Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה את הרצת 100 הק"מ אני ממליץ לבצע בכביש ללא סיבובים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכל מקרה את הרצת 100 הק"מ אני ממליץ לבצע בכביש ללא סיבובים.

עידן

למה בסיבובים לחישנים יש סחרחורת?

מה המחשב יזהה סיבוב ויעשה לך דווקא?:?

פורסם
למה בסיבובים לחישנים יש סחרחורת?

מה המחשב יזהה סיבוב ויעשה לך דווקא?:?

לא, הרי הבעיה היא מנוע שכבה באמצע נסיעה ואיתו הגברת ההגה והבלימה, דבר אשר מסוכן פי כמה בכביש מפותל.

פורסם
אמנם אני לא מכונאי מומחה אלא סתם בחור פשוט , אבל לפי ההגיון הבריא שלי כל השתפכות המחמאות שלך ושל חבריך

על המיקצועיות והמומחיות של הסדנא / מוסך בה עבדו על הרכב חצי יום - ממש לא מוצדקת ולא מובנת לי.

לפי הציטוט לעיל עושה רושם שמדובר בחאפריות רצינית הגובלת בסכנה בטיחותית , ואפילו בסיכון חיים. (שלך ושל אחרים).

לא עבר יום מהעבודה ה"פנטסטית" שנעשתה לך במוסך והיית במצב שבצבא נקרא "כמעט ונפגע" - לאבד תפקוד מנוע, הגה

ובלמים באמצע פנייה מסוכן מאוד. בעמצך אמרת שמדובר בנס. יכולת להיות בתאונה קשה מאוד .

אם ה"טיפול" שנעשה לך היה ראוי ובאמת מקצועי , תאמין לי שזה לא היה קורה. אם התקלה החמורה היתה "טבעית" וצפויה

כמו שניסו למכור לך בדיעבד , האם הוזהרת / יודעת על כך מראש ? אני מבין שלא. מעניין למה לא.

לי הייתה נדלקת מנורה אדומה ענקית לגבי האימון והמיקצועיות שיש ליחס לסדנא / מוסך שגרמו למצב כזה.

חבר פורום יקר!

אני אכן מסכים איתך שכרגע מדובר בסכנת בטיחות,אלי ואביחי לא התנערו/מתנערים מאחריותם ומהתופעה החדשה שמתרכשת אצלי ברכב,נהפוכו הם לוקחים אחריות מלאה בפיתרון ותיקון הבעיה כחלק ממתן האחריות שלהם לתקינות מצוריהם ברכב כלפי כלקוח וכלפי הרכב שעליו הם ביצעו את העבודה.זכותך להעביר ביקורת על טיב ואופי הסדנה,אבל אתה לא מכיר את הסדנה ואת אמינותה ומקצועיותה בתחום הVAG ,לכן לחרוץ גזר דין ולקבוע חד משמעית שמדובר בסדנת "מדרכה" ,וזאת מבלי להכיר את השיגיי הסדנה,אז פה אני ממש חולק עלייך.

ובאשר לתקלה "הטיבעית והצפויה",אלי ואביחי לא מנסים להפיל עליי את התיק הזה בטענה שמדובר ב"תקלה טיבעית" הם בפירוש לוקחים אחריות על התקלה הזו שכן לפני השידרוג לא ניבראה אצלי לעולם.

ושוב ,מוקדם עוד לפרש דברים ולהטיל ספק על אמינותה ומקצועיותה של הסדנה כלפי.אלי ואביחי כמו שציינתי לא מתנערים מאחריות מלאה לתופעה אצלי בעיקבות ביקורי אצליהם.ואני מכיר אותם טוב וסומך על אמינותם ומקצועיותם בפיתרון הבעיה הזו כחלק ממתן אחריותם לעבודה שביצעו אצלי ברכב.

אם המצב היה אחרת אז ,הנורה האדומה אצלי הייתה נדלקת.

נכון למציאות ולזמן הזה,זה לא המצב ואלי ואביחי מחכים לרכב שיגיע יום שישי כדי לפתור סופית את הבעיה שהם לוקחים עליה אחריות מלאה ולא מתנערים ממנה[כמו שאולי חשבתה].

צפו לעידכונים שוטפים.

ערב טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צריך לקחת בחשבון, שכל ביקור במוסך עלה לך כ-400 שקל.

אם היומית שלך בעבודה היא -250 והדלק עלה עוד 100 + -,

אכלת שוארמה ושתית קולה, בכל זאת בילית יום שלם שם.

לדעתי אם התקלה היא נגררת של הטיפול האחרון שלך במוסך,

זה חבל מאוד, עדיף לפני שמשחררים רכב להיות בטוחים שהכל בסדר 100%.

בכל זאת הבנאדם בא מחדרה.

כמובן שאם התקלה לא קשורה, אז אין מה לדבר.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אכן אינני מכיר את המוסך / סדנא המדוברת , ואני לא רוצה להכליל ולפסול אותם. ייתכן אכן שהם נהדרים ומקצועיים בד"כ.

מובן שטוב , וכמובן מתבקש , שהם לוקחים אחריות ויסדרו את התקלה.

