Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הזה היה ''שבוע המזל'' שלי,קודם כל יום ראשון אמרתי הסאב שלי(סאונדסטרים XS12)כבר מעל שנה בחדר בלי לפעול בוא נפתח את הכיפה שלו וניראה מה יש שם ומה לא בסדר(אחרי מעמצים של חצי שעה לאבחון את התקלה פתרתי אותה,החוט שמחבר מהסליל לחוט למגבר היה קרוע,הפתרון היה הלחמה כמובן),אחרי זה התחלתי בחיפושים אחרי רמקולים(אחי רצה 6X9 אני רציתי קומפוננטים 6.5 עם בניה שאני יעשה הוא לא הסכים כמובן אז התפשרנו על קומפוננט 4'' לקדימה)התחלתי בחיפושים ביד שניה ומצאתי פה בפורום ממישהו שמוכר קומפוננט קיקר ES 4.2 כמובן שאחרי יומיים של חפירות(ארקדי מצטער פשוט פעם שלישית שאני קונה יד שניה וראתי כמה תרדים שאנשים קנו יד שניה ונפלו) קניתי אותם,הגיע זמן ההתקנה כמובן שאני התקנתי לבד וזה היה חלק מהכיף,שעתיים של עבודה הניבו תוצאות מעולות,שבוע הבא הם יחוברו למגבר וה6X9 יעופו מהמגבר ויוחברו לרדיודיסק,כרגע ה4'' מחוברים לרדיו וה6X9 למגבר הסאונד באוטו נדיר למרות שהקומפוננטים מחוברים בלי קרוס(מי שיש לו קרוס והוא רוצה לתת אותו או למכור בסכום סימלי אני כאן),עוד מעט אני יעלה תמונות מההתקנה בסה''כ יש 4 תמונות ממהלך ההתקנה ואיפה שסמתי את הטוויטרים.

סליחה על החפירה מראש

ליאור

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

הינה התמונות מההתחלה עד הסוף

מה זה איך אני מעלה תמונותת??

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...