Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בלאס ווגס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בהכוונה והמלצה לחברה להשכרת רכב בלאס ווגס,

האם כדאי להזמין מהארץ או במקום ?

אשמח לקבל הכוונה והערכת מחיר ל4 ימים ,

משדה התעופה לאס ווגאס, והחזרה לשדה.

תודה מראש .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אם אתה נשאר באזור ה- strip, לא בטוח ששכירת רכב היא כדאית.

הכי פשוט היום לבצע הזמנה ישירה באמצעות האינטרנט. פשוט כתוב בגוגל car rental las vegas ובדוק את האפשרויות על פי התאריכים הספציפייים, סוג הרכב הדרוש, מספר הנוסעים, כמות המטען וכו'.

פורסם

פשוט תחפש בכל האתרים הגדולים כמו expedia ו-orbitz וכל מיני בין כל החברות, ותבחר את הכי זול.

אל תאמין לכל מה שאומרים לך שעל הסטריפ לא צריך רכב - צריך. מניסיון.

הסטריפ הוא ענק, וווגס מאוד חמה, וזה מבאס להסתובב שם ברגל. חוצמזה שחניה שם היא חופשית בכל בית מלון, ותמיד יש שירותים של וולה פרקינג, ככה שאפילו לא צריך לבזבז זמן על לחפש חניה.

רכב אף פעם לא מזיק, ובטח שלא בווגס.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם אתה מתכוון להישאר באיזור הסטריפ ולא לצאת מגבולותיו לטיולים, אין צורך ברכב.

"גרתי" חודשיים בווגאס ואפשר להתנייד בקלות ברגל או ברכבת שמגיעה ממלון למלון , או במונית במקרים חריגים של הגעה למלון encore/ wynn שנמצאים בקצה של הסטריפ ושווים ביקור.

מה גם שהמזג אוויר בתקופה הקרובה דיי נעים ובכלל לא חם או מתקרב לחמים , 15-20 מעלות ביום.

אם בכל זאת תרצה רכב

http://www.traveljigsaw.co.il/

מניסיון איתם הם זולים ומעולים , זאת חברת ALAMO.

בהצלחה 8)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מצטרף להמלצה על חברת אלאמו. השכרתי מהם פורד מוסטנג למשך כמעט חודש בקיץ האחרון. המחירים היו מצויינים (למרות שהשירות - לא מאוד חמים), והם נותנים לך לבחור את דגם הרכב החביב עליך מתוך מגרש החניה שלהם. אני למשל, הזמנתי אימפאלה, אבל בין האימפאלות, הפיוז'נים והגאלאנטים בחנייה עמדה מוסטנג אפורה - איך אפשר לסרב? על ההחלטה הזאת הצטערתי מאוחר יותר - אבל זה כבר סיפור לפוסט אחר :roll:

פורסם
אם אתה מתכוון להישאר באיזור הסטריפ ולא לצאת מגבולותיו לטיולים, אין צורך ברכב.

"גרתי" חודשיים בווגאס ואפשר להתנייד בקלות ברגל או ברכבת שמגיעה ממלון למלון , או במונית במקרים חריגים של הגעה למלון encore/ wynn שנמצאים בקצה של הסטריפ ושווים ביקור.

+1

יש גם את האוטובוס שנוסע לאורך הסטריפ ועוצר בכל המלונות על הסטריפ - אופציה זולה ויעילה.

אם בכל זאת רכב - מצטרף להמלצה על ALAMO.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כרטיס האוטובוס לנסיעה בסטריפ מקצה לקצה - מהמנדלאי ביי עד לדאון טאון, עולה 12 דולר לשלושה ימים ללא הגבלת נסיעות כך שזה שווה ביותר. אם אתה מתכנן לצאת מאזור הסטריפ ולנסוע לאזורים מרוחקים יותר, אני השכרתי מחברת DOLLAR/THRIFTY שהם היו מאוד זולים.

שרות הסעות משדה התעופה לכל מלון באיזור הסטריפ עולה 8 דולר לבן אדם, והשירות נמצא ביציאה של המוניות לאחר קבלת החפצים, אתה מקבל ז'יטון במקום כרטיס ואותו אתה מוסר לנהג :).

בכל מקרה, ההליכה ברגל בסטריפ משכרת ואני בטוח שתהנה!

