Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד בצבע אדום למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ברור שהונדה אקורד נראית מדהים בשחור, חשבתי לנסות למדל את הרכב באדום לראות איך זה יראה :)

חבל שלא מציעים צבע זה בארץ.

אז מה דעתכם?

אם אתם מעוניינים בזווית אחרת, רק תגידו, חוץ מהצד האחורי של הרכב מאחר שלא סיימתי אותו עדיין,לא סיימתי גם את פנים הרכב.

אגב זה לא פוטושופ או כל תוכנת עריכה גרפית אחרת למי שלא הבין, אלא מידול תלת מימדי.

3353yfr.jpg

ae2q2d.jpg

פורסם

השיכבה הפנימית של הצבע הינה לבנה. לכן כל דפיקת דלת תשאיר חותם בולט מאוד על הפח. כתוצאה תצרטך לטרוח את עצמך עם הכיסויים והדאגות או לאכול את הלב עם כל דפיקה, דבר שלא תורם לבריאות הנפש ולאהבת הזולת. הצבע הלבן גם יפה לרכב וגם מאוד פרקטי. למען גילוי נאות: אני מחזיק הונדה בצבע בורדו והסכמתי לצבע הזה בגלל הנחה משמעותית. ללא הנ"ל זה לדעתי ממש לא שווה.

פורסם
השיכבה הפנימית של הצבע הינה לבנה. לכן כל דפיקת דלת תשאיר חותם בולט מאוד על הפח. כתוצאה תצרטך לטרוח את עצמך עם הכיסויים והדאגות או לאכול את הלב עם כל דפיקה' date=' דבר שלא תורם לבריאות הנפש ולאהבת הזולת. הצבע הלבן גם יפה לרכב וגם מאוד פרקטי. למען גילוי נאות: אני מחזיק הונדה בצבע בורדו והסכמתי לצבע הזה בגלל הנחה משמעותית. ללא הנ"ל זה לדעתי ממש לא שווה.[/quote']

אם כבר לבן פנינה, אני עצמי מחזיק באקורד וגורמט זהב עם כיתוב חי(הגורמט זה בצחוק כמובן) לצערי רואים שריטות ממש אחרי שטיפה,עדיין לא השלמתי עם זה (אני בתהליכים) למען האמת היא נראית יותר טוב מלוכלכת.

בקשר לתגובה השניה:

באמת יש אקורד אדומה בארץ? אשמח לתמונות.

החלטתי להוסיף כמה שטויות לרכב:

2hn4bvc.jpg

פורסם

מה נסגר עם התמונה הזו? זה נראה יותר כמו "הקומבינה" מקומפוט נעליים מאשר כמו אקורד.

פורסם
מה נסגר עם התמונה הזו? זה נראה יותר כמו "הקומבינה" מקומפוט נעליים מאשר כמו אקורד.

איזו תמונה? השיפור? או שני התמונות הראשונות?

ניסיתי לעגל יותר את הרכב, להוריד את הסמל, האיתות מהמראות ולעגל את הגריל, לתת זה מראה אחר בקיצור לא סטנדרטי

גם הרוב נעשה מהזיכרון.

חח עכשיו כשאני מסתכל על זה שוב, זה נראה כמו KNOCKOFF סיני חחחחח

פורסם

תסתכל בתמונה הראשונה. קו החלונות מעוגל מדי, וגם השמשה הקדמית והגג - זה נראה כמו חלק אחורי של רכב ולא קדמי. הגריל לא דומה אפילו.

פורסם
תסתכל בתמונה הראשונה. קו החלונות מעוגל מדי, וגם השמשה הקדמית והגג - זה נראה כמו חלק אחורי של רכב ולא קדמי. הגריל לא דומה אפילו.

חח כן שמתי לב לחלון המעוגל טיפה מאוחר מדי, אם תסתכל בשאר התמונות זה מסודר, הגריל צודק במאה אחוז מאחר שעשיתי אותו מהזיכרון ולא היה לי איטנרט לבדוק איך הגריל נראה.

אוי ווי זה באמת נראה כמו חלק אחורי של רכב.

פורסם

לאקורד הקודמת לפי דעתי הכי מתאים היה לה צבע לבן פנינה/שנהב או איך שלא תקראו לזה, ראיתי אחת והיא הייתה פשוט מדהימה בלבן. אגב, החדשה באדום עם חישוקים גדולים נראית פשוט ט-ו-ב.

פורסם

הונדה ואדום בדר"כ הולך טוב ביחד,בייחוד עם הסמל R עליה 8)

ראיה מס' 1 :

hondaclub004.jpg

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

יש 2 אקורד טייפ R אדומות. זאת שהייתה בנסיעות מבחן בחברת מאיר וזאת שבתמונה שכיכבה בירחון אוטו,אבל אלו 2 רכבים שונים.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

+1

זה נראה כמו צעצוע סיני זול.

emotion of motion

• תוכן חדש...