Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית,לעבוד על מנוע בשעה 3 לפנות בוקר לא מומלץ:-) שנית,אפשר להרכיב רינגים שהפרופיל שלהם שונה,טבעות של איזו חברה קנית? והאם בדקת מרווח כאשר הרינג בצילינדר? ואם כן כמה המרווח שמדדת?

אורן

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אורן, סוף סוף אני רואה תגובה שלך באשכול שלי.

עבדתי על המנוע עד הבוקר :lol:

הרכבתי את הבוכנות חזרה עם הרינגים החדשים.

החריץ הוא 015IN כשהרינג בתוך הצילינדר 5 ס"מ בפנים לפני הנמע.

בדקתי בנוסף את המרווח של הרינג בתוך החריץ שלו בבוכנה, וזה היה תקין לפי הוראות היצרן(לא זוכר את הנתון).

הרינגים של חברת SEALED POWER קופסא שחורה עם ציור של ברק אדום, כתוב על הקופסא federal mogul

יקיר.

פורסם

אורן, ההונינג המקורי עדיין קיים בצילינדר רואים את ההברשות.

ליתר ביטחות עברתי עליו בשיא העדינות עם הכלי איזה פעמיים שלוש בכל צילינדר ובזה נגמר הסיפור.

החלפתי מייסבי טלטל, המייסבים הישנים היו חלקים ללא שריטות.

אני ממש קרוב לשלב ההתנעה עכשיו אני עובד על הטיימינג :-o (מתרגש נורא :-D)

פורסם

פרוייקט מעניין בהחלט!

יש לי שאלה , האם בוצע גילוח ראש בסוף , כלומר לפני ההרכבה ? או שהסתפקת בבדיקה עם הסרגל והפנס ?

בהצלחה בהמשך הפרוייקט.

HONDA CIVIC LS

פורסם

עדכון!

המנוע הורכב בהצלחה, ועכשיו לסיפור מה קרה:

ראשית אני מחבר מצבר, ואין חשמל ברכב רק התאורה בתא הנוסעים פועלת כל השאר אין.

מתחיל לחשוב מה הולך פה, מה קרה, פתאום ניזכרתי שבטעות שכחתי לנתק את המצבר בפירוקים, וניזכרתי שקיצרתי עם הראצט בין הכבל + של האלטרנטור לגוף ורק לאחר מכן ניתקתי את המצבר,טוב, בדקתי פיוז ראשי 80A שהיה שרוף, החלפתי את הפיוז וחזר החשמל.

מתחיל לתת סטרטר 2-3 שניות ולפתע המנוע מניע :).

אבל עם נקישות שסתומים כאילו אין מחר, כבר 4 דקות רצופות והתקתוקים לא מפסיקים, כבר חשבתי אולי יש בעיה בגל ארכובה או משהו כזה.

לאחר מספר דקות התקתוקים החלו להחלש ולהזכיר צליל מנוע בוקסר של סובארו DL :).

שוב אחרי מספר דקות תוך כדי סל"ד סרק התקתוקים נחלשו ונעלמו והמנוע נעשה שקט, כ"כ שמחתי....

מנקז אוויר מע' הקירור נותן למנוע לעבוד עם קצת בסרק, ויוצא לנסיעת מבחן.

בדקתי שאין חדירת קומפרסיה למע' הקירור ותקין, בדקתי שאין ערבוב נוזל קירור בשמן ואין.

עכשיו עוד מוקדם לקבוע איך המנוע צריך לתת לו מספר ימים ולגלות.

נקווה שיהיה טוב עוד בהמשך.

מה עכשיו לגבי ההרצה, צריך הרצה?

פורסם

יקיר.

אני ביצעתי הרצת מנוע חזקה אחרי שיפוץ המנוע, לאחר שחפרתי באין ספור פורומים וקיבלתי כמה המלצות מבעלי מקצוע בתחום.

חשוב מאוד לבצע החלפת שמנים בטווחים קצרים.

בהצלחה

עמית.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• ספונסר פורום
פורסם

מברוק

ראשית,חייב לבצע הרצה חזקה,חפש בפורום דובר על זה רבות,וגם המאמר של ים מעולה(KD2) .

שנית,לאחר הרכבת מנוע,אסור להניע את המנוע מייד,כאשר מערכת השימון עדיין ריקה ומלאה באוויר,רצוי לא להרכיב מצתים,לנתק את התקעים של הקויל\ם ולנתק את הפיוז של משאבת הדלק,לתת סטרטר ארוך עד להכבות נורת לחץ השמן,ורק אז להרכיב הכל חזרה ולהניע.

שיהיה בהצלחה.

אורן

פורסם

הרצה: סע רגוע כ 1000 ק"מ. בלי יותר מידי מטען, ללא נסיעות בעליות חזקות, ללא מהירויות גבוהות או סל"ד סרק ממשוכך מידי.

בדוק שמן/ מים על בסיס יומיומי לפני תחילת נסיעה.

פורסם

עד היום לא הבנתי מדוע בעלי מקצוע מסויימים ממליצים על הרצה 'חזקה'. לא ניתקלתי במאמר או הנחיות של ייצרן רכב מסויים שממליץ על ביצוע הרצה 'חזקה' ייתכן שהייצרנים לא מגלים לי את סודותיהם ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...