Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב

אני קורא את השרשורים כאן

אגיב כפי שאני מבין

גם לי יש 2 איביזות ואני אוהב את הרכב הזה

למייטב הבנתי ואני קצת מבין

היצרן ייצר את הרכב בסטנדרטים שלו,איביזה טורבו רכב מהנה לנהיגה ,אך למה לשנות ולהחליף ולשפר את מה שייש,ברכב מצוי מחשב,שמתנהג ומגיב ברגע שמשו לא בסדר אני מניח שהמחשב אצלך ברכב מזהה בעיות שנוצרו עקב שיפורים שנעשו ברכב ואולי אינם מתאימים עבור המערכת שמצויה בו, כבר נתקלתי באיביזה שחזרה למוסך מורשה לאחר שבוצעו בה שינויים שלא הייטיבו עם התנהלות הרכב.אגב לבעיה שלך אולי זה חיישן בית מצערת :)

.

עופר בן צבי

פורסם

כמה השערות בט'רד אחד

יכולות להיות מליון סיבות לתקלה, אנשים פה מדברים כאילו הסדנה אשמה בכל תקלה ברכב בגלל שהוא ביקר שם פעם אחת.

עצם זה שהם לוקחים אחריות ולא מנפנפים אותו מראה על רצינות ומקצוענות.

לגבי אדפטיישן, גם אם זה יפתור את הבעיה, זה בסך הכול אומר שהמחשב למד לתקן את המצערת הפגומה, אבל לא בהכרח אומר שהבעיה נוצרה עקב השינויים ויתכן שהמצערת הייתה פגומה עוד לפני שדרוג תוכנה שאחריה המחשב היה צריך ללמוד מחדש לתקן את התקלה.

סתם בשביל ידע כללי, בקופרה הקודמת שלי הלכה מצערת אחרי 40,000 ק"מ וזו הייתה קופרה 2008 עם הגרסה העדכנית ביותר שיצאה למצערת הזו.

עכשיו לגבי הבחור "המבין" שמתנגד לשיפורים: בוא אני אספר לך סוד קטן, ברוב המקרים כאשר משפרים רכב משנים גם את התוכנה במחשב שתתאים לשינויים, היצרן לפעמים יחליש דגם מסוים מטעמים שיווקיים כי אינו רוצה לפגוע בדגם הממוצב כחזק יותר.

שיקוליו של היצרן הם לא תמיד אמינות או בטיחות.

תישאר סטנדרטי אם אתה רוצה אבל אל תטיף מוסר ותתיימר להבין יותר מכולם פה.

ובנימה אופטימית זו, שבת שלום.

***Skodillac***

פורסם

כמו שכבר אמרתי ,מחר אני אצל E&A לפיתרון הבעיה כחלק מאחריותם בעבודה האחרונה שביצעו על הרכב.

עד אז אין טעם להגיב ולהיתלהם כי זה ממש מיותר,אני ורבים מרוצים עד היום מתיפקוד ומקצועיות הסדנה יתרה מכך שאלי ואביחי דיברו איתי בטלפון וביקשו שאגיע אליהם על הבוקר ביום שישי כדי שיפתרו את הבעיה.

וכך אעשה,ומההיכרות האישית שלי איתם מדובר בחברה אמינים מנוסים מקצועיים שעומדים מאחורי מילתם ובנתיים לא איכזבו אותי אף פעם..:-D

כמו שכבר אמרתי,צפו לעידכונים.

ערב טוב שיהיה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף, פה היתרון של סדנא מקצועית לבין מוסך מדרכה.

E&A ידועים בכך שהם לוקחים אחריות ואביחי אמר שהוא יעשה לך ניקוי מצערת בחינם, זה יפה מאוד לדעתי.

יכול להיות שהבעיה נוצרה בעקבות הביקור אצלהם ויכול להיות שלא,

עד מחר מיותר לזרוק הצהרות באוויר.

בכל אופן, אני יפגוש אותך מחר ב E&A, לא ראיתי אותך הרבה זמן, אז אני ינצל את ההזדמנות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אשמח לראותך חבר יקר.

ניתראה בE&A.

נ.ב:תבוא על בטן ריקה-יש בורקסים ..:-P

פורסם

שמעתי שמגיע מחיאות כפיים לE&A, אני צודק? :mm_yeah:

beamvelavan לפי שמועות שמסתובבות התקלה לא הייתה קשורה ישירות לשיפורים ולטיפול שהתקינו לו אלא לחלק אחר שגם הוא סודר במסגרת אחריות.

עוד מעט אסף יבוא ואני בטוח שהוא יפרט מא' עד ת'.

פורסם
למה בסיבובים לחישנים יש סחרחורת?

מה המחשב יזהה סיבוב ויעשה לך דווקא?:?

