Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמר עם גלגלים מעץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם הוא יכנס בטעות לבור .:loco:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
ההאמר הזה נתפס בעדשה במהלך הצילומים לתוכנית החדשה Pimp my amish ride.

ענק :lol:

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם
אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם הוא יכנס בטעות לבור .:loco:

עם הגלגלים האלה, שנותנים לו אחיזה כל כך טובה, לא נראה לי שהוא יגיע לבור הקרוב:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך צוחקים בשפת הפורום?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

לפי דעתי, זה באמת נועד למשוך תשומת לב, אבל הנהג לא כזה טיפש כדי להמר ככה על האמר.

אני מאמין שמתחת לעץ יש שלד מפלדה או ברזל מאוד מאוד חזק, ועליו הלבישו קורות עץ!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

למי איכפת מההאמר, מי זאת הבלונדינית בתמונה האחרונה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ההאמר הזה נתפס בעדשה במהלך הצילומים לתוכנית החדשה Pimp my amish ride.

+1

למי איכפת מההאמר, מי זאת הבלונדינית בתמונה האחרונה?

+2

:yum:

פורסם

ההאמר הזה הוא פראפראזה למשפט ש"האמר זו עגלה", והוכחה לכך שאם אין כח סוס, יש מח חמור, ולפעמים יש את שניהם יחד.

חוץ מזה, זה היה פה כבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...