Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס, eBay ומה שביניהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שיעשו לך בעיות ברגע שהם יביאו איתם.

כשההורים שלי באו לבקר אותי בשוויץ בקריסמס, קניתי להם מתנה מכונת קפה של קרופס הדגם הזה : http://www.krups.de/All+Products/Espresso+Machines/Nescafe+Dolce+Gusto/Products/KP+2106/Nescafe+Dolce+Gusto+KP+2106.htm

בעלות של 150 פרנק שווצרי בערך כמו דולר אמריקאי.

הם ניכנסו עם זה לארץ עם האריזה המקורית (והיא גדולה מאוד) בלי שיגידו להם כלום.

פורסם

בהבדל קטן: זוהי חבילה של 530$ ורשות המיסים שמה לעצמה מטרה לגרוף כסף מכל טלפון סלולרי שנכנס ארצה ביבוא מקביל. לכל ישראלי מותר להכניס מוצרים בשווי של עד 200$. אם אתה מכניס יותר, אתה לא משלם מס על ההפרש - כמו שמקובל במדינות נורמליות - אלא על כל המוצר!

פורסם

לפני שנתיים בערך הייתי מתעסק הרבה עם יבוא של מוצרים מחו"ל (הייתי מסיעה מוכניות בשלט רחוק והייתי מזמין חלקים מכל העולם). שהייתי מזמין מארה"ב הייתי שולח את החבילות שלי לדוד שנמצא שם והייתי מבקש ממנו להוציא את כל הקבלות שיש בתוך האריזה, לארוז מחדש ולשלוח בתור מתנה בשווי של 50 דולר. כל החבילות שביצעתי בהם את המהלך הזה עברו ללא בעיה במכ"ס (וחבילות די גדולות ומוצרים בשווי 500$+).

היו גם חניות שהיו מוכנות לרשום על החבילה שהשווי שלה היא 50 דולר. וגם עברו במכ"ס ללא בעיה.

המקרה היחידי שהיה לי עם המכ"ס היה עם חבילה שהגיעה מהמזרח, יצרתי קשר עם החנות שהזמנתי ממנה ובקשתי שירשמו שערך החבילה הינו 50 דולר (והם עשו זות). בכל מקרה יחיסית הייתה הזמנה קטנה (משהו כמו 130$) אבל הייתה כבדה (הזמנתי סוללות SUB C למי שמכיר ויש להם מישקל לא קטן וגם הזמנתי כמות לא קטנה), בכל מקרה החבילה נעצרה במכ"ס והתבקשתי להגיעה. כמובן שהוצאתי להם את כל הקבלות שהיו לי (קבלות מ paypal ומהחנות עצמה שהזמנתי ממנה את המוצרים). שהגעתי לדואר הם פתחו בפני את החבילה ונתתי להם את הקבלות שהיו לי.

לא התבקשתי לשלם קנס או משהו כזה. סה"כ שלמתי מכ"ס של 30% בשווי של 130$.

בכלל מקרה עם אתה ממש יצרתי אתה ובמידה ואין קבלות בתוך האריזה, אתה תמיד יכול לעזר בפוטושופ בכדי לפברק איזו חשבונית או קבלה (כן כן אני ידע המוח הישארלי :-) ).

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

• תוכן חדש...