Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך סיטרואן C4 (גירסת ה 2 ליטר) ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש סיטרואן C4 שני ליטר משנת 2004 - 2006, התקציב זה באיזור ה 60 עד 70 אלף..

רציתי לדעת איך האוטו מבחינת:

1) אמינות

2) עלות טיפולים

3) נוחות/שקט/ביצועים

אשמח לשמוע חוות דעת ועצות בנידון, תודה מראש.

פורסם

כמו 307 גירסת 2 ליטר רק יותר מאובזר.

לא ידוע על מחלות מיוחדות למרות שפע הצגים והאלקטרוניקה.

טיפולים כל שנתיים או 30K, טיימינג בשנתון הזה לדעתי כל 5 שנים או 120K.

אתה מוזמן להריץ חיפוש על 307, מדובר על רכבים שחולקים אותם מכלולים לרבות מנוע וגיר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא נוחה כמו שהיית מצפה.

לא זריזה כמו שהיית מצפה. גיר נוראי (אותו גיר קיבל כיול טוב יותר במגאן).

חמודה מאוד מבפנים ומבחוץ, אבל אתה צריך נסוע בה כדי לראות שאתה מסתדר עם ה"בלאגן" בצגים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא נוחה כמו שהיית מצפה.

לא זריזה כמו שהיית מצפה. גיר נוראי (אותו גיר קיבל כיול טוב יותר במגאן).

חמודה מאוד מבפנים ומבחוץ, אבל אתה צריך נסוע בה כדי לראות שאתה מסתדר עם ה"בלאגן" בצגים.

אני מניח שהיא יותר נוחה ממאזדה 3 (האלטרנטיבה הדפולטית שלי...) וזה מספיק, לא?

בנוגע לזריזות - אם היא יותר זריזה ממאזדה 3 גירסת 1.6 ליטר זה מספיק לי לעכשיו.

בנוגע לגיר - מה הבעיה איתו בדיוק?

פורסם

לא כולם מתחברים לגיר הזה.

גיר "חכם" שמנסה ללמוד את אופי הנהיגה שלך, בחלק מהזמן מדמה נהיגה בגיר ידני (כשאתה נכנס לצומת הוא מוריד משלישי לשני, ממש כמו שלימדו אותך בשיעורי נהיגה, ואתה מרגיש את ההורדה ורואה את הטורים עולים).

ביציאה מפקק, אחרי שהוא התרגל לנסוע בראשון - שני, לוקח לו בחלק מהפעמים זמן להבין שאתה כבר בכביש פתוח וצריך להעביר לשלישי.

הכי טוב אם אתה יכול קח לך 307 או C4 עם מנוע 2 ליטר לנסיעת מבחן קצרה ותבדוק איך ההרגשה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...