Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי למרכז,עשיתי את הסידורים שלי וכשחזרתי לאוטו וניסיתי להניע-לא הצלחתי...

יש סוויץ',אורות,אזעקה הכל עובד אבל להניע לא מניע,לא שומעים את הסטארטר.

ביקשתי עזרה מכמה חבר'ה והם הצליחו להניע את האוטו בקומבינה כלשהי עם מברג,הסבירו לי שהם מקצרים 2 חוטים כשיש סוויץ' והאוטו מונע,אך זה לא פותר לי את הבעיה.

כשהאוטו הניע הייתה קפיצה קטנה קדימה והאוטו היה על ארמברקס ועל P.

כשרציתי להעביר ל-D כדי להתחיל בנסיעה שמתי לב שאני מעביר בין ההילוכים(אוטומט למי שלא הבין עדין) בצורה קלה מדי ושאין שום התנגדול מהמוט,התחלתי לסוע וקלטתי דבר לא נעים כלל,שום הילוך חוץ מ-D לא עובד,ז"א שאין רוורס,אין ניוטרל ואין פארקינג,כל הילוך שאני שם נותן אפקט של D,ז"א האוטו נוסע לבד אלא אם כן האוטו עם ארמברקס.

פה נפל לי האסימון למה האוטו לא הניע,הגיר פשוט תקוע ב-D וידוע שאוטומט לא מניע בשום מצב חוץ מ-P.

הגעתי הביתה והצלחתי למצוא מקום חניה כלשהו,שאוכל לצאת ממנו שבוע הבא לטפל בבעיה הזאת באיזה מוסך,בלי להתקע באיזה מדרכה\אוטו\קיר מולי כי אין לי רוורס.

חברים מה זה יכול להיות,מאיזו סיבה זה יכל לקרות והאם זאת בעיה רצינית ובעייתית לתיקון?

הרכב הוא סוזוקי בלנו שנת 99.

פורסם

יש כבל המחבר בין הידית לבין הגיר, יתכן שהכבל הזה ניקרע/השתחרר.

לא סיפור לתקן.

תיזהר להתניע בצורה שהסבירו לך אם תהיה מתחת לרכב הרכב עלו לזנק ולפגוע בך.

לדעתי אם אין לך ניסיון גרור את הרכב למוסך.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

צהרים טובים חברים!

הרכב הוא סוזוקי בלנו 1999 אוט'.

אתמול בלילה באחד הרמזורים שוב קרתה לי אותה הבעיה שנתקע הילוך בגיר אוטומט,רק שבפעם האחרונה זה קרה על D,והפעם זה היה על P,ז"א שאני פשוט תקוע במקום בלי לזוז לשום כיוון.

בפעם האחרונה אבא שלי סידר את זה איכשהו ע"י כמה קליקים מתחת למכסה מנוע,כל קליק כאילו מעביר הילוך,אז ידעתי כבר מה לעשות,אז שיחקתי עם ההילוכים שם עד שעליתי על D,ונסעתי לצד.

החלק הזה נמצא כאן(מתחת לצינור המים):

v2yyvk.jpg

עשינו את זה כשהאוטו היה מונע(אבא שלי עשה את זה אז כשהאוטו היה כבוי) ועלינו על השיטה,כל קליק מעביר הילוך קדימה.

P

R

N

D

2

L

ואותו הדבר בכיוון ההפוך.

הכל טוב ויפה,אבל אני רוצה להעביר הילוכים מתוך האוטו בלי לצאת כל שניה ולפתוח את המכסה מנוע.

מה אפשר לעשות בישביל להחזיר את העברת ההילוכים לגיר?

תודה מראש.:roll:

פורסם

יתכן והכבל של ידית ההילוכים ניקרע או השתחרר.

פרק את הקונסולה(כל הפלסטיקים) של ידית ההילוכים, ותסתכל שהכבל מחובר לידית.

אם הכבל מחובר בשני צידיו(בידית וגם למנוף בגיר) אז הוא קרוע בתוכו ויש להחליפו בחדש/משומש.

פורסם

כשאני יושב על ההגה וחבר שלי מעביר הילוכים במכסה מנוע,מרגישים שבכל העברת הילוך המוט קצת זז,זה שולל את עניין הקבל?

או שזה לא משנה אם הוא זז או לא?

פורסם

מה ז"א מדוע לא לתקן?

כי עדין לא ניסינו,זה היה בלילה והעיקר שהגענו הביתה.

בעוד כמה דקות חבר צריך להגיע ונפרק איתו את הקונסולה,נבדוק שהכבל מחובר לידית הילוכים.

פורסם

אם לא ניתקתם את הכבל, אז הוא קרוע.

משום שאם הוא מזיז את המנוף ואתה מרגיש תזוזה קלה בידית זה בגלל ששני הקצוות הקרועים בכבל נוגעים אחד בשני.(בתנאי שהכבל מחובר בשני צידיו)

• תוכן חדש...