Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב גולף 1995, אוטומט, 1800cl.

לאחרונה הרכב לא היה מניע בבקרים אלא לאחר 5-6 נסיונות; לפני מספר ימים נכבה לי הרכב בעודי עומד ברמזור; לאחר מספר נסיונות התנעה הרכב הניע ונכבה לי תוך כדי נסיעה (ולא כשהרכב עומד); לאחר מספר נסיונות התנעה נוספים הרכב התניע ונכבה לי מספר פעמים תוך כדי עמידה ברמזור או בפקק.

החליפו לי את "סליל ההצתה" (שהוא בצורת קופסה שמחוברת ל"קיר האש" של הרכב); נראה שהבעיה נפתרה אבסל יחד עם עם זאת יש לי 2 שאלות:

1. לאור המחיר הגבוה מאוד של החלק (כ-800 ש"ח - והמחיר סביר ביותר ואני סומך על המכונאי שלי ב-200% והוא לא עבד עלי) שאלתי היא האם ניתן לתקן את הקופסה הזו ? לנכות ? ניתן להזדקות עליה איכשהו?

2. שמו לי סליל הצתה של חברת beru האם יש מספר סוגים של סלילי הצתה שמתאימים לרכב שלי ? או שרק זה ? האם יש מספר דגמים לסליל ההצתה הזה ? איזה דגם מתאים לרכב שלי ? - כי אמרו ל לי ששמו לי דגם מיוחד שמתקלקל פחות.

• ספונסר פורום
פורסם

הסליל שהתקינו לך הוא באיכות גבוהה של יצרן מקורי ,

ניתן למצוא סליל כזה סיני גם ב 150 שח אבל לא מוצלח ולא כדאי.

אני במוסך משתמש בסליל של חברת VAICO גרמניה ומחירו כ 360 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

1. לאור המחיר הגבוה מאוד של החלק (כ-800 ש"ח - והמחיר סביר ביותר ואני סומך על המכונאי שלי ב-200% והוא לא עבד עלי) שאלתי היא האם ניתן לתקן את הקופסה הזו ? לנכות ? ניתן להזדקות עליה איכשהו?

.

מה שהתקלקל אצלך זה המודול הצתה, זה החלק שאליו מתחברים 3 פינים תפקידו לקבל פקודה מהמחשב על הזרמת המתח לסליל.

בגדול במידה ותמצא מודול כזה בEBAY, תוכל לחזור ולהשתמש בסליל שלך מכיוון שהמודול ניתן להחלפה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• ספונסר פורום
פורסם

לפי מה אתה קובע שהמודול הוא זה שהתקלקל ?

ברוב המקרים דווקא הסליל נסדק והניצוץ פורץ החוצה עם

קצת רטיבות ,וגם ללא ,הניצוץ פורץ והסליל הלך .

פורסם

הסימפטומים זהים לאלה שהיו אצלי, ד"א אני גם קניתי אחד של וייקו או טוף-ראן בהמלצתך.

בזמנו שהחלק התקלקל אצלי בפאסט, הוצאתי נתונים מאוטו דטה ועשיתי בדיקות לסליל.

הסליל היה תקין, אך המודול הוא זה שיצא תקול מהבדיקה. נדמה לי שהוא לא הוציא פיקוד לסליל.

פורסם

המחיר של החלק הוא הוגן לחלוטין.

אני שילמתי עבורו לפני 5 שנים על רכב זהה לשלך כ-700 ש''ח.

נדמה לי שהוא נקרא קוייל (?).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• ספונסר פורום
פורסם
הסימפטומים זהים לאלה שהיו אצלי, ד"א אני גם קניתי אחד של וייקו או טוף-ראן בהמלצתך.

בזמנו שהחלק התקלקל אצלי בפאסט, הוצאתי נתונים מאוטו דטה ועשיתי בדיקות לסליל.

הסליל היה תקין, אך המודול הוא זה שיצא תקול מהבדיקה. נדמה לי שהוא לא הוציא פיקוד לסליל.

אי אפשר ללמוד הרבה ממקרה אחד בודד

ברוב המקרים הבעיה הינה פריצת ניצוץ מהסליל עצמו .

פורסם

אני לא מבין: בתוך הקופסה שהחליפו לי יש גם מודול הצתה וגם סליל הצתה ?! איך אני יכול לדעת מה לא עובד - אם זה סליל ההצתה או המודול ?

אם זה סליל הצתה אני מבין שאין מה לתקן בקופסה; אבל אם זה המודול ניתן לתקן ?

כמהעולהתיקון של מודול הצתה ?

פורסם

תבדוק מה ההתנגדות בין שני הברגים של הסליל, נדמה שלי שיש שם איזה דלת כזאת שנפתחת כדי להגיע אליהם.

במידה וזה בין 0.5-0.7 אז הסליל תקין והמודול מקולקל, במידה ולא יוצאת לך ההתנגדות המתאימה כנראה שהסליל שלך תקול.

רון, ממה שאני מבין, במידה ויש פריצת ניצוץ ההתנגדות של הסליל לא אמורה לצאת תקינה נכון?

• ספונסר פורום
פורסם

ההתנגדות תהיה תקינה כי המעגל שלם כי הניצוץ פורץ במתח גבוה .

• תוכן חדש...