Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

יפה מאוד!

הרבה זמן תכננתי על פרוייקט דומה וכבר היה לי ביד הבוקסר של האלפא שלי אחרי ההחלפה,

אבל לא היה לי איך להביא אותו מהמוסך הביתה :| פעם זה עוד יקרה.

בכל מקרה, אחלה עבודה, נראה מעולה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פרויקט הבא, מנגל!

car%20bbq%20trailer.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יופי של ביצוע ! כל הכבוד.

האמת שלפני שחודש כמעט ורכשתי שולחן של AUTO ART, זה שולחן שהבסיס שלו זה ג'אנט מאוד רחב ומעליו פלטת זכוכית, הקאפה של הג'אנט משמשת כמאפרה במרכז השולחן (זה שולחן קפה קטן.

מכיוון שהיתה בזכוכית סדק קטן מתחת לקאפה (מקום שאינו נגלה לעין) אישתי סירבה בתוקף שאקנה אותו ("לא תיהיה בבית שלי זכוכית סדוקה או שבורה!!").

מאז אני מחפש פירוקיות במטרה להביא ג'אנט אחורי של פרארי כלשהי וליישם את הרעיון של אוטו ארט אבל עם ג'אנט ראוי.

8)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה נהדר, עבודה מצויינת וראוייה להערכה,

מחכה לתמונות עם הזכוכית מעל ..:-D

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
פשוט מדהים!

באיזה צבע השתמשת שם?

כנס לACE, ספריי שחור מאט שהשתמשתי לבלוק, ניקל\כרום לראש ושאר החלקים הנלווים וזהב דמוי 14K.

Power Is Nothing Without Control

• תוכן חדש...