טיפים נוספים אשמח לסייע בפרטי (חזרתי משם באוקטובר).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני הגעתי לשם והייתי בהלם מהמחירים (נהג צעיר / מתחת ל24) .

בסוף מצאתי בFOX-RENT-A-CAR את העסקה הכי טובה אחרי לילה לבן שבו רק חיפשתי מקומות נורמליים להזמין בהם מכונית.

יצא לי 1270 דולר ל18 יום - הונדה אינסייט 2010 חסכונית .

המחיר כלל את כל הביטוחים וDROP-OFF באל.איי .

8)
פורסם

סביר להניח שחלק ניכר מהחברות דרשו סכום כסף בלתי מבוטל על הדרופ-אוף במקום אחר. ממני ביקשו סכומים מטורפים לגמרי על רכב שנלקח מ-LAX והוחזר בסיאטל-טאקומה. אלאמו נתנו את ההצעה הטובה ביותר, לדעתי קנס של "רק" 300$ על הדרופ-אוף בסיאטל.

פורסם

הונדה אינסייט בווגאס?!

אני לא בקיא בחוקת ארה"ב, אבל למיטב ידיעתי זה מוגדר כפשע די חמור.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אין טעם לשכור רכב וגם אין טעם לנסוע באוטובוס.

הכל אפשרי ברגל (תלוי בגיל, אם מתחת ל45 ובמצב סביר).

תהנה, אין על ווגאס!

פורסם
תודה לכולם על העזרה ,

מצאתי אימפלה לכל התקופה ב250$ (4 ימים) ,

מהשדה וחזרה אליו .

הייתי מציע לך לשקול שנית את בחירתך. הגעה מ/אל שדה התעופה היא piece of cake - ואם אינך זקוק לרכב מדי יום(ומנסיון, באיזור הסטריפ באמת שאינך זקוק לרכב, קל וחומר אם בא לך לשתות קצת), שכור רכב מעניין יותר ליומיים של גיחות בסביבה. ישנן חברות מקומיות קטנות עם כל דבר מעניין מלוטוס אליס ועד וייפר - וכמובן שהן נמצאות על הסטריפ. בנוסף, בדלפק הקונסיירז' של המלון בו תשהה תמצא פרסומים של החברות האמורות.

כמובן שאם אתה כבר בוגאס, ישנו אוסף מכוניות קלאסיות מרשים במלון אימפריאל פאלאס שצמודה אליו חנות עם דגמים וספרות רכב עניפה.

בנוסף, ממליץ בחום על סטייק משובח(ולא רק) בפאלם רסטורנט בסיזר'ס פאלאס. http://www.thepalm.com/index.cfm

טיול נעים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
תודה לכולם על העזרה ,

מצאתי אימפלה לכל התקופה ב250$ (4 ימים) ,

מהשדה וחזרה אליו .

מניסיון, חבל על הכסף. קח מונית למלון ובווגאס אין צורך ברכב.

סער

פורסם

גמני חושב שאם הכוונה להתנייד רק בעיר - חבל לשכור שם רכב. יש שרותי הסעות מצויינים, השיטוט ברגל מהנה. תן דעתך שמגרשי החניה הם ענקיים במלונות שאליהם הולכים לבקר ולהתרשם (שווה!) וזה אומר ללכת המון מהחניה עד הכניסה.

ממילא רוב הזמן אתה הולך שם ברגל או קופץ למקום קרוב, ככה שמכונית מיותרת.

בדרך כלל מחיר ל-4 ימים יהיה כמו לשבוע. בדוק עם הסוכן אם לחברת התעופה יש דיל עם חברת השכרה, לרוב זה משתלם.

מנסיוני הזמנה מהארץ תהיה זולה משמעותית משכירה בדלפק. אבל יש אינטנרט עם הצעות - קרא היטב את כל התנאים כי החברות הזולות מתמחות בכל מיני תוספות למחיר.

ומילה על שרות: הגענו לוגאס עם רכב שנשכר בסן פרנסציסקו, והחוזר בוגאס ללא דמי החזר. היות ועמדנו להמשיך למונטנה, באויס הקפיצו אותנו עם המזוודות לסוכנות הרץ הקרובה כדי שנקבל שם את הרכב להמשיך (כמובן בלי דמי החזר...) זה שרות! לקחת אותך לחברה המתחרה ועוד ברכב מפואר!

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...