הביקורת שלי עדיין בתוקף עקב שתי עובדות שאי אפשר להתעלם מהן :

1. תקלה חמורה ובטיחותית שלא הייתה קודם ארעה זמן קצר אחרי עזיבת המוסך. כמעט וודאי שהדבר נובע מחוסר

מקצועיות בעבודה שבוצעה.

2. נאמר לך :

" לבקשת אביחי,בדקתי שכל הפיוזים והרליים יושבים חזק במקומם......

משיחה עם אביחי,מקור הבעיה הוא במצערת שצריכה להתאקלם לתנאים החדשים[בעיקר לערכי הציפ ולכיול החדש שהיא עברה]לכן דבר ראשון אבדוק הנעת בוקר שהטורים לא משחקים לי [אם הם ישחקו -מדובר בניקוי מצערת עקב הכיול החדש]

בהנחה והם לא ישחקו ,השלב השני לתת לרכב ,"להתאקלם" לתנאים החדשים[ציפ]מדברי אביחי כ100 ק"מ."

הייתי מצפה שפעולה ראשונה של הפיוזים והרליים הייתה נעשיית במוסך.

הייתי מצפה שאם היה ידוע להם על בעייה פוטנציאלית ("ההתאקלמות של 100 ק"מ) היו צריכים ליידע אותך מראש על האפשרות

לתקלה שהייתה ידועה להם פוטנציאלית ולהזהירך מראש על הסיכון הצפוי , ושלא תתקל באובדן שליטה ומכלולים באמצע סיבוב...

אחרי כל עבודה כזאת במוסך יש לבצע נסיעת מבחן מקיפה לוודא איכות ותקינות העבודה - האם ביצעו לך ? (סימן למיקצועיות ...)

מקווה שיפתרו לך הבעיות באופן מהיר ומיקצועי.

פורסם

חברים. אני יודע שהשאלה לא קשורה לפורום הזה אבל אני בידיוק חיפשתי תמונה של המנוע הנ'ל. אם אפשר להראות לפי התמנה (בסימון)היכן נמצאת משאבת האוויר החם להנעת הבוקר .

תודה רבה מראש.

פורסם

בזמנו הייתה לי איביזה סטלה 2001 וגם לי היו מקרים של כיבוי מנוע באמצע נסיעה ואובדן מלא של המערכות ברכב, יצויין שבמהירויות נמוכות.

במוסך עשו ניקוי מצערת והבעיה נפתרה לגמרי ולא חזרה אף פעם.

חשוב לציין שהזהירו אותי לפני תחילת הניקוי שלפעמים תהליך הניקוי הורס את המצערת ולכן יכול ויהיה שצריך מצערת חדשה.

אותי הזהירו במוסך מורשה צ'מפיון לפני הטיפול, אישרתי אותו ובסופו ש דבר הכל בא על מקומו בשלום.

אגב, הרכב היה אטמוספרי רגיל ,לא היה בו שום שינוי כזה או אחר, כך שלא נראה לי שזה קשור לשינויים ברכב אלא סוג של בלאי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כפי שציינתי קודם:מקור הבעיה אינו קשור כלל לסיבובים או ישורת.

הרכב נכבה עקב אי יכולתו של המחשב לייצב את הטורים בסרק.מקורה של הבעיה האמורה ,הינו :

1.במצערת האלקטרונית.

2.במד כמות האוויר.

קרוב לוודאי (סבירות של 95%) שהבעיה טמונה במצערת ונקיון המצערת יפתור את הבעיה.

להזכירכם: לא אנחנו ליכלכנו את המצערת,אבל נשמח לנקות אותה בשבילך,אסף.

פורסם
לא, הרי הבעיה היא מנוע שכבה באמצע נסיעה ואיתו הגברת ההגה והבלימה, דבר אשר מסוכן פי כמה בכביש מפותל.

אבל זה לא קשור לשום אדפטישין שהמחשב צריך לעשות.

עם זה בסיבוב אוו כביש ישר,או משובש.

עם כול פעם אחרי שעשיתי אדפטישין אוו שהתקנתי ציפ חדש,הייתי צריך לחפש רק כביש ישר,הייתי קונה דירה ליד E&A.

פורסם

על מה ההתלהמות?

ראיתי מוסכים ששיחררו אנשים גם עם בעיות יותר גרועות,לדוגמא מוסך מורשה ששיחרר גולף דור 4 עם משולשים פתוחים שהבורג תפוס על שני הברגות.

כול אחד בנאדם בסופו של דבר ולמרות שהתקלה הנ"ל אינה קשורה כלל לאלי ואביחי כי זה יותר בתחום של הצירוף מקרים מוזר.

וחוק מרפי קובע שהתקלות תמיד קורות שאתה רחוק מהמוסך :lol:

אסף מחר בעזרת השם נראה אותך.

פורסם

ולגבי הבעיות ברכב המשופר ישנו משפט חכם:

if you treat your car like arace car expect arace car problems

עדכן אותנו בפתרון הבעיה.

רציתי להוסיף ולשאול האם תיתכן תקלת חשמל -קוטב מצבר רופף וכו'

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...