקודמים שהיו לי (היו 90W), נשמע מעולה.

פלטה כפולה = פלטה נוספת (חוץ מזאת שמותקנים עליה המגברים) שמסתירה אותה.

פורסם

אני לא הייתי מוותר על המנחת ובמיוחד מנחת של ג'נסיס שעושה עבודה מעולה (יש לי גם אחד).

ולגבי הרכיבים אכן רכיבים לא רעים בכלל ושילוב יפה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...