Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכולם.

כל פעולה של המועדון מול השלטונות (מהנהגת תקנות רכבי אספנות ועד לביטוח חובה מוזל) חלה בסופו של דבר על כלל אספני רכבי האספנות

אז עכשיו אני מבולבל,

אם הפעולות נעשות בשביל כל אספני הרכב, למה הפרסום של זה בפרום הסגור, איך נכנסים לשם?

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לכולם.

כל פעולה של המועדון מול השלטונות (מהנהגת תקנות רכבי אספנות ועד לביטוח חובה מוזל) חלה בסופו של דבר על כלל אספני רכבי האספנות

בני שלום

אדם שנפגע מצפה מגוף גדול שמיצג את אספנות הרכב בישראל שיפעל בעינין כה מהותי של פגיעה בציבור חובבי הרכב.אני לא רואה במעטה הסודיות סביב דרכי הפעולה של המועדון כדרך שתגרום לנפגעים להירגע , להפך אותם נפגעים או אלו שבדרך להיפגע יחפשו מוצא במקורות אחרים. אני לא מכיר את בני זוהר אבל במידה ובכוחו להרתם לעזרה-מה רע בכך?

במידה ויש בכוחו של מועדון החמש להכנס למאבק WELCOME TO THE CLUB .זכור שבכל יום מצטרפים עוד חובבים למאגר הנפגעים מהמכס/ זלטין. נשמעים בפורום לא מעט הערות לקחת את המאבק לכיוון בתי המשפט.אמר מישהו בני זוהר יעזור,תיהינה בטח עוד הצעות. אני עדיין מקווה ומצפה שמועדון החמש יביא את הבשורה.

ב ה צ ל ח ה

פורסם

שתי תגובות לשני הפוסטים מעלי

מר זאוס היקר . כתוב שהפורום הסגור הוא לחברי המועדון.

הצטרף ותהיה לך גישה.

מר מודנה (רק השם מרגש..למבורגיני..פרארי...)

יש פתגם מאד נחמד "אל יתהלל חוגר כמפתח". המועדון פועל ומדווח לחבריו. אין לנו מה להתהדר בהישג שעדיין לא קיים.

והיכן אמרתי כדובר שזה שבני זהר עוזר זה רע?

תקרא בעיון שוב.

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בלי חובות אין זכויות!

לכן, מי שרוצה לשמוע מבפנים ולקבל שירותים ממועדון ה-5 שיתכבד וירשם ישלם דמי חבר של כ- 20 ש"ח לחודש ויוכל להנות מהפעילות הענפה וגם לשמוע, ממקור ראשון, מה קורה וגם להשמיע את דעתו.

הארגון הגדול חייב קודם כל שירות לחבריו ואם אחרים נהנים זה לא מפריע לנו. אבל ככל שהארגון יהיה גדול יותר כוחו יהיה רב יותר.

אז - קום הצטרף לגדוד העברי...

שלמה דן גדרון

פורסם

בלי חובות אין זכויות!

לכן, מי שרוצה לשמוע מבפנים ולקבל שירותים ממועדון ה-5 שיתכבד וירשם ישלם דמי חבר של כ- 20 ש"ח לחודש ויוכל להנות מהפעילות הענפה וגם לשמוע, ממקור ראשון, מה קורה וגם להשמיע את דעתו.

הארגון הגדול חייב קודם כל שירות לחבריו ואם אחרים נהנים זה לא מפריע לנו. אבל ככל שהארגון יהיה גדול יותר כוחו יהיה רב יותר.

אז - קום הצטרף לגדוד העברי...

האם הזרוע הארוכה של מועדון החמש תטפל בזלטין? כל זאת בפרק הבא .

פורסם
שתי תגובות לשני הפוסטים מעלי

מר זאוס היקר . כתוב שהפורום הסגור הוא לחברי המועדון.

הצטרף ותהיה לך גישה.

מר מודנה (רק השם מרגש..למבורגיני..פרארי...)

יש פתגם מאד נחמד "אל יתהלל חוגר כמפתח". המועדון פועל ומדווח לחבריו. אין לנו מה להתהדר בהישג שעדיין לא קיים.