אם הרכב נוטה לדומם מנוע בנסיעה- עדיף שזה לא יקרה באמצע סיבוב.

לא, הרי הבעיה היא מנוע שכבה באמצע נסיעה ואיתו הגברת ההגה והבלימה, דבר אשר מסוכן פי כמה בכביש מפותל.

לפחות פיליפ הבין את כוונתי.

בוקר טוב

אני קורא את השרשורים כאן

אגיב כפי שאני מבין

גם לי יש 2 איביזות ואני אוהב את הרכב הזה

למייטב הבנתי ואני קצת מבין

היצרן ייצר את הרכב בסטנדרטים שלו,איביזה טורבו רכב מהנה לנהיגה ,אך למה לשנות ולהחליף ולשפר את מה שייש,ברכב מצוי מחשב,שמתנהג ומגיב ברגע שמשו לא בסדר אני מניח שהמחשב אצלך ברכב מזהה בעיות שנוצרו עקב שיפורים שנעשו ברכב ואולי אינם מתאימים עבור המערכת שמצויה בו, כבר נתקלתי באיביזה שחזרה למוסך מורשה לאחר שבוצעו בה שינויים שלא הייטיבו עם התנהלות הרכב.אגב לבעיה שלך אולי זה חיישן בית מצערת :)

.

פעם חשבו שכדור הארץ שטוח...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שמעתי שמגיע מחיאות כפיים לE&A, אני צודק? :mm_yeah:

beamvelavan לפי שמועות שמסתובבות התקלה לא הייתה קשורה ישירות לשיפורים ולטיפול שהתקינו לו אלא לחלק אחר שגם הוא סודר במסגרת אחריות.

עוד מעט אסף יבוא ואני בטוח שהוא יפרט מא' עד ת'.

הגעתי ,ישבתי ,אכלתי כמה בורקס,אלי הרגיע וניגש לעבודה.המצערת פורקה ועברה ניקוי והורכבה,לא עזר,הMAF הוחלף שוב לחדש לא עזר.החשדות התחילו לבוא מכיוון הפורק,ולבסוף באמת הבעיה באה מכיוון הפורק[ואלי יודע להסביר זאת יותר טוב ומקצועי ממני,לכן אשאיר לו את הכבוד והבמה לפרט מה הייתה הבעיה בפורק] שורה תחתונה בסוף התהליך הוחלף הקפיץ הכחול בפורק לאדום ובכך הבעיה ניפתרה[שוב ,מסובך לי להסביר את הבעיה בכתב,אלי ישמח לתת פירוט מקצועי של הבעייה שניפתרה אצלי בעיקבות הפורק].

אני ממש שמח שעלינו על הבעיה[יחסית די מהר],אני בעזרת ה אקפוץ בשישי הבא כי ניכנס בי דודה לעבור כניראה ל007 [אם ארגיש שזה נותן לי אוטו אחד לפחות קדימה] כן אני חייב לנסות קצת לסוע עם פנימי ,שרון עם הקופרה האדומה[לשעבר] השפיע עליי.

בשורה התחתונה-אלי,תודה כמו בכל פעם שאתה [ואביחי ] מארחים אותי בסדנה ונותנים שירות כיד המלך עד להשגת תוצאות בשטח.

יש לסדנה הזו גיבוי מלא שלי כלקוח מוכר ממשפחת VAG וכחבר פורום וותיק ,שיכול לומר עד כה רק מילים טובות באשר להתנהלות הסדנה,מקצועיות הסדנה,מחירי הסדנה,וכמובן הנפשות הפועלות [אלי אביחי וליאור].

לסיכום בשבוע האחרון האיביזה קיבלה תוכנה חדשה,ברז גדישה,פילטרים טיפול בבעיות בריחות הגדישה,טיפול בפורק שהיה גורם לדימום מנוע,בדיקות מקיפות ללחץ דלק,ניקוי מצערת,כיול מצערת וסריקת תקלות.

האוטו נוסע חזק מאד אחרי כל הדרך הזו,,

כמובן שהיום הזה לא שילמתי שום עלות על מה שנעשה וזה הוכחה לכך שאלי ואביחי עומדים באחריותם ומילתם כלפי הלקוח

E&A,ישר כוח.8)

פורסם

אולי עד אז תעשה ציפ לאוטו +כמה חמוצים ואני אקבל בראש..

215 כ"ס..מכובד אבל לא מספיק.:twisted:

פורסם

אין סיכוי כרגע, למרות שאני מאוד רוצה

פשוט אני בדעה של ללמוד טוב טוב את הרכב ואת המגבלות שלו כרגע

אחרי שאני ידע להסתדר עם 180 כמו שצריך אני יעבור הלאה.

אני מקווה שאני לא אתפזר יותר מדי עם ההוצאות על העלאת הספק :)

• תוכן חדש...