והיכן אמרתי כדובר שזה שבני זהר עוזר זה רע?

תקרא בעיון שוב.

בני

יכול להיות שאתם עושים הרבה ע"פ אמות מידה שלכם, אינני מזלזל ומכבד. אך הזעקה גדולה גם ובעיקר מחברי מועדון 5, ומעבר לכך אינכם חיים בווקום וכל פרסום בפורום יכול להניב תוצאות ועזרה ממקום בלתי צפוי, כידוע לך אתם לא היחידים שנלחמים לשינוי, לכן שילוב כוחות קקבוצה מאוחדת יכולה להביא לתוצאות מהירות וטובות יותר לכלל האספנים. לפעמים זה טוב לבקש עזרה, ברוב המקרים מופתעים לטובה.

פורסם

איזה כיף זה להגיד אמרתי לכם!

ואתם העזתם לקרוא לי נביא זעם ולאיים. אז שיהיה לכם בתיאבון לאכול את הדייסה שבישלתם.

ולקח לחיים- מי שהולך לישון עם _____ (השלם עם כל מה שנראה לנכון) שלא יתפלא אם יתעורר עם מגף בתחת.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
"מהרסייך ומחריבייך מימך ייצאו"

כמה עצוב לשמוע,לראות, להחליט שככה לא בונים חומה

אתמודד לבד

שאו ברכה ב"מעשיכם"

אם זה לא היה עצוב כל ההתנהלות כאן , זה היה ממש מצחיק

מזכיר למי שראה את הסרט "בראין כוכב עליון" של מונטי פייטון ,

אנחנו ההתנגדות של יהודה , והוא החזית של יהודה (אני אומר את השמות מזכרוני החלש)

אנחנו ממש מתחילים להראות ככה וחבל......

ההפסד הוא שלנו בלבד .

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בני זהר יצר איתי קשר. נשמע אדם שרוצה לעזור אבל גם מאוד מקושר לגורמים שמשפיעים.אנחנו הנפגעים ואלה שבדרך נותנים את ברכת הדרך לכל מי שרוצה ויכול לעזור(מבטיחים גם לפרגן ברבים ובקול רם למי שיצליח במאבק למען הצדק ונגד הגזילה). במקביל ממשיכים לפעול במישורים המשפטיים נגד כל ניסיון לדחוף יד לכיסם של חובבי האספנות שבחרו להגשים חלום.

פורסם

עדכון

השמאי ה"מומחה" זלוטין החליט שעל הרכב שלי הוא מבקש מכס על סך 16900$ (הרכב עלה לי 4500$)

אני כמובן הולך לערעור ותביעה משפטית נגד השומה.

זלוטין" ידידי" אם אתה קורא את הפורום הזה הפעם נתקלת במישהו שמבין עניין נתראה בבית המשפט

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אני כתבתי חבר שלי שילם 350% מכס

פריקת מכולה 1700 שח

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

שמאי נגדי נבחר וכבר מחר נרד לביצוע הערכה נגדית.

אני שוב מציע לכל אלה שנפגעו,כל אלה שעומדים להפגע להתכנס תחת מטרייה אחת ולהלום

תביעה אחרי תביעה, אין דבר כזה שלא ננצח, העוולה שעשה האיש המכונה "שמאי זלוטין" זועקת לשמיים

מירוצי מכוניות

פורסם
עדכון

השמאי ה"מומחה" זלוטין החליט שעל הרכב שלי הוא מבקש מכס על סך 16900$ (הרכב עלה לי 4500$)

זלוטין" ידידי" אם אתה קורא את הפורום הזה הפעם נתקלת במישהו שמבין עניין נתראה בבית המשפט

דני לוי

על סמך מה האיש קובע את השומות שלו?

האם הסך של 16,900 דולר הוא פועל יוצא של רמה במחירון קראוס אשר אליה סיווג השמאי את הרכב?

בהצלחה.

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם
עדכון

דני לוי

WOW !!!

בהצלחה דני ,

אשמח לעזור לך בכל דבר שאוכל